ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Φραντσέσκο Τζόρτζι: Ποιος είναι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή;

Φραντσέσκο Τζόρτζι: Ποιος είναι ο δεινός ιστοιοπολόος σύντροφος της Εύας Καϊλή που συνελήφθη;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στις Βρυξέλλες και την Ελλάδα η είδηση ότι η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ (η οποία διεγράφη) συνελήφθη για υπόθεση διαφθοράς που αφορά σε δωροδοκία από το Κατάρ.

Ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε και η είδηση ότι έχει συλληφθεί για την ίδια υπόθεση ο σύντροφός της, ιταλικής καταγωγής, Φραντσέσκο Τζόρτζι ενώ η κ. Καϊλή έχει λάβει κλήση για ανάκριση.

Ο Τζόρτζι είναι έμπειρος Κοινοβουλευτικός Σύμβουλος στον τομέα των εξωτερικών υποθέσεων και των ανθρώπινων δικαιωμάτων, ενώ ταυτόχρονα είναι δεινός ιστιοπλόος.

Κατάγεται από την Ιταλία και εργάζεται ως βοηθός σε γραφείο Ιταλού Ευρωβουλευτή, στην ίδια ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.

Με την Εύα Καϊλή διατηρούν σχέση για περισσότερα από δύο χρόνια ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο απέκτησαν μαζί ένα κοριτσάκι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις Βρυξέλλες, όπου ο 33χρονος εργάζεται ως σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

"Γνωριστήκαμε στη δουλειά και εκτίμησα το πόσο σοβαρός, έξυπνος και μορφωμένος ήταν. Στη συνέχεια διαπίστωσα πως έχει χρυσή καρδιά και νοιάζεται για τους άλλους αλλά και σέβεται την οικογένεια. Αυτά ήταν μία καλή βάση για όλα.”, είχε δηλώσει η Εύα Καϊλή.

Ποιος εόναι ο Φραντσέσκο Τζόρτζι

Ο Φραντσέσκο γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μιλάνο και σπούδασε Πολιτικές και Διεθνείς Επιστήμες στο πανεπιστήμιο της πόλης. Το 2008 και αφού αποφοίτησε, ξεκίνησε την πρακτική του στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου ύστερα από ενάμιση χρόνο προσελήφθη και εργάζεται μέχρι σήμερα.

Μέσα σε μια δεκαετία, ο Τζιόρτζι κατάφερε να κτίσει μια σπουδαία καριέρα στην Ευρωβουλή, αποκτώντας σημαντικές και κομβικές γνωριμίες. Εξειδικεύεται στα ευρωπαϊκά προγράμματα σχεδιασμού έργων και αξιοποίησης ευρωπαϊκών κονδυλίων. Είναι ο άνθρωπος, δηλαδή, που επιλαμβάνεται όλων των σταδίων υλοποίησης ενός έργου με ευρωπαϊκά κονδύλια -από την ένταξη έως την τελική αξιολόγηση.

Οι καθημερινές του επαφές αφορούν πολλούς κλάδους και οργανισμούς, από βουλευτές και αξιωματούχους διαφόρων χωρών, έως ΜΚΟ και πρεσβείες. Κάπως έτσι ήρθε σε επαφή και με τους Καταριανούς αξιωματούχους αναφορικά με μια συνεργασία για το Μουντιάλ 2022 του Κατάρ.

Εκτός από ένας πολυάσχολος επαγγελματίας, ο Τζιόρτζι έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στη θάλασσα και την ιστιοπλοΐα.

Τις τελευταίες ώρες, βέβαια, το όνομα του φιγουράρει στα διεθνή μέσα όχι για τις επαγγελματικές του επιτυχίες, αλλά για τη σύλληψη και φερόμενη εμπλοκή τόσο του ίδιου, όσο και της αγαπημένης του, Εύας Καϊλή, σε σκάνδαλο διαφθοράς.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.