ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η επική αντίδραση της Τζέιμι Λι Κέρτις όταν έμαθε ότι είναι υποψήφια για Όσκαρ

Αυτή είναι η πρώτη υποψηφιότητα της Αμερικανίδας ηθοποιού για το χρυσό αγαλματίδιο, για αυτό και ο ενθουσιασμός της ήταν δύσκολο να κρυφτεί.

Υποψήφια για Όσκαρ προτάθηκε για πρώτη φορά η Τζέιμι Λι Κέρτις, αναμένοντας πλέον με ανυπομονησία την 94η τελετή απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Los Angeles στις 13 Μαρτίου. Η καταξιωμένη ηθοποιός διεκδικεί το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο β’ γυναικείου ρόλου, για την ερμηνεία της στην ταινία επιστημονικής φαντασίας "Everything Everywhere All at Once".

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε σε live streaming, με τους καλλιτέχνες να ενημερώνονται μέσω της πλατφόρμας της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για την επιλογή του ονόματός τους στην τελική λίστα. Η Αμερικανίδα σταρ έμαθε τα ευχάριστα νέα καθώς βρισκόταν στο σπίτι της, φορώντας τις σατέν μαύρες πιτζάμες της και έχοντας στο πλευρό της την καλή της φίλη και παραγωγό, Ντέμπι Οπενχάιμερ, η οποία απαθανάτισε κρυφά την στιγμή που ανακοινώνεται το όνομα της Κέρτις.

Δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η scream queen έδειξε στους εκατομμύρια θαυμαστές της πως ακριβώς μοιάζει ο ενθουσιασμός μιας έκπληξης σαν αυτή της υποψηφιότητας. Η Τζέιμι Λι Κέρτις εμφανίζεται στις φωτογραφίες – οι οποίες τραβήχτηκαν κρυφά από την Οπενχάιμερ – κατενθουσιασμένη, αδυνατώντας να κρύψει την έκπληξή της.

"Έτσι μοιάζει η έκπληξη!!" σημείωσε στην λεζάντα της δημοσίευσης εξηγώντας το παρασκήνιο πίσω από τις κρυφές φωτογραφίες της κατά την ανακοίνωση του ονόματός της στην διεκδίκηση των Όσκαρ.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.