ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Λένα Δροσάκη: Τα ανάμεικτα συναισθήματα που προκάλεσε η κατάθεσή της στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο θυμός αλλά και οι ενοχές που συνόδευσαν την απόφασή της να μιλήσει.

Λένα Δροσάκη NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ "Στούντιο 4" βρέθηκε η Λένα Δροσάκη, η οποία μιλώντας για την επαγγελματική αλλά και προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε στην ανάμειξη που είχε στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα της προκάλεσε πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε πως οι καταγγελίες στις οποίες προχώρησε μαζί με τις υπόλοιπες συναδέλφους της, ευελπιστεί να φανερώσουν την αλήθεια, πραγματοποιώντας μιας ουσιαστική αλλαγή στην κοινωνία.

Η μεγαλύτερη πρόκληση που κλίθηκε να αντιμετωπίσει με την εμπλοκή της στην υπόθεση αυτή, ήταν το βάρος των συναισθημάτων της ενοχής, αλλά και ο θυμός που προκλήθηκε, οδηγώντας την στο συμπέρασμα πως είναι "υπεύθυνη" η ίδια για όσα συμβαίνουν. "Οι ενοχές είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα γιατί νιώθεις ότι εσύ είσαι υπεύθυνος και ότι εσύ το προκάλεσες. Πρώτα από όλα λες ”γιατί δεν το λέω ρε παιδί μου αυτό; Μήπως φταίω;” Γενικά όταν είσαι ευάλωτος και δεν έχεις πού να σταθείς σε κάνει αυτομάτως υπεύθυνο. Έχω την αίσθηση ότι όλα μας επηρεάζουν και όταν είναι κάτι τόσο βαθύ και ουσιαστικό να σε επηρεάζει" δήλωσε αρχικά, περιγράφοντας στη συνέχεια όσα θυμόταν από το βράδυ πριν από την κατάθεσή της.

"Δε θυμάμαι πως ήταν το προηγούμενο βράδυ πριν καταθέσω. Θυμάμαι μόνο όταν μου είπαν να καταθέσω στο δικαστήριο. Το θυμάμαι σαν έναν δρόμο μακρύ που δεν ήταν μακρύς. Ήταν πολύ μεγάλος, αλλά είχε φως. Είπα ότι πάμε προς την αλήθεια και αυτό έχει σημασία. Μετά την κατάθεση ανακατεύτηκαν πάρα πολλά συναισθήματα. Έχουν έρθει δηλαδή κι άλλα συναισθήματα στην επιφάνεια που δεν ήξερα ότι υπήρχαν. Ένας τεράστιος θυμός που δεν είχα ποτέ. Ότι φταίω ότι δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, ένιωθα αδύναμη" εξήγησε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε σε άλλο σημείο της συνέντευξης της, εκείνο που επιθυμεί και εύχεται να πετύχει μέσα από την θέση που έλαβε είναι να αλλάξουν τα δεδομένα στους χώρους εργασίας. "Θέλω να αλλάξει όλο αυτό. Θέλω να μπορούμε να πηγαίνουμε στη δουλειά μας και να είμαστε ήρεμοι. Εντάσεις προφανώς θα υπάρχουν στη δουλειά, αλλά δεν μπορώ να λένε κάποιοι δεν μπορώ να σου φωνάξω γιατί μπορεί να παρεξηγηθούμε. Μπορώ να καταλάβω ποια είναι τα όρια. Πότε φλερτάρω, πότε δε σε φλερτάρω, πότε σου φωνάζω, πότε είναι προσωπικό, πότε σε μειώνω, πότε σε απειλώ. Ξέρουμε όλοι μας..Θέλω να φανεί η αλήθεια και να νιώσω ότι αλλάζει κάτι γενικότερα, ότι δεν έμεινε σε μένα και στα κορίτσια. Να πάει λίγο παραπέρα, να δούμε σαν κοινωνία που είναι το πρόβλημα" κατέληξε.

Λένα Δροσάκη: Τα ανάμεικτα συναισθήματα που προκάλεσε η κατάθεσή της στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.