ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Viral: Έκαναν πρόταση γάμου ο ένας στον άλλον... ταυτόχρονα!

Ο ορισμός των soulmates!

Η Μπι Νίκολς και οι Τζέιμς Καβανά πήγαιναν μαζί δημοτικό στο Hertfordshire, στη Μ. Βρετανία. Από τότε είχαν χάσει ο ένας τα ίχνη του άλλου και βρέθηκαν τυχαία κατά τη διάρκεια του λόκνταουν για να γίνουν ζευγάρι.

Τώρα, όσο ήταν διακοπές έγινε κάτι απίστευτο και σπάνιο: έκαναν ο ένας πρόταση στον άλλον την ίδια μέρα. "Σίγουρα δεν είναι ο άνθρωπος που πιστεύει στις αδερφές- ψυχές, αλλά μετά από αυτή την εμπειρία με τους Τζέιμς, είναι τόσες οι συμπτώσεις που θα πρέπει να το σκεφτώ σοβαρά" είπε η Νίκολς στο BBC.

Η 29χρονη Μπι είναι γεωπόνος και ζει στο Norwich. Δεν είχε δει τους Τζέιμς για χρόνια. Τον συνάντησε ξανά το 2020 όταν πήγε να μείνει στο σπίτι των γονιών της κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Οι Τζέιμς (προτιμά να αναφέρεται έτσι) κάνει το διδακτορικό του και επίσης γύρισε στο πατρικό του και έπεσε πάνω στην παλιά του συμμαθήτρια σε μια ομάδα τρεξίματος που συστάθηκε προκειμένου να αντιμετωπίσουν το στρες του λόκνταουν.

"Πέφταμε συνέχεια ο ένας πάνω στον άλλον" λέει η Νίκολς. Είχαν μάλιστα πολλούς κοινούς γνωστούς στο γυμνάσιο και στο Πανεπιστήμιο, αλλά δεν είχαν συναντηθεί τότε.

"Είναι πολύ γλυκό" λέει η Μπι συνεχίζοντας την αφήγηση. "Η μαμά των Τζέιμς είχε κρατήσει μια πετσέτα που είχαν φτιάξει τα δύο παιδιά στο δημοτικό μαζί και είχαν γράψει τα ονόματά τους".

Τώρα, η εκδρομή τους στη Λετονία στάθηκε αποκάλυψη καθώς και οι δύο είχαν αγοράσει δαχτυλίδια. Όταν έφτασαν σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία και οι δύο έγιναν ξαφνικά σιωπηλοί, καθώς προσπαθούσαν να προετοιμάσουν τον λόγο τους!

Έτσι όταν οι Τζέιμς είπαν στην Μπι "ελπίζω να μην σε πειράζει, αλλά είχα σχεδιάσει να σου κάνω πρόταση γάμου" εκείνη απάντηση "όχι, καμία περίπτωση", εννοώντας πως δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό! Ένας τουρίστας πρόλαβε να καταγράψει το περιστατικό και έπειτα το ζευγάρι τουίταρε τις εικόνες.

"Βλέπω τις εικόνες και ξαναζώ εκείνη τη στιγμή" λέει η κυρία Νίκολς.

Πηγή: BBC

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram


Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.