ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Σίντι Κρόφορντ ξέρει τι κατέστρεψε τον γάμο της με τον Ρίτσαρντ Γκιρ και παίρνει την ευθύνη πάνω της

Το supermodel και ο πιο περιζήτητος εργένης της εποχής παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν μόλις 26 ετών και αυτός 42. Ο γάμος τους δεν κράτησε για πολύ.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ ήταν ένας από τους πιο διάσημους και σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Και η Σίντι το ανερχόμενο αστέρι του μόντελινγκ. Γνωρίστηκαν σε ένα μπάρμπεκιου πάρτυ του φωτογράφου Herb Ritts. Η Σίντι ήταν μόλις 22 χρονιών και εκείνος 39. "Μιλήσαμε, βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού και μετά το επόμενο" διηγήθηκε η Κρόφορντ για το πώς ξεκίνησε η σχέση τους.

Το ζευγάρι ήταν ήδη τέσσερα χρόνια μαζί όταν η Σίντι τού σέρβιρε το τελεσίγραφό της "ή θα παντρευόντουσαν ή θα συνέχιζε τη ζωή της χωρίς εκείνον". Στον Γκιρ δεν πολυάρεσε η ιδέα του γάμου, αλλά παρακινήθηκε από την επιθυμία της αγαπημένης του, προκειμένου να μην την χάσει. Έτσι, πήραν μαζί τους λίγους φίλους κι με ένα ιδιωτικό τζετ έφτασαν στο Λας Βέγκας όπου παντρεύτηκαν χωρίς πολλές πολλές προετοιμασίες. Εξάλλου εκείνη δεν μπορούσε να ψάξει για το νυφικό των ονείρων της, αφού ήθελαν να κρατήσουν μυστικό τον γάμο τους. Η Σίντι παντρεύτηκε με ένα off white φόρεμα και εκείνος με μπλε κοστούμι. "Δεν ήταν ο γάμος που είχα ονειρευτεί" είχε πει το μοντέλο, "ήταν τόσο της τελευταίας στιγμής"- ωστόσο φωτογράφος του γάμου ήταν ο... Herb Ritts.

Μέσα στα επόμενα χρόνια οι καριέρες και των δύο απογειωνόντουσαν. Όμως, οι υποχρεώσεις και τα ταξίδια τους αυξανόντουσαν και πλέον περνούσαν πολύ λίγο χρόνο μαζί. Δεν έφτανε μόνο να ταξιδέψουν και οι δύο για να βρεθούν μια βραδιά. Η μεγάλη διαφορά της ηλικίας τους ήταν επίσης ένα μεγάλο εμπόδιο, αφού δεν είχαν πολλά κοινά και έτσι δεν μπορούσαν να θεμελιώσουν και μια γερή φιλία μεταξύ τους. Εκ των υστέρων η Κρόφορντ αποδέχεται πως ήταν πολύ μικρή για να παντρευτεί, χωρίς να το συνειδητοποιεί τότε. Άλλωστε, στη δεκαετία των 20 οι άνθρωποι ακόμα δεν έχουν διαμορφώσει πλήρως την ταυτότητά τους και δεν πατάνε τόσο καλά στα πόδια τους.

Επιπλέον, έπρεπε να αντιμετωπίσουν τόσες φήμες και κουτσομπολιά για τη σχέση τους, όπως όταν έλεγαν όλοι πως και οι δύο είναι γκέι και ο γάμος τους δεν είναι παρά μια καλοστημένη βιτρίνα.

Το διαζύγιο ήρθε το 1995.

Ποια ήταν όμως η αληθινή αιτία; Η Κρόφορντ έχει πει πως "δεν υπήρχε καλή δυναμική μεταξύ μας, και αυτό ήταν δικό μου λάθος γιατί παραχώρησα όλη μου τη δύναμη σε εκείνον". Ήταν ο Γκιρ που ηγείτο της σχέσης και εκείνη δεν μπορούσε να ακολουθήσει αυτό το μοτίβο. "Κάποια στιγμή λες δεν θέλω απλώς να ακολουθώ, θέλω κάποιες φορές να ηγούμαι εγώ ή να περπατάω δίπλα δίπλα σε κάποιον".

Ακολούθησαν λοιπόν ξεχωριστούς δρόμους. Εκείνη παντρεύτηκε τον Ρούντι Γκέρμπερ, ο γάμος των οποίων μετρά 20 χρόνια. Και οι δύο δηλώνουν ακόμα ερωτευμένοι και εξηγούν πως αυτό οφείλεται ακριβώς στο γεγονός πως ήταν πρώτα φίλοι. Γνωρίστηκαν σε έναν γάμο όταν οι σύντροφοί τους δεν μπορούσαν να παραστούν. Κανείς δεν σκεφτόταν να βρει κάποιον άλλον, κι έτσι ήταν απλώς ο εαυτός τους, χωρίς να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τον άλλον. Κι αυτό φαίνεται να οδήγησε τα πράγματα σε μια αληθινή σχέση.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ παντρεύτηκε άλλες δύο φορές και απέκτησε δύο παιδιά με την τελευταία του σύζυγο κι έχει ένα παιδί από τον πρώτο γάμο και δύο από τον δεύτερο.

Δεν έχουν κρατήσει επαφή με την Σίντι και για εκείνη έχει γίνει πια ο "Ρίτσαρντ Γκιρ, ο ηθοποιός".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

26 Απρ 2024

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα της Athens Fashion Week

Η 24χρονη που έγινε γνωστή από το My Style Rocks, περπάτησε στην πασαρέλα της Kathy Heyndels.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Συλλεκτικό βίντεο: Η (μελαχρινή) Βίκυ Χατζηβασιλείου λέει στη Βουγιουκλάκη ότι τη θαύμαζε... η πρόγιαγιά της!

Η Αλίκη σε κέφια, ένα πρωινό του Μαρτίου το 1994, στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

26 Απρ 2024

Σοφία Μπους: "Είμαι queer και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να ανασάνω"

Μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η Σοφία Μπους έκανε coming out και μίλησε για τη σχέση της με την Άσλιν Χάρις.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024