ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Cher ανακοίνωσε έμμεσα τον αρραβώνα της – Ή μήπως όχι;

Το εντυπωσιακό μονόπετρο δαχτυλίδι που έλαβε ως δώρο την ημέρα των Χριστουγέννων.

Το πιο εντυπωσιακό δώρο Χριστουγέννων έλαβε, χωρίς αμφιβολία, φέτος η Cher. Η εμβληματική σταρ αποκάλυψε στους εκατομμύρια θαυμαστές της πως "έμεινε άφωνη" στην θέα ενός εκθαμβωτικού μονόπτερου δαχτυλιδιού, που της χάρισε ο αγαπημένος της Alexander Edwards. Το λαμπερό κόσμημα, αποτελούμενο από ένα μεγάλο κεντρικό διαμάντι σε σχήμα δάκρυ, παρέπεμπε αρκετά σε δαχτυλίδι αρραβώνων, πυροδοτώντας τις φήμες ενός επικείμενου γάμου.

Η βραβευμένη με Όσκαρ καλλίτεχνις δημοσίευσε μια φωτογραφία του εντυπωσιακού δώρου στον λογαριασμό της στο Twitter, σημειώνοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: "Δεν υπάρχουν λόγια" προσθέτοντας στη συνέχεια το όνομα του 36χρονου συντρόφου της. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να ευχηθούν στο ζευγάρι για το επόμενο βήμα στην σχέση της, αφήνοντας βέβαια άλλους με την απόρροια ένα πραγματικά συμβαίνει αυτό που νομίζουν. Η 76χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός δεν επιβεβαίωσε καμία απολύτως φήμη, ενώ μάλιστα σε δεύτερο συνεχόμενο tweet εξήγησε πως δημοσίευσε την φωτογραφία καθώς ο Edwards έχει απλώς "υπέροχα νύχια", τα οποία όντως έφεραν ένα cool μανικιούρ σε μαύρη απόχρωση με πράσινα σχέδια.

Όσο για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου στη ζωή της καταξιωμένης ερμηνεύτριας, τίποτα δεν έχει αποκλειστεί, αφού με θάρρος και ειλικρίνεια έναν μόλις μήνα νωρίτερα η ίδια αποφάσισε να γνωστοποιήσει την σχέση της με τον μουσικό, με τον οποίο εθεάθησαν μαζί σε βραδινή έξοδο να περπατούν ενώ κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου. Εάν, ωστόσο, η Cher αποφασίσει να πει το μεγάλο Ναι, τότε ο Alexander Edwards θα είναι ο τρίτος της σύζυγός, μετά τον Sonny Bono, με τον οποίο υπήρξαν παντρεμένοι από το 1964 έως το 1974 και τον τελευταίο της σύζυγό, Gregg Allman, που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 1975, λαμβάνοντας τελικά διαζύγιο το 1979.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

WOMEN WHO DARE | Όσα συζητήθηκαν στην ημερίδα του Womantoc και του Harper's Bazaar

Σε μία εκδήλωση χωρίς καμία γυάλινη οροφή, η ημερίδα "Women Who Dare: Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" επανέφερε στη δημόσια σφαίρα ζητήματα ίσης εκπροσώπησης, δικαιωμάτων, ισορροπίας ανάμεσα στη μητρότητα και την καριέρα, ψυχικής υγείας.