ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζορτζ Κλούνεϊ- Αμάλ Αλαμουντίν: 9 χρόνια μαζί και ένας μεγάλος έρωτας

"Όλα πάνω της είναι μαγικά" συνεχίζει να λέει ο ερωτευμένος Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η δικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν, Αγγλίδα με ρίζες από το Λίβανο, κατόρθωσε να κατακτήσει τον πιο διάσημο εργένη του κόσμου, τον Τζορτζ Κλούνεϊ. "Τα πάντα είναι μαγικά όσον αφορά τη γυναίκα μου" έχει δηλώσει ο ίδιος, που δεν έχει πάψει να την επαινεί.

Μάλιστα ο 62χρονος Κλούνεϊ δήλωσε στην περσινή τους επέτειο:"Οκτώ χρόνια! Και είπαν ότι δεν θα κρατήσει. Τα πάντα είναι μαγικά όσον αφορά τη γυναίκα μου, κάτι που όλοι συνειδητοποιούν πλέον όλοι βλέποντάς και ακούγοντας τα πιστεύω της. Δεν υπάρχει καμία κακή πλευρά".

Πώς γνωρίστηκαν

"Δεν θα σε βρει ο έρωτας σπίτι σου" λέει συχνά ο κόσμος, έχει όμως άδικο. Γιατί τον Κλούνεϊ τον βρήκε ακριβώς εκεί. Έτσι, τον Ιούλιο του 2013 όταν ένας φίλος του τον επισκέφθηκε στο σπίτι του, στη Λίμνη Κόμο τον ρώτησε αν μπορεί να φέρει μαζί του και μία φίλη. Φυσικά, απάντησε εκείνος και έτσι η Αμάλ ήρθε στο σαλόνι του. Εντελώς τυχαία, στο σπίτι βρισκόντουσαν και οι γονείς του Κλούνεϊ- κι έτσι όλη η οικογένεια γνώρισε την Αμάλ την ίδια ημέρα. Εκείνος ήταν 52 ετών και είχε τη φήμη του πιο σκληρού εργένη, του καρδιοκατακτητή που δεν επρόκειτο να θυσιάσει την ελευθερία του.

Εκείνη ήταν 35 ετών και ήδη σταδιοδρομούσε ως δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μάλιστα την ίδια ημέρα τον είχε καλέσει ο αντζέντης του λέγοντας "έχω γνωρίσει τη γυναίκα που έρχεται στο σπίτι σου, τη γυναίκα που θα παντρευτείς" έχει πει ο Κλούνεϊ σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον David Letterman. Τις επόμενες εβδομάδες επικοινωνήσουν διαρκώς είτε με email είτε τηλεφωνικά και ήταν εμφανές πως ήταν κάτι παραπάνω από φιλία.

Ο Κλούνεϊ θυμάται για εκείνη την πρώτη συνάντηση "η αλήθεια είναι ότι γνώρισα αυτή την εκπληκτική γυναίκα που μού έκοψε την ανάσα. Ήταν πανέξυπνη, κι αστεία και όμορφη με κάθε τρόπο. Κυριολεκτικά με μάγεψε".

Το ιστορικό πρώτο ραντεβού

Το πρώτο επίσημο ραντεβού ήταν στο Λονδίνο, τον Οκτώβριο του 2013. Όταν ο Τζορτζ κάλεσε την Αμάλ στο ιστορικό Abbey Roads Studio (το στούντιο που ηχογραφούσαν οι Beatles) καθώς έπρεπε να είναι παρών για την ηχογράφηση του score της ταινίας του The Monuments Men. Έτσι, τα πράγματα πήραν την τροπή τους όταν βρέθηκε εκείνος στο Λονδίνο, όπου ζούσε η Αμάλ.

Είκοσι λεπτά περίμενε στα γόνατα για να του πει το "ναι"

Οι γονείς της την είχαν ήδη ρωτήσει "ποιες είναι οι προθέσεις του Τζορτζ;" ενώ εκείνη τους απαντούσε πως έχουν περάσει μόλις έξι μήνες. Ο Τζορτζ όμως, χωρίς να το ξέρει εκείνη, κατέστρωνε ήδη το σχέδιό του.

Έτσι τον Απρίλιο του 2014 την κάλεσε για δείπνο στο σπίτι του. Έκρυψε το δαχτυλίδι (7 καρατίων) στο κουτί που υπήρχε κανονικά ο αναπτήρας με τον οποίο εκείνη συνήθως άναβε τα κεριά. "Έκανα τα πάντα, ό,τι προβλέπεται. Περίμενα να ξεκινήσει το τραγούδι "Why Shoudn't I? Why shoudn't I take a chanc when romance passes by?" κι εκείνη σοκαρίστηκε. Έπρεπε να περιμένω 20 λεπτά γονατιστός μέχρι να πει το ναι, γιατί είχε σοκαριστεί".

Ο γάμος στην Ιταλία

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 σε μια μικρή τελετή. Παρότι προσπάθησαν να το κρατήσουν κρυφό, το ευχάριστο γεγονός μαθεύτηκε και άρχισε να γίνεται χαμός. Ο Τζορτζ και η Αμάλ παντρεύτηκαν στο Aman Canal Grande Luxury resort στη Βενετία παρουσία των οικογενειών τους και λίγων φίλων. Η επίσημη δεξίωση έγινε δυο μέρες μετά, όταν το ζευγάρι έφτασε με σκάφος που έγραφε πίσω Amore.

Ενώ εννιά μέρες μετά αγόρασαν ένα σπίτι στην αγγλική επαρχία, το Mill House, όπου πέρασαν τις πρώτες δύο εβδομάδες της κοινής τους ζωής, μακριά από όλους.

Μία ακόμα δεξίωση έγινε στο Λονδίνο, από τους γονείς της Αμάλ, Baria και Ramzi στο Danesfield House Hotel για τους φίλους της οικογένειας.

"Σε κάνει να αισθάνεσαι ταπεινότητα το γεγονός πως βρίσκεις κάποιον να αγαπήσεις, πολύ καλύτερο μάλιστα απ' όσα περίμενες σε όλη σου τη ζωή- ιδίως όταν η ζωή σου έχει διαρκέσει 53 χρόνια. Αμάλ, όποια αλχημεία μας έφερε μαζί, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος που είμαι ο σύζυγός σου".

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως παντρεμένοι

Ως κυρίος και κυρία Κλούνεϊ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών το 2015. Εκείνος φορούσε το γαμπριάτικο κοστούμι του, ένα tuxedo του Giorgio Armani κι εκείνη μια μαύρη τουαλέτα Dior.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο Cecil B. DeMille Award για τη συνολική προσφορά του εκείνος είπε από το πόντιουμ "Σε κάνει να αισθάνεσαι ταπεινότητα το γεγονός πως βρίσκεις κάποιον να αγαπήσεις, πολύ καλύτερο μάλιστα απ' όσα περίμενες σε όλη σου τη ζωή- ιδίως όταν η ζωή σου έχει διαρκέσει 53 χρόνια. Αμάλ, όποια αλχημεία μας έφερε μαζί, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος που είμαι ο σύζυγός σου".

Τα παιδιά

Αρχικά το ζευγάρι δεν είχε στα σχέδια του να κάνει παιδιά. Ο Κλούνεϊ είχε πει πως "δεν ήταν μέρος του DNA μου", όμως, το DNA του δεν είχε προφανώς την ίδια γνώμη. "Όμως μετά τον γάμο νιώσαμε πως ήμασταν πολύ τυχεροί και πως θα έπρεπε να μοιραστούμε όλα όσα μας έχει προσφέρει η τύχη. Θα ήταν εγωιστικό να τα κρατάμε μόνο για εμάς". Η Αμάλ έμεινε έγκυος το 2016 και μάλιστα με δίδυμα! Ο Τζορτζ θυμάται τον γιατρό να λέει: "Να το ένα. Να και το άλλο!", "Τι;" είπα εγώ.

"Καθίσαμε εκεί και κοιτούσα το χαρτί που μας έδωσαν και σκεφτόμουν πως μάλλον έχει γίνει κάποιος λάθος" είχε πει ο ηθοποιός στο The Hollywood Reporter. Τα μωράκια, η Έλλα και ο Αλεξάντερ, ήρθαν τον Ιούνιο του 2017, έναν μήνα πρόωρα.

Κι όλα αυτά χάρη σε έναν κοινό τους φίλο! Με τον παλιό, καλό τρόπο.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.