ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζένιφερ Άνιστον: Στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη μιλά για την υπογονιμότητα και το τέλος των γάμων της

"Προσπαθούσα να μείνω έγκυος τότε και έκανα τα πάντα. Αυτό το πλοίο έχει φύγει πλέον για έμενα" δήλωσε χαρακτηριστικά η σταρ.

Έκπληκτοι φαίνεται πως έμειναν οι πιστοί θαυμαστές της λαμπερής Τζένιφερ Άνιστον με τις τελευταίες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Τι και αν πίστευαν πως γνώριζαν τα πάντα για την πολυσυζητημένη τηλεοπτική Ρέιτσελ, οι εξελίξεις έρχονται να τους διαψεύσουν, με την χολιγουντιανή σταρ να εμφανίζεται στην πιο αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε ποτέ, ρίχνοντας φως σε άγνωστες πτυχές που ελάχιστα κοντινά της πρόσωπα ήταν ενήμερα.

Ως cover girl για το νέο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού "Allure", η εμβληματική Άνιστον ποζάρει με ανανεωμένη και αποκαλυπτική διάθεση, φορώντας ελάχιστα ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ, αναδεικνύοντας την κομψή σιλουέτα που διατηρεί κατά την έκτη δεκαετία της ζωής της. Χωρίς να έχει "τίποτα να κρύψει" στην συνέντευξη που παραχώρησε, μιλάει για τα νέα επιχειρηματικά της σχέδια στον κόσμο της ομορφιάς, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε μικρότερη ηλικία ώστε να φτάσει σε αυτό που είναι σήμερα, θίγοντας μάλιστα το θέμα της υπογονιμότητας, αλλά και το τέλος των γάμων της με τον Μπραντ Πιτ και τον Τζάστιν Θερού, το οποίο πάντοτε παρουσιαζόταν βασιζόμενο σε "εικασίες".

Παρά τους 40 εκατομμύρια followers, η "αγαπημένη του κοινού" δήλωσε αρχικά πως "σιχαίνεται τα social media", εξηγώντας πως ο μοναδικός λόγος που άνοιξε προφίλ στο Instagram ήταν για να προωθήσει το νέο της brand για την περιποίηση μαλλιών "LolaVie". "Είμαι πολύ χαρούμενη που είχαμε την ευκαιρία να βιώσουμε το να μεγαλώνεις, το να είσαι έφηβος, 20 χρονών χωρίς τα social media" ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως πολλά από όσα προβάλει στον κόσμο αυτό απλώς δεν της "βγαίνουν φυσικά". Μάλιστα, παραδέχτηκε πως η δεκαετία των 50 είναι η καλύτερη περίοδος που διένυσε ποτέ στην ζωή της, αφού τα 20, τα 30 αλλά και τα 40 συνοδεύονταν από πολλές ανασφάλειες και δυσκολίες.

"Θα έλεγα πως στα τέλη της ηλικίας των 30 και των 40, πέρασα κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές και αν δεν τις είχα περάσει, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτό που ήταν γραφτό μου να γίνω. Γι' αυτό έχω τόση μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλα τα άσχημα πράγματα που πέρασαν. Αλλιώς, θα ήμουν εγκλωβισμένη στο να είμαι εκείνο το άτομο που φοβόταν τόσο πολύ, που ήταν αγχωμένο και τόσο αβέβαιο για το ποια είναι σήμερα. Και τώρα, δεν δίνω καθόλου σημασία σε όλα αυτά" τόνισε στην συνέχεια.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η Τζεν δεν δίστασε να θίξει το θέμα της οικογένειας και τους λόγους για του οποίους δεν απέκτησε ποτέ παιδί, διαψεύδοντας κάθε φήμη γύρω από τον "εγωιστικό χαρακτήρα της και την πλήρη προσήλωση της στην καριέρα της". "Για να το ξεκαθαρίσω. Προσπαθούσα να μείνω έγκυος τότε. Ήταν ένα ταξίδι γεμάτο δυσκολίες για εμένα. Κανείς δεν το γνώριζε αυτό. Όλα αυτά τα χρόνια που ακούγονταν φήμες και γίνονταν εικασίες. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Έκανα εξωσωματικές, δοκίμαζα διάφορα κινέζικα τσάγια και άλλα τέτοια κόλπα, πείτε ό,τι θέλετε. Το έχω κάνει όμως. Θα έδινα τα πάντα να μου έλεγε κάποιος τότε "Κάνε κατάψυξη ωαρίων. Αυτή την χάρη για τον εαυτό σου’’. Απλώς δεν το σκέφτεσαι. Κάπως έτσι φτάσαμε εδώ που είμαι σήμερα. Αυτό το πλοίο πλέον έχει φύγει για εμένα" ανέφερε μεταξύ άλλων, δηλώνοντας πως δεν "μετανιώνει".

Όσο για την διάλυση των δύο της γάμων με τον Μπραντ Πιτ και τον Τζάστιν Θερού λόγω της "εμμονής της με την καριέρα της", η Άνιστον εξήγησε πως όλα όσα παρουσίαζαν κάποτε για εκείνη τα media "ήταν όλα ψέματα". "Με ένοιαζε η καριέρα μου προφανώς. Μια γυναίκα είναι επιτυχημένη και δεν κάνει παιδιά. Και ο λόγος που ο άντρας μου με άφησε, που χωρίσαμε, που τελείωσε το γάμος μας ήταν αυτός – ότι εγώ δεν του έκανα παιδιά. Όλα ήταν ψέματα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω σε αυτό το σημείο. Ένιωθα συγχυσμένη. Έφτασα στο σημείο να γράψω ένα κείμενο (προς τα ΜΜΕ για την εμμονή τους που δεν φτιάχνει οικογένεια). Ήμουν τόσο θυμωμένη που δεν μπορούσα άλλο να το αφήνω να με καταστρέφει και να με πονά" αποκάλυψε στο τέλος.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.