ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Συγκινεί το email της Αντζελίνας Τζολί προς τον Μπράντ Πιτ που διέρρευσε στο TikTok

"Είναι το μέρος όπου φέραμε τα δίδυμά μας σπίτι και εκεί όπου παντρευτήκαμε πάνω από μια πλακέτα στη μνήμη της μητέρας μου" γράφει η Αντζελίνα Τζολί.

Καθώς βρίσκεται σε εξίλιξη η νομική διαμάχη της Αντζελίνας Τζολί με τον Μπραντ Πιτ, έρχονται διαρκώς νέες πληροφορίες στο φως της δημοσιότητας. Τώρα, φαίνεται πως διέρρευσε επιστολή της Αντζελίνας Τζολί προς τον πρώην σύζυγό της πλέον σχετικά με τη διευθέτηση του ζητήματος που αφορά το γαλλικό οινοποιείο που είχαν κάποτε αγοράσει μαζί και όπου γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους.

Το γράμμα δημοσίευσε ο χρήστης @magshrts1 ενώ το περιεχόμενο του email επιβεβαίωσε το Entertainment Tonight ότι περιλαμβάνεται στα δικαστικά έγγραφα.

Συγκινεί το  email της Αντζελίνας Τζολί προς τον Μπράντ Πιτ που διέρρευσε στο TikTok

Σύμφωνα με αυτό:

"Είναι το μέρος όπου φέραμε τα δίδυμά μας σπίτι και εκεί όπου παντρευτήκαμε πάνω από μια πλακέτα στη μνήμη της μητέρας μου", έγραψε η Τζολί, αναφερόμενη στα μικρότερα παιδιά τους.

"Ένα μέρος που έδινε την υπόσχεση του τι θα μπορούσε να είναι, εκεί που πίστευα ότι θα γεράσω. Ακόμη και τώρα είναι αδύνατο να τα γράψω αυτά χωρίς να κλάψω. Θα κρατήσω σαν θησαυρό τις αναμνήσεις μου από αυτό το μέρος, όπως ήταν πριν από μια δεκαετία".

"Είναι όμως και το μέρος που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της οικογένειάς μας - και μια επιχείρηση που αφορά στο αλκοόλ".

"Ήλπιζα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι που θα μας κρατούσε ενωμένους και θα βρίσκαμε φως και γαλήνη. Τώρα καταλαβαίνω πώς με ήθελες πραγματικά εκτός της επιχείρησης και πιθανότατα θα χαρείς με αυτό το email"

Η Τζολί έκανε επίσης λόγο για: "χρήματα που ξοδεύονται με τρόπους που δεν θα είχα εγκρίνει και έχεις λάβει αποφάσεις για τις οποίες δεν ζητήθηκε η γνώμη μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια".

"Με αναστάτωσε η πρόσφατη είδηση που κυκλοφόρησε για την πώληση (του αλκοόλ). Το βρίσκω ανεύθυνο και όχι κάτι που θα ήθελα να δουν τα παιδιά. Μου θύμισε επώδυνες στιγμές" συνέχισε, λέγοντας πως "δεν μπορεί να εμπλακεί, δημόσια ή ιδιωτικά, σε μια επιχείρηση που βασίζεται στο αλκοόλ, όταν η συμπεριφορά με βάση το αλκοόλ ήταν αυτή που έβλαψε τόσο βαθιά την οικογένειά μας" και ότι "η επιχείρηση έχει, επομένως, ξεπεράσει το σημείο εκείνο όπου θα μπορούσα με οποιονδήποτε τρόπο να είμαι μέλος της, ηθικά και για το καλό της οικογένειάς μας".

Έτσι, σημείωσε πως υπήρχαν "δύο δρόμοι": η μία επιλογή είναι μία εξ΄ ολοκλήρου "πώληση " κάτι που όπως λέει θα υποστήριζε πλήρως προκειμένου να απομακρυνθεί από αυτό το δύσκολο και οδυνηρό κεφάλαιο της ζωής μας".

"Η εναλλακτική είναι μια πλήρης εξαγορά του μεριδίου μου στην ιδιοκτησία και την επιχείρηση από σένα, την οικογένεια Perrin ή τους συνεργάτες σου". Με όποιον από τους δύο τρόπους, πιστεύω ότι πρέπει να προχωρήσουμε για να θεραπευθούμε και να επικεντρωθούμε στην οικογένειά μας και πού μπορούμε να έχουμε θετικές σχέσεις. Και να το κάνουμε γρήγορα".

"Δεν μπορώ να αρχίσω να εκφράζω πόσο στενάχωρο είναι για μένα που πρέπει να φτάσω σε αυτό το σημείο. Το όνειρό σου για τη σχέση σου με την επιχείρηση και το αλκοόλ είναι καθαρά δικό σου και το έχεις καταστήσει οδυνηρά σαφές.

"Μακάρι να είσαι καλά με την επιχείρηση, και ειλικρινά ελπίζω ότι τα παιδιά θα αισθανθούν διαφορετικά για το Miraval όταν μεγαλώσουν και θα σε επισκεφτούν εκεί. Αλλά το Miraval για μένα πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2016, και όλα όσα έχω δει τα τελευταία χρόνια το επιβεβαίωσαν δυστυχώς".

Η Τζολί πούλησε το δικό της μερίδιο από το Οινοποιείο Chateau Miraval και για τον λόγο αυτό έχει κάνει μήνυση τώρα ο Πιτ, καθώς δεν ήταν ενήμερος για τις κινήσεις της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram



Read Next

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα της Athens Fashion Week

Η 24χρονη που έγινε γνωστή από το My Style Rocks, περπάτησε στην πασαρέλα της Kathy Heyndels.

26 Απρ 2024

Συλλεκτικό βίντεο: Η (μελαχρινή) Βίκυ Χατζηβασιλείου λέει στη Βουγιουκλάκη ότι τη θαύμαζε... η πρόγιαγιά της!

Η Αλίκη σε κέφια, ένα πρωινό του Μαρτίου το 1994, στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

26 Απρ 2024

Σοφία Μπους: "Είμαι queer και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να ανασάνω"

Μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η Σοφία Μπους έκανε coming out και μίλησε για τη σχέση της με την Άσλιν Χάρις.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024