ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι διακοπές του Harry Styles με την μητέρα του και την αδερφή του μετά τον χωρισμό με την Olivia Wilde

Η χρονιά που άλλαξε την ζωή του εμβληματικού pop star.

Η ξαφνική είδηση του χωρισμού του Harry Styles και της Olivia Wilde λίγους μήνες νωρίτερα έκανε τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας απορίες στους θαυμαστές του ζευγαριού, οι οποίοι είχαν συνηθίσει τα τελευταία δύο χρόνια τον έρωτα των δύο καλλιτεχνών να βρίσκεται διάχυτος σχεδόν σε κάθε εμφάνισή τους.

Οι τίτλοι τέλους του ειδυλλίου τους ήρθε έπειτα από κοινή απόφαση του ζευγαριού καθώς όπως αφήσαν να εννοηθεί, οι προτεραιότητες τους είναι πολύ διαφορετικές σε αυτή την φάση της ζωής τους. Συγκεκριμένα, ο 28χρονος pop star βρίσκεται σε μία μεγάλη περιοδεία, πράγμα που σημαίνει πως σχεδόν κάθε μέρα ξυπνάει και σε διαφορετική πόλη, ενώ η 38χρονη παραγωγός έχε επικεντρωθεί στην ανατροφή των δύο παιδιών της, που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της, Jason Sudeikis, και τη δουλειά της στο Λος Άντζελες.

Έπειτα από μια μικρή περίοδο "πένθους" για τον αδικοχαμένο έρωτά τους, ο Harry Styles αποφάσισε να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο ώστε να απολαύσει την οικογενειακή θαλπωρή στο πατρικό του σπίτι, συντροφιά με την μητέρα του, Anne Twist και αδερφή του, Gemma Styles. Η μητέρα του αστέρα των One Directions έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες των οικογενειακών διακοπών τους στην βρετανική εξοχή, δημοσιεύοντας διάφορα στιγμιότυπα από το εορταστικό δείπνο.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός εμφανίζεται ευδιάθετος δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς απολαμβάνει τις διακοπές του σε ένα μικρό διάλλειμα από την πολυάσχολη καθημερινότητά του. Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η χρονιά που μας πέρασε "άλλαξε ριζικά την ζωή του" ενώ δηλώνει ευγνώμων για όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό του, υποστηρίζοντας τις επιλογές του. "Ελπίζω οι τελευταίες μέρες του έτους να είναι γεμάτες ευτυχία και ηρεμία. Σας αγαπώ όλους. Τα λέμε του χρόνου" σημείωσε μεταξύ άλλων στην λεζάντα της δημοσίευσής του.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.

19 Απρ 2024

Νέο τραγούδι από τους γιούς του Πολ ΜακΚάρντεϊ και του Τζον Λένον- η συνέχεια των Beatles;

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ και ο Σον Όνο Λένον έγραψαν μαζί τραγούδι

19 Απρ 2024

Zendaya: Ξετρέλανε τους φαν η εμφάνιση της με το μαύρο φόρεμα της Vera Wang

Η συνεργασία της με τον διάσημο στιλίστα Law Roach αποφέρει πάντοτε εντυπωσιακούς καρπούς.

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.

19 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Η Σαρλίζ Θερόν με την 8χρονη κόρη της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

H Σαρλίζ Θερόν ως brand ambassador του "Dior" πήγε να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου που έγινε στη Νέα Υόρκη.

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.