ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Από τα ναρκωτικά στο σπίτι της Κόρτνεϊ Κοξ μέχρι την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία και την περιτομή, τα απομνημονεύματα του Χάρι είναι σκέτο χάος

Τα πιο πικάντικα και αποκαλυπτικά κομμάτια από τη νέα του βιογραφία.

Το κοινό ορκίζεται ότι έχει βαρεθεί το δράμα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και ότι τίποτα δεν θα μπορούσε πλέον να τους εκπλήξει. Όμως τα απομνημονεύματα του Χάρι με τίτλο Spare — τα οποία κυκλοφορούν επίσημα σήμερα κατάφεραν να εκπλήξουν. Απόδειξη; Το βιβλίο βρέθηκε "κατά λάθος" στα ράφια των ισπανικών βιβλιοπωλείων την περασμένη Πέμπτη και το βιβλίο εξαντλήθηκε. Και βέβαια οι "αφιλτράριστες" αυτές αποκαλύψεις του Χάρι τροφοδοτούνται ήδη σε ένα παγκόσμιο κοινό. Την Πέμπτη, ο Guardian ανέφερε ότι απέκτησε από νωρίς ένα αντίγραφο και ότι το βιβλίο περιγράφει ένα περιστατικό όπου ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίζεται ότι ο αδερφός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, τον πέταξε στο έδαφος σε κάποιον καβγά τους.

Το βιβλίο "Ρεβέρβα" κυκλοφορεί από σήμερα και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις και αυτές είναι κάποιες από τις πιο δυνατές αποκαλύψεις.

Ο Χάρι παραδέχεται ότι πειραματίστηκε με κοκαΐνη, μαγικά μανιτάρια και κάνναβη. Και μάλιστα στο σπίτι της Κόρτνεϊ Κοξ.

Αν και δεν σοκάρει και τόσο το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι πήρε ναρκωτικά δεδομένου ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα ταμπλόιντ έχουν συζητήσει τη σχέση του με τις ουσίες όλα αυτά τα χρόνια, η ειλικρίνειά του εξακολουθεί να προκαλεί έκπληξη. Ο Χάρι γράφει ότι ως "βαθιά δυστυχισμένος 17χρονος", θα δοκίμαζε "οτιδήποτε άλλαζε την προκαθορισμένη τάξη". Το βιβλίο του Χάρι περιγράφει μια περίοδο που πέρασαν τη νύχτα μαζί με έναν φίλο στο σπίτι της Κόρτνεϊ Κοξ στο Λος Άντζελες. Ο Χάρι, μάλιστα, φανατικός της σειράς "Φιλαράκια" ομολογεί ότι την είχε ερωτευτεί εκείνη την εποχή. "Αναρωτήθηκα αν θα είχα ποτέ το θάρρος να της το πω. Υπήρχε αρκετή τεκίλα στην Καλιφόρνια για να με κάνει τόσο γενναίο;" Προφανώς, ο Χάρι περιπλανήθηκε στο πάρτι, πίνοντας τεκίλα και κάνοντας παρέα με διασημότητες. Όπως με τον Γουίλ Άρνετ, που αναγνωρίστηκε μόνο ως Μπάτμαν από την Ταινία LEGO (που υποδηλώνει ότι αυτό το περιστατικό συνέβη κάπου γύρω στο 2014). Ο Χάρι δεν διευκρίνισε αν οι ουσίες παρασχέθηκαν από την Κοξ ή από άλλον στο πάρτι, αλλά παραδέχτηκε ότι είχε πολύ χαρούμενο "ταξίδι". Ο Χάρι γράφει ότι τα ναρκωτικά του επέτρεψαν να δει "έναν άλλον κόσμο όπου η κόκκινη ομίχλη που τον βασάνιζε δεν υπήρχε πια".

Ο Χάρι αποκαλύπτει πώς έχασε την παρθενιά του

Μια από τις πιο ανάλαφρες ιστορίες που θυμάται ο Χάρι στο "Ρεζέρβα" είναι το "ταπεινωτικό επεισόδιο" όπου έχασε την παρθενιά του από μια ηλικιωμένη γυναίκα. Γράφει ότι η εν λόγω γυναίκα τον αντιμετώπιζε "σα νεαρό επιβήτορα". Όταν τελείωσε η συνάντηση, γράφει σύμφωνα με πληροφορίες, "μου χτύπησε τον ποπό και με έδιωξε". Η συνάντηση, σύμφωνα με τον Χάρι έγινε σε ένα χωράφι πίσω από μια πολυσύχναστη παμπ και θυμάται ότι κάποιος πρέπει να τους είχε δει επειδή ένας σωματοφύλακας έλαβε εντολή από τον πρίγκιπα Κάρολο να μη δώσει συνέχεια στις αναφορές του γραφείου Τύπου ότι ο Χάρι έπαιρνε ναρκωτικά.

Ο Χάρι λέει ότι σκότωσε 25 ανθρώπους στο Αφγανιστάν ενώ υπηρετούσε στον στρατό

Αναπολώντας την εποχή του ως πιλότος ελικοπτέρου στον βρετανικό στρατό, ο δούκας του Σάσεξ περιγράφει τον θάνατο 25 ανθρώπων στο Αφγανιστάν σε έξι αποστολές. "Δεν ήταν μια στατιστική που με γέμισε περηφάνια, αλλά ούτε με έκανε να ντρέπομαι", γράφει. "Όταν βρέθηκα βυθισμένος στη ζέστη και τη σύγχυση της μάχης, δεν σκέφτηκα αυτούς τους 25 ως ανθρώπους. Ήταν πιόνια σκακιού που αφαιρέθηκαν από το ταμπλό, οι κακοί άνθρωποι εξαλείφθηκαν πριν προλάβουν να σκοτώσουν καλούς ανθρώπους". Στον απόηχο αυτής της παραδοχής, ο Χάρι δέχθηκε "πυρά" από αντιπολεμικούς ακτιβιστές και στρατιωτικό προσωπικό. Ο Ρίτσαρντ Κεμπ, πρώην Βρετανός διοικητής, είπε στο BBC ότι τα συγκεκριμένα σχόλια ήταν παραπλανητικά και επιβλαβή για τις βρετανικές δυνάμεις και την κυβέρνηση.

Ο Χάρι αισθάνεται άβολα όταν βλέπει την Μέγκαν σε ερωτικές σκηνές

Ο Χάρι φέρεται να έκανε "λάθος" βλέποντας τη Μέγκαν να παίζει ερωτικές σκηνές στο δράμα Suits. "Δεν χρειαζόταν να δω τέτοια πράγματα ζωντανά", φέρεται να έγραψε, αναφερόμενος σε μια σκηνή μεταξύ της Ρέιτσελ Ζέιν και του Μάικ Ρος, που υποδύονταν αντίστοιχα η Μέγκαν και ο Πάτρικ Τζέι Άνταμς. Ο Χάρι αστειεύτηκε ότι θα χρειαζόταν θεραπεία με ηλεκτροσόκ για να αφαιρέσει την εικόνα από το μυαλό του.

Ο Χάρι σχολιάζει τη φαλάκρα τη δική του και του Γουίλιαμ

Ο Χάρι αναγνωρίζει μια αμήχανη αλήθεια για τη βασιλική οικογένεια - τη γενετική τους προδιάθεση για ανδρική φαλάκρα. Αναφέρει ότι η φαλάκρα του Γουίλιαμ ήταν "ανησυχητική" και πιο "προχωρημένη" από τη δική του, καθώς επίσης πρόσθεσε ότι η ομοιότητά του με την Νταϊάνα είχε ξεθωριάσει.

Ο Χάρι ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας Κάρολος δεν τον αγκάλιασε μετά τον θάνατο της μητέρας του

Ο Χάρι φέρεται να αφηγείται πώς έμαθε για τον θάνατο της μητέρας του από τον πατέρα του. "Ο πατέρας μου δεν με αγκάλιασε", γράφει ο Χάρι. "Δεν ήταν καλός στο να δείχνει συναισθήματα υπό κανονικές συνθήκες, πώς θα περίμενε κανείς να τα δείξει σε μια τέτοια κρίση; Αλλά το χέρι του έπεσε για άλλη μια φορά στο γόνατό μου και είπε: "Θα είναι εντάξει." Αυτό ήταν πάρα πολύ για εκείνον. Πατρικός, αισιόδοξος, ευγενικός. Και τόσο πολύ αναληθής", προσθέτει ο Χάρι.

Ο Χάρι λέει ότι ο ίδιος και ο Γουίλιαμ ζήτησαν από τον Κάρολο να μην παντρευτεί την Καμίλα.

Ο Χάρι παραδέχεται ότι αυτός και ο Γουίλιαμ ήταν και οι δύο δύσπιστοι με την Καμίλα και πως παρακαλούσαν τον πατέρα τους να μην την παντρευτεί. "Θυμάμαι να αναρωτιόμουν… αν θα ήταν σκληρή μαζί μου. Αν θα ήταν σαν όλες τις κακές μητριές στα παραμύθια", γράφει. Στο τέλος, ο Χάρι και ο Γουίλιαμ δέχτηκαν και οι δύο τον δεύτερο γάμο του πατέρα τους. "Αναγνωρίσαμε ότι τελικά επρόκειτο να είναι με τη γυναίκα που αγαπούσε".

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει κάνει περιτομή.

Αγγίζοντας ένα προσωπικό θέμα που προφανώς αποτέλεσε αντικείμενο έντονων συζητήσεων στον βρετανικό Τύπο, ο Χάρι φέρεται να γράφει ότι του έκαναν περιτομή όταν ήταν παιδί. Και μάλιστα, χρησιμοποίησε κρέμα Elizabeth Arden για να ανακουφίσει τον πόνο πριν πάει σε γιατρό. Γιατί όχι;

Read Next

26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.