ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Ντόλι Πάρτον έφτασε στο Tik tok και φτιάχει κέικ με το δικό της αλεύρι

"Γεια σας ήρθα!" κι έφτασε για να σαρώσει και το Tik tok.

Τραγουδίστρια, ηθοποιός, φιλάνθρωπος, επιχειρηματίας και τώρα και Tiktoker. Η ιέρεια της κάουντρι μουσικής Ντόλι Πάρτον ξέρει πολύ καλά πώς να παίζει το παιχνίδι των μίντια. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από το νέο μέσο.

Σε ελάχιστες μόνο μέρες οι followers της πλησιάζουν το 1 εκ.

Το πρώτο βίντεο που ανάρτησε ήταν το soundtrack από την κινηματογραφική επιτυχία της "9 to 5".

"Γεια σου TikTok! Η Ντόλι είμαι!" έγραψε στη συνέχεια.

Έπειτα μπήκε σε χριστουγεννιάτικη διάθεση παρουσιάζοντας βίντεο με εκείνη να δείχνει τα μπισκότα και το κέικ της. Κι αν το πιστεύετε έχει ακόμα και μίγμα με τη δική της επωνυμία για baking.

@dollyparton I’ve had my fair share of baking blunders, and the holidays are full of them! Share your holiday #bakingblunders with me using #berrypie🧁 ♬ Berry Pie - Dolly Parton

H Ντόλι έδρασε πανέξυπνα από την αρχή της καριέρας της, αφού τα δικαιώματα των -πάνω από 3.000 τραγουδιών της- ανήκουν σε δική της εταιρία! Δεν παίρνει λοιπόν ποσοστά, έχει όλα τα ποσοστά -που αγγίζουν τα 150 εκ. δολάρια σύμφωνα με εκτιμήσεις του Forbes, ενώ η συνολική της περιουσία λέγεται ότι φτάνει τα 650 εκ. δολάρια. Αρκεί να αναλογιστεί πως μόνο 10 εκ. δολάρια είχε πουλήσει τα δικαιώματα του I Will Always Love You στην Γουίτνεϊ Χιούστον.

Η περιουσία της όμως οφείλεται και στις επιχειρήσεις της, όπως το Τheme park Dollywood, αλλά και πολλές άλλες μικρές ή μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Aξεσουάρ και ρούχα για σκύλους, μείγμα για κέικ και κουλουράκια, αρώματα και καλλυντικά, ρούχα, βιβλία, παγωτό! You name it που λένε και οι αγγλοσάξονες!

Όμως, μεγάλο ποσοστό των εσόδων από τις εταιρίες της χρηματοδοτούν το ίδρυμα της Imagination Library που στέλνει δωρεάν βιβλία σε όλη την Αμερική σε παιδιά από 1 έως 5 ετών. Εξάλλου η ίδια δώρισε 1 εκ. δολάρια στην έρευνα για να βρεθεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Mε μια λέξη; Η Ντόλι είναι icon.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.