ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι τώρα κατηγορούνται ότι "κλέβουν" αποφθέγματα του Νέλσον Μαντέλα επειδή "πουλάει"

"Το κάνουν για να προσελκύσουν κόσμο" λέει η εγγονή του Νέλσον Μαντέλα, Ντιλέκα. Και μάλλον έχει δίκιο.

Η πολύκροτη συνεργασία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Netflix έχει συγκεντρώσει πολλά και διάφορα σχόλια με το ζευγάρι να έχει βρεθεί στο στόχαστρο για τη στάση του απέναντι στο παλάτι.


Μετά το "Harry & Meghan" οι δυο τους συμφώνησαν με τη συνδρομητική πλατφόρμα για ακόμη ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο "Live To Lead". Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ ήταν αυτό για το οποίο κατηγορούνται από την εγγονή του Νέλσον Μαντέλα, Ντιλέκα.


Η Ντιλέκα κατηγόρησε το ζευγάρι, ότι χρησιμοποίησαν τον παππού της για να "πουλήσουν".

Το ντοκιμαντέρ "Live To Lead", είναι εμπνευσμένο από τον Νοτιοαφρικανό ακτιβιστή.


Μιλώντας στο "Australian" η 57χρονη εγγονή του εξέφρασε την ενόχλησή της επειδή Χάρι και Μέγκαν συγκρίνουν την αποφυλάκιση του Νέλσον Μαντέλα με την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια.


"Το αποκορύφωμα σχεδόν 350 χρόνων αγώνα όπου γενιές του λαού μας πλήρωσαν με τη ζωή τους και o γάμος τους, δεν μπορεί με τίποτα να συγκριθεί με τον εορτασμό της απελευθέρωσης του παππού" δήλωσε και πρόσθεσε:


"Αυτά είναι τελείως διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους, δεν υπάρχει σύγκριση. Ο Χάρι πρέπει να είναι αυθεντικός και να παραμένει στη δική του ιστορία. Δεν πιστεύω ότι ούτε αυτός ούτε η Μέγκαν έχουν γνωρίσει ποτέ τον παππού μου.

"Χρησιμοποιούν τα αποφθέγματα του παππού μου στο ντοκιμαντέρ για να προσελκύσουν κόσμο και να κερδίσουν εκατομμύρια, χωρίς αυτό να ωφελεί η οικογένεια Μαντέλα" είπε η Ντιλέκα Μαντέλα.


Έπειτα, τόνισε πως: "Ξέρω ότι το Ίδρυμα "Nelson Mandela" έχει υποστηρίξει την πρωτοβουλία, αλλά πολλοί άνθρωποι έχουν κλέψει τα αποφθέγματα του παππού μου και έχουν χρησιμοποιήσει την κληρονομιά του επειδή γνωρίζουν ότι το όνομά του πουλάει. Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν διαφέρουν από αυτούς.


Θαυμάζω τον Χάρι που έχει το θάρρος να απομακρυνθεί από έναν θεσμό τόσο εμβληματικό όσο η βασιλική οικογένεια. Ο παππούς επαναστάτησε ενάντια σε έναν οργανωμένο γάμο για να βρει τον δικό του δρόμο στη ζωή".


Το ντοκιμαντέρ "Live to Lead" κυκλοφόρησε στο Netflix στις 31 Δεκεμβρίου.


Στο τρέιλερ, ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρει: "Αυτό το εμπνευστήκαμε από τον Νέλσον Μαντέλα, ο οποίος είπε κάποτε: "Αυτό που μετράει στη ζωή δεν είναι το γεγονός ότι έχουμε ζήσει"".


Η σειρά θα ακολουθήσει ηγέτες και ακτιβιστές και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με την αείμνηστη δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ, την ακτιβίστρια για την κλιματική αλλαγή Γκρέτα Τούνμπεργκ και πολλούς ακόμα.


"Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν κάνει γενναίες επιλογές", λέει ο πρίγκιπας Χάρι στο τρέιλερ. "Να αγωνιστούμε για την αλλαγή και να γίνουμε ηγέτες" προσθέτει η Μέγκαν.


Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.