ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ανδριανή Μανέττα: "Ο Βασιλιάς Κάρολος έχει αδικηθεί από την ημέρα της γέννησης του"

Η ελληνοκυπριακής επικοινωνιολόγος Ανδριανή Μανέττα εργάζεται ως κειμενογράφος στα βασιλικά ανάκτορα της Βρετανίας.

Η γλωσσολόγος και επικοινωνιολόγος Ανδριανή Μανέττα, με καταγωγή από την Κύπρο και τη Ρόδο, εργάζεται στα βασιλικά ανάκτορα της Βρετανίας ως δημιουργός περιεχομένου και κειμενογράφος σε ντοκιμαντέρ, που αφορούν τον εν ενεργεία κάτοχο του στέμματος Κάρολο Γ’, καθώς και σε διαφημιστικές καμπάνιες του παλατιού.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο μέχρι στιγμής έχουν ήδη κυκλοφορήσει δικά της projects αναφορικά με το πλατινένιο ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ ολοκληρώνεται το ντοκιμαντέρ εις μνήμην της. Αποκαλύπτει ακόμα ότι ένα πολύ ιδιαίτερο ντοκιμαντέρ αναφορικά με τον βασιλιά Κάρολο Γ’ αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο. "Αυτή τη στιγμή έχω αναλάβει και το περιεχόμενο τεσσάρων επεισοδίων του νέου κύκλου της σειράς "the crown"", αναφέρει η κ. Μανέττα και επισημαίνει σχετικά με τις αντιδράσεις και τα δημοσιεύματα για το επερχόμενο κύκλο επεισοδίων: "Κάθε σειρά που δεν ανήκει στην κατηγορία της βιογραφίας ή του ιστορικού ντοκιμαντέρ περιέχει στοιχεία μυθοπλασίας. Αυτό που ισχύει σίγουρα για τη συγκεκριμένη πολύ δημοφιλή και επιτυχημένη σειρά είναι πως δίνεται μια κατεύθυνση, βασικά στοιχεία και γεγονότα που επιθυμεί το Ανάκτορο να βγουν στην επιφάνεια. Παραδείγματος χάριν η εντολή που είχαμε εμείς μετά το θάνατο της βασίλισσας είναι τα επόμενα επεισόδια να δώσουν πολύ περισσότερο χρόνο στον Κάρολο και τη σχέση του με τα υπόλοιπα βασιλικά μέλη, αλλά και την Νταϊάνα. Εκεί ακριβώς χρειάστηκε και η δική μου συμβολή".

Ανδριανή Μανέττα: "Ο Βασιλιάς Κάρολος έχει αδικηθεί από την ημέρα της γέννησης του"


Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Μανέττα "δεν είμαστε σε θέση ούτε εμείς που συνθέτουμε το περιεχόμενο να ξέρουμε εάν τα γεγονότα που εξιστορούμε είναι αληθινά, αφού δεν υπάρχει ο χρόνος για σχετική έρευνα ή μελέτη αντίστοιχων τεκμηρίων και αποδεικτικών στοιχείων".


Σε ερώτηση σχετικά με τον νέο μονάρχη της Βρετανίας λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: "Ο βασιλιάς έχει αδικηθεί κατά τη γνώμη μου, από την ημέρα της γέννησης του μέχρι σήμερα. Δεν του δόθηκε μια ουσιαστική ευκαιρία εντός λογικής χρονικής περιόδου να αποδείξει τις ικανότητες που όλοι περιμένουμε να δούμε σε εφαρμογή στο εγγύς μέλλον. Ανέκαθεν άλλα πρόσωπα γύρω του είχαν την απόλυτη προσοχή, ενώ ο ίδιος δεχόταν πολύ σκληρή κριτική από τον κόσμο και απόλυτη καταπίεση από το οικογενειακό του περιβάλλον. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι η τωρινή άποψη του κόσμου για τον βασιλιά σε ένα χρόνο θα είναι διαφορετική!".

Ο πρίγκιπας Κάρολος προσκάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι στο Παλάτι για να γνωρίσει την εγγονή του


Μιλώντας για την ιδιαίτερη σχέση του Καρόλου με την Ελλάδα τονίζει πως "με χαρά σας ανακοινώνω ότι στις 23 Οκτωβρίου θα γίνει ένα επίσημο δείπνο με την παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων και τιμητικές εκδηλώσεις για την 100στη επέτειο της ίδρυσης της ελληνικής αρχιεπισκοπής στην Αγγλία. Λόγω αυτού του γεγονότος θα παρευρεθεί ο Πατριάρχης, ο οποίος για πρώτη φορά δέχθηκε πρόσκληση από τον Κάρολο να συναντηθούν στο Ανάκτορο στις 25 Οκτωβρίου".


Επιπλέον επισημαίνει ότι "ο νέος γραμματέας του βασιλιά και αρκετοί ακόμη συνεργάτες του παλατιού είμαστε Έλληνες. Βλέπουμε την πρόθεση και σταδιακά εμπράκτως την επιθυμία του βασιλέα να δημιουργήσει πολύ καλύτερες σχέσεις με την Ελλάδα και φυσικά γνωρίζει πως όλος ο Βρετανικός λαός λατρεύει τη χώρα μας και την προτιμά σταθερά για τις διακοπές του".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.

16 Ιαν 2026

Πέθανε η Μέλπω Ζαροκώστα - Η ζωή μιας γυναίκας που τόλμησε να δημιουργήσει

Η Μέλπω Ζαρόκωστα έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της μια καλλιτεχνική διαδρομή που σημάδεψε γενιές.