ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κάρολος-Νταιάνα: "Γιατί δεν θα κοιμηθείς μαζί μου;" "Δεν ξέρω, αγαπητή μου. Νομίζω ότι μπορεί να είμαι γκέι".

Το βιβλίο του Κρίστοφερ Άντερσεν "The King: The Life of Charles III", που θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου, αποκαλύπτει πολλά καυτά μυστικά για το πρώην βασιλικό ζευγάρι.

Στις 8 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει η βιογραφία του Καρόλου "The King: The Life of Charles III" του δημοσιογράφου Κρίστοφερ Άντερσεν, που αναμένεται να ταράξει τα νερά του Μπάκιγχαμ. Όπως αναφέρει το βιβλίο ο γάμος του Καρόλου και της Νταϊάνα ήταν τόσο "εύφλεκτος" που οι αξιωματικοί της βασιλικής προστασίας ήταν σε μια μόνιμη ανησυχία.

Κάρολος-Νταιάνα: "Γιατί δεν θα κοιμηθείς μαζί μου;" "Δεν ξέρω, αγαπητή μου. Νομίζω ότι μπορεί να είμαι γκέι".

Ένας από τους υπηρέτες του Καρόλου θυμάται ότι είδε την Νταϊάνα "να εκτοξεύει βρισιές και να κοροϊδεύει την εμμονή του συζύγου της με την Καμίλα". Ο υπηρέτης παρακολουθούσε καθώς η Νταϊάνα "κυνηγούσε" τον σύζυγό της "στους διαδρόμους, τις σκάλες και από δωμάτιο σε δωμάτιο" στο εξοχικό καταφύγιο του Καρόλου, το Highgrove House, γράφει ο Άντερσεν.

"Γιατί δεν θα κοιμηθείς μαζί μου;" φέρεται να έλεγε η Νταϊάνα στον σύζυγό της, ο οποίος "είχε διακόψει τη σεξουαλική τους σχέση", από τη γέννηση του πρίγκιπα Χάρι το 1984. Με τον Κάρολο να απαντάει, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο: "Δεν ξέρω, αγαπητή μου. Νομίζω ότι μπορεί να είμαι γκέι".

Σύμφωνα με το βιβλίο, απαιτούσε από τη σύζυγό του σεβασμό αντίστοιχο της θέσης του. "Ξέρεις ποιος είμαι;" ρώτησε τη γυναίκα του και "η Νταϊάνα απάντησε ότι ήταν ένα "γ@@… ζώο”", γράφει ο Άντερσεν. "Δεν θα γίνεις ποτέ βασιλιάς. Ο Γουίλιαμ θα διαδεχθεί τη μητέρα σου" του φώναζε σύμφωνα με το δημοσίευμα του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

"Οι συγκρούσεις ανάμεσα στην Νταϊάνακαι τον Κάρολο ήταν τώρα τόσο ωμές που η βία έμοιαζε αναπόφευκτη” λέει ένας σωματοφύλακας στο βιβλιο. Οι αξιωματικοί ανησυχούσαν για τη "δύναμη πυρός” που περιείχαν οι τοίχοι του Highgrove, στην οποία περιλαμβάνονταν κυνηγετικά όπλα, τουφέκια και πιστόλια, σύμφωνα με το βιβλίο.

"Οι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των μελών της βασιλικής οικογένειας ανησυχούσαν βαθύτατα πως σε κάποια έκρηξη θυμού, οποιοδήποτε από αυτά θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για αυτοκτονία, ανθρωποκτονία ή και τα δύο” γράφει ο Κρίστοφερ Άντερσεν.

Read Next

26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.