ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπέλα Χαντίντ: Χορεύει συρτάκι με φόντο την Σύμη και γίνεται viral

Το διάσημο μοντέλο διασκέδασε αλά ελληνικά σε παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα στο νησί μαργαριτάρι.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο με την Μπέλα Χαντίντ να διασκεδάζει αλά ελληνικά, χορεύοντας ξέφρενα και σπάζοντας πιάτα. Το διάσημο μοντέλο απόλαυσε την ελληνική φιλοξενία, παραδοσιακές γεύσεις από την ακριτική Σύμη αλλά και καλή παρέα στην παραδοσιακή ψαροταβέρνα "Μάνος" στο μαργαριταρένιο νησί της Ντόχα. Η επίσκεψη της στο Κατάρ πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επίδειξη μόδας που διοργάνωσε εκεί η Ναόμι Κάμπελ.

Συνοδευομένη από τον πατέρα της, Μοχάμεντ Χαντίντ, αλλά και την παρέα της, η 26χρονη καλλονή βρέθηκε στο εστιατόριο του Έλληνα εστιάτορα με καταγωγή από την Σύμη, Μάνου Μάγκου και αφού έφαγε θαλασσινές σπεσιαλιτέ, επέδειξε το ταλέντο της στο χορό, χορεύοντας συρτάκι. Από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, χωρίς αμφιβολία, ξεχώρισε το στιγμιότυπο με την Μπέλα ανεβασμένη στην καρέκλα να κουνάει ένα λευκό μαντήλι υπό τους ήχους ελληνικών επιτυχιών όπως το "Εφτά τραγούδια θα σου πω" του Μάνου Χατζηδάκη και το "Πολύ πολύ" της Άννας Βίσση.

Ο κοσμοπολίτης ιδιοκτήτης του ελληνικού εστιατορίου έχει αναδείξει το ελληνικό γλέντι σε πολλές διεθνείς διάσημες προσωπικότητες που επισκέπτονται κατά καιρούς τα καταστήματα που διατηρεί τόσο στην Σύμη, όσο και στην Μαρμαρίδα της Τουρκίας, μεταξύ των οποίων η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ο Giorgio Armani, η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς κ.α.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024