ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Amanzoe: αυτό είναι το "ιδιωτικό νησί" όπου γυρίστηκε το Glass Onion

To Glass Onion γυρίστηκε στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι, όπου βρίσκεται το θέρετρο Amanzoe.

Εδώ και λίγες μέρες είναι διαθέσιμο στο Netflix η ταινία Glass Onion με ένα dream team ηθοποιών στους κεντρικούς ρόλους, αλλά και στα cameo: Ντάνιελ Κρεγκ, Έντουαρτ Νόρτον, Κέιτ Χάντσον κι άλλοι, με guest τον Χιου Γκραντ (σε ρόλο συντρόφου του Ντάνιελ Γκρεγκ), αλλά και την Σερένα Γουίλιαμς ως virtual γυμνάστρια στο γυμναστήριο του ζάμπλουτου tech mogul Έντουαρτ Νόρτον.

Η υπόθεση

Πρόκειται για μια υπόθεση μυστηρίου, ένα whodunit φιλμ. Όπως και στα βιβλία της Αγκάθα Κρίστι όλοι οι ύποπτοι συγκεντρώνονται σε ένα απομονωμένο μέρος, στην περίπτωσή μας φτάνουν στο ιδιωτικό νησί του Μάιλς Μπρον (Έντουαρτ Νόρτον) που ηγείται τεχνολογικού ομίλου που θέλει να φέρει την επανάσταση στον χώρο της ενέργειας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Μπρον έχει επιφυλάξει μια πολυτελή έκπληξη για πέντε επιστήθιους φίλους του, που όλως τυχαίως έχει στο χέρι: την υποτίθεται αριστερή κυβερνήτη (Κάθριν Χαν), τον επιστήμονα των επιχειρήσεων του (Λέσλι Όντομ), έναν ανόητη "φουσκωτό" youtuber (Ντέιβ Μπαουτίστα) μαζί με την κοπέλα του (Μάντελιν Κλάιν),και την σχεδιάστρια μόδας και it girl (Κέϊτ Χάντσον). Στην παρέα εμφανίζεται όμως και η πρώην συνεργάτιδα του, Κασάντρα "Άντι" Μπραντ (Τζανέλ Μονέ), την οποία έχουν αδικήσει όλοι κατάφωρα, αλλά και ο Μπενουά Μπλανκ (Κρεγκ), κορυφαίος ιδιωτικός ντεντέκτιβ που διψά για μια δυνατή πρόσκληση.

Και το μυστήριο αρχίζει να ξετυλίγεται αποκαλύπτοντας τις σχέσεις μεταξύ των προσκεκλημένων. Βέβαια, πρόκειται και για μια σάτιρα του κόσμου της τεχνολογίας και των social media.

Το σκηνικό

Η ταινία γυρίστηκε στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι, στο υπέροχο ζεν ξενοδοχείο Amanzoe, το οποίο βρίσκεται σε ένα ακρωτήρι. Σύμφωνα με το σενάριο βέβαια η υπόθεση εκτυλίσσεται σε ιδιωτικό νησί, επομένως τα ειδικά εφέ έκαναν τα μαγικά τους. Eνώ λοιπόν κάποια γενικά πλάνα είναι γυρισμένα στο λιμάνι των Σπετσών και στο Poseidonion Grand Hotel, το βασικό set είναι το Amanzoe.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τη Villa 20. Ο υπεύθυνος παραγωγίς Ρικ Χέινριτς πέρασε έξι εβδομάδες ψάχνοντας τα locations της ταινίας. Από τα πρώτα που είδε ήταν ακριβώς η Villa 20 του Amanzoe, την οποία ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Όμως, όφειλε να κάνει πρώτα την έρευνά του. Και πέρασε τις επόμενες έξι εβδομάδες ψάχνοντας ανά την Ελλάδα.

"Τίποτα δεν συγκρινόταν με το Aman" είπε ο παραγωγός στο Condé Nast. "Είναι όπως και στη ζωή. Φοβάσαι να ερωτευτείς πολύ νωρίς νομίζοντας πως υπάρχει κάτι καλύτερο εκεί έξω, αλλά απ' ό,τι φαίνεται ήσουν στο σωστό σημείο από την αρχή".

Το resort είναι προς το παρόν κλειστό, για τον χειμώνα και πρόκειται να ανοίξει τον Απρίλιο του 2023. Η βίλα έχει πανοραμική θέα στο Αιγαίο και μπορεί να φιλοξενήσει 18 άτομα. Διαθέτει ιδιωτικό σπα, έξι πισίνες, πολλές τραπεζαρίες και μέρη για μπάρμπεκιου, όπως και μια παραδοσιακή ταβέρνα κάτω από τις ελιές. Μπορείτε να την απολαύσετε λοιπόν στη μικρή οθόνη ή βέβαια από κοντά.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

20 Απρ 2024

Η Έμα Τόμσον και η Ρουθ Γουίλσον ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σειρά "Down Cemetery Road"

Νέα σειρά θρίλερ με τις δύο διάσημες ηθοποιούς από την Apple TV+.

20 Απρ 2024

30 χρόνια Pulp Fiction: Reunion του καστ της ταινίας του Ταραντίνο που έσπασε τα ταμεία κι έμεινε στην ιστορία

Το Pulp Fiction θεωρείται σταθμός στο μεταμοντέρνο σινεμά. Σκηνές του -όπως η σκηνή χορού του Τραβόλτα με την Ούμα Θέρμαν- έγιναν κλασικές και επηρέασαν την ποπ κουλτούρα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Ατρόμητη η Μαρία Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε έξι μήνες η Κύπρια αθλήτρια - "Δεν ήταν θεριό, ούτε τέρας"

Η 32χρονη αθλήτρια του άλματος επί κοντώ νίκησε την ασθένεια μέσα σε έξι μήνες, γιορτάζοντάς το με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου σκίζει τον υπέρηχο...

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.