ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Εβελίνα Παπούλια: Οι άριστες φιλικές σχέσεις που κατάφερε να διατηρήσει με τον πρώην σύζυγό της

Η βοήθεια που πρόσφερε στον πρώην σύζυγό της για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες με την νέα του σύντροφο.

Εβελίνα Παπούλια NDP

Στην εκπομπή της ΕΡΤ "Στούντιο 4" βρέθηκε καλεσμένη η Εβελίνα Παπούλια και μίλησε για την επαγγελματική αλλά και προσωπική της ζωής. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λίαντο, με τον οποίο όπως εξήγησε έχει καταφέρει να διατηρήσει άψογες σχέσεις μετά το διαζύγιό τους, καθώς επίσης και στην μονάκριβη κόρη τους, Αφροδίτη.

Η Εβελίνα Παπούλια εξήγησε αρχικά πως με τον Γιώργο Λίαντο υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι από την αρχή, για αυτό και όταν αποφάσισαν να χωρίσουν, "η μετάβαση δεν ήταν δύσκολη". "Με τον Γιώργο ήμασταν εξ' αρχής φίλοι. Η κυρίαρχη σχέση ήταν φιλική, οπότε η μετάβασή μας δεν ήταν δύσκολη. Να σας πω το εξής. Είχαμε χωρίσει και μέναμε πάνω-κάτω λόγω του παιδιού" δήλωσε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας στην συνέχεια ένα τυχαίο περιστατικό που αποδείκνυε την ιδιαίτερη αυτή σχέση ανάμεσά τους.

Εβελίνα Παπούλια: Οι άριστες φιλικές σχέσεις που κατάφερε να διατηρήσει με τον πρώην σύζυγό της

"Πάνω στον μήνα, τα είχε φτιάξει με μια κοπέλα και μου λέει "περνάω πολύ δύσκολα, έλα να βάλεις μια τάξη εδώ πέρα" και του λέω "τι να πω δηλαδή;" και μου απάντησε "δεν ξέρω, βρες κάτι". Κατέβηκα λοιπόν, ήπια καφέ με την κοπέλα, όλα καλά. Δεν είχαμε δυσκολίες μεταξύ μας, άλλοι θα το πουν Σουηδία" είπε, προσθέτοντας μάλιστα πως προτεραιότητα τους υπήρξε πάντα το παιδί τους. "Είναι μια επανατοποθέτηση χρησιμοποιώντας τα θετικά μας στοιχεία προς όφελος του παιδιού και της δικής μας σχέσεις. Δεν έχει νόημα να έχουμε προβλήματα. Η σχέση μας είχε κάνει τον κύκλο της, γιατί ήμασταν εξαρχής φίλοι και δεν ταιριάζαμε κιόλας στην συγκατοίκηση".

Όσο για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, δεν έκρυψε τον θαυμασμό αλλά και την μεγάλη αδυναμία που τρέφει προς εκείνη, λέγοντας τα εξής: "Το παιδί πάντα νοιαζόταν για μένα, πολλές φορές γίνεται γονιός του γονέα. Η Αφροδίτη έχει απίστευτη ωριμότητα, πολλές φορές μου λέει "δες το λίγο αλλιώς". Από μικρή ήταν ώριμη, νομίζω γεννήθηκε με χαρακτήρα, αλλά έπαιξαν ρόλο και οι συνθήκες. Αυτό που μπορείς να κάνεις με το παιδί είναι οι ουσιαστικές διορθωτικές. Πρέπει να το μάθεις να μη βαριέται. Εγώ είμαι η απόλυτη χαζομαμά, τερματισμένη. Έχω τεράστιο έρωτα με την κόρη μου, λιώνω. Δεν είναι ότι της το δείχνω ή την καταπιέζω, αλλά μιλάω για εκείνη κι είναι έρωτας, νιώθω πεταλούδες".

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.