ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μέγκαν Μαρκλ: "Έφυγα από "Deal or No Deal" επειδή δεν εκτιμούσαν το μυαλό μου"

Η Δούκισσα του Σάσεξ παρέα με την Πάρις Χίλτον σε ένα νέο podcast καραρρίπτουν το στερεότυπο της "bimbo".

Η Μέγκαν παραιτήθηκε από το τηλεπαιχνίδι"Deal or No Deal", γιατί της συμπεριφέρονταν σαν "bimbo" και εκτιμούσαν την ομορφιά και όχι το μυαλό της.

Η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για την περίοδο που ήταν ένα από τα κορίτσια του "Deal or No Deal" και αποκάλυψε ότι παραιτήθηκε επειδή ένιωθε ότι την "αντικειμενοποιούν".

Η Δούκισσα του Σάσεξ δήλωσε ότι ευγνώμων για τη δουλειά σε μια περίοδο που πάλευε να καταξιωθεί ως ηθοποιός και να "πληρώσει λογαριασμούς" - αλλά δεν της άρεσε "πώς με έκανε να αισθάνομαι... καθόλου έξυπνη".

Σε αυτό το νέο της podcast με τίτλο "Breaking Down the Bimbo", επίτιμη καλεσμένη της ήταν η Πάρις Χίλτον.

Συζητώντας με την Πάρις η Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι θέλει η δική της κόρη, Λίλιμπετ να εκτιμάται πρώτα για το μυαλό της και όχι για την ομορφιά ή το σώμα της, όπως ένιωθε ότι έγινε με εκείνη.

"Θέλω η κόρη μας να φιλοδοξεί να φτάσει πιο ψηλά. Ναι, θέλω η Λίλι μου να θέλει να είναι μορφωμένη και να θέλει να είναι έξυπνη και να υπερηφανεύεται για αυτά τα πράγματα", πρόσθεσε.

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε στη δεύτερη σεζόν του "Deal or No Deal" του NBC πριν από 16 χρόνια. Αρχικά είχε την βαλίτσα με τον αριθμό 11 για δύο επεισόδια και στη συνέχεια πήρε τον αριθμό 24. Έφυγε από το σόου στα μέσα της σεζόν το 2006.

Επιπλέον η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι και άλλες γυναίκες στο σόου αναγκάζονταν να "μπαίνουν στην ουρά" για διάφορα κόλπα ομορφιάς, όπως "γέμισμα του σουτιέν" και ψεύτικες βλεφαρίδες. "Μας έδιναν ακόμη και κουπόνια για σπρέι μαυρίσματος κάθε εβδομάδα, επειδή υπήρχε μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα, για το πώς ακριβώς θα έπρεπε να μοιάζουμε. Το θέμα ήταν αποκλειστικά η ομορφιά μας".

Και συνέχισε: "Υπήρχαν στιγμές που ήμουν στο πλατό του "Deal or No Deal" και σκεφτόμουν την εποχή που δούλευα ως ασκούμενη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αργεντινή, στο Μπουένος Άιρες, και με εκτιμούσαν κυρίως για το μυαλό μου. Εδώ, με εκτιμούσαν για κάτι εντελώς αντίθετο".

Και η Πάρις έχει τα δικά της παράπονα

Αντίστοιχα η Πάρις μίλησε για την εποχή που πρωταγωνιστούσε μαζί με τη Νικόλ Ρίτσι στο ριάλιτι "The Simple Life". Η Πάρις είπε ότι οι παραγωγοί ήθελαν την Νικόλ να είναι "η ταραχοποιός" και η Πάρις "η πλούσια, χαζή ξανθιά". Η κληρονόμος είπε ότι έπαιξε τον χαρακτήρα τόσο στην εκπομπή όσο και στις συνεντεύξεις.

"Έφτασα σε κάποιο σημείο να κολλήσω και να "χαθώ" στον χαρακτήρα αυτόν μέχρι που ξέχασα ποιά είμαι.", είπε η Πάρις, 41 ετών.

Η Πάρις – που περιέγραψε τον εαυτό της ως "ντροπαλή", "αγοροκόριτσο" και "κρυφο- σπασίκλα" είπε πώς τώρα παλεύει σγθα την εξάλειψη της κακοποίησης στρα σχολεία, μια που και η ίδια είχε υποστεί κακοποίηση στο δικό της σχολείο.

Read Next

26 Ιουλ 2024

Αρετή Κετιμέ: Πώς είναι σήμερα το κορίτσι-θαύμα που πριν από 20 χρόνια μάγεψε τον κόσμο στην "Αθήνα 2004";

Πριν από 20 χρόνια μία 15χρονη και το σαντούρι της μεσουρανούσαν στην ελληνική μουσική σκηνή.

26 Ιουλ 2024

Κόλαφος η απάντηση της ΕΣΗΕΑ στην Ακρίτα για την επίθεση στην Παναγοπούλου: "Οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε"

"Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media" αναφέρει η ανακοίνωση.

Περισσότερα από

News

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φρενίτιδα με τη Σελίν Ντιόν- Ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει και πώς την αποθεώνει ο κόσμος

Η μεγάλη ντίβα ανταποδίδει την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος και εκθειάζει το Παρίσι στο Instagram της.

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: To λαμπερό πάρτι της Louis Vuitton- Όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι

Πλήθος αστέρων παρευρέθηκαν στο πάρτυ που παρέθεσε ο γαλλικός οίκος λίγο πριν την τελετή έναρξης των Αγώνων στο Παρίσι.

26 Ιουλ 2024

"Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο στρίψιμο του στόματος. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω"

Ο Παύλος Πολάκης για άλλη μια φορά "παραδίδει μαθήματα ευγένειας", τα οποία προφανώς και διδάχτηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ. Και αποχώρησε αμετανόητος και προφανώς ατιμώρητος.

26 Ιουλ 2024

Μαρία Μενούνος: Χειροκροτεί την κόρη της, Αθηνά, την ώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα

Η Μαρία Μενούνος φαίνεται ενθουσιασμένη καθώς η Αθηνά μεγαλώνει.

26 Ιουλ 2024

Παρίσι 2024: Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο δείπνο Μακρόν στο Λούβρο

Καλεσμένοι ήταν αρχηγοί κρατών, βασιλείς, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων και φυσικά ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

26 Ιουλ 2024

Δώρα Τσαμπάζη προς Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη: "Απόψε θα ζήσετε ίσως την κορυφαία στιγμή της καριέρα σας"

Η Δώρα Τσαμπάζη θυμάται σε ανάρτηση της τη στιγμή που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

26 Ιουλ 2024

Η Βασιλική Τρουφάκου στο χωριό με τον δύο μηνών γιο της

Βιώνει την απόλυτη ευτυχία η Βασιλική Τρουφάκου.

26 Ιουλ 2024

Lady Gaga: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα με τις πρόβες της στον Σηκουάνα

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

26 Ιουλ 2024

20 χρόνια πριν- Η Ναόμι Κάμπελ αναπολεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας

Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.