ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σακίρα: "Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα για να κερδίσει τίτλους στο ποδόσφαιρο ο Ζεράρ"

Η superstar στην πρώτη της συνέντευξη μετά την είδηση χωρισμού από τον Ζεράρ Πικέ.

Η είδηση του χωρισμού της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ προκάλεσε έκπληξη τόσο στους θαυμαστές του ζευγαριού, όσο και στην ίδια την τραγουδίστρια, η όποια πιθανότατα αγνοούσε την άπιστη πλευρά του συζύγου της. Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχει βρει (ξανά) τον έρωτα στο πρόσωπο της 23χρονης φοιτήτριας, Κλάρα Κία Μαρτί, με την οποία εμφανίστηκε δημόσια σε κοινή τους έξοδο, παρακούοντας τις "εντολές" της νόμιμης ακόμα συζύγου του, να λύσουν πρώτα τις οικογενειακές τους διαφορές και έπειτα ο καθένας να τραβήξει τον δρόμο του.

Χάρη σε αυτό, τα παιδιά μου μπόρεσαν να έχουν μια παρούσα μαμά

Την ίδια στιγμή, η superstar ποζάροντας άκρως σαγηνευτική ως cover girl του ισπανικού περιοδικού μόδας "Elle", δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό της, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά προέκυψε έπειτα από πολλές θυσίες της ίδιας τόσο απέναντι στον σύζυγό της, όσο και στην οικογένεια τους. "Είναι πραγματικά δύσκολο να μιλήσω για αυτό, ειδικά καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω κάτι τέτοιο σε μια συνέντευξη. Παρέμεινα ήσυχη και προσπάθησα να τα επεξεργαστώ όλα. Και ναι, είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αυτό, ειδικά επειδή το περνάω ακόμα, και επειδή είμαι στη δημοσιότητα και επειδή ο χωρισμός μας δεν μοιάζει με έναν κανονικό χωρισμό. Και έτσι ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο" εξήγησε αρχικά η Σακίρα, περιγράφοντας πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητα της έπειτα από την ανακοίνωση του χωρισμού, καθώς παπαράτσι παρακολουθούν την κάθε της κίνηση διαρκώς, με την ίδια να πασχίζει να προστατεύσει τα παιδιά της.

Έπειτα από σχετική ερώτηση για την έκπληξη που της προκάλεσε ο "ξαφνικός" χωρισμός της αλλά και το πως αντιλαμβάνεται το τέλος αυτής της σχέσης, η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε πως "έβαλε την καριέρα της σε δεύτερη μοίρα" ώστε να εξασφαλίσει την οικογενειακή τους ευημερία.

"Μπορώ μόνο να πω ότι έβαλα όλα όσα είχα σε αυτή τη σχέση και την οικογένειά μου. Πριν ξεκινήσουν τα παιδιά μου το σχολείο, είχα μια πραγματικά τη ζωή ενός νομά. Είχα ζήσει ως καλλιτέχνης, ταξιδεύοντας ασταμάτητα, πηγαίνοντας σε διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο, περιοδείες, κάνοντας παραστάσεις, προώθηση, έχτισα σχολεία στην Κολομβία και ηχογραφούσα σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο. Ακόμα, και τα πρώτα χρόνια της σχέσης μου με τον Ζεράρ και όταν απέκτησα τον πρώτο μου γιο, τον Μίλαν, τον έπαιρνα μαζί μου παντού από τότε που ήταν 2 μηνών...

Και έτσι, ένας από τους δύο έπρεπε να κάνει αυτή την προσπάθεια και αυτή τη θυσία. Και το έκανα εγώ.

Μόλις ο Μίλαν ξεκίνησε το σχολείο το 2014, ήξερα ότι το συνεχές ταξίδι έπρεπε να τεθούν σε δεύτερη μοίρα και η καριέρα μου έπρεπε να τεθεί επίσης σε δεύτερη ταχύτητα. Ήξερα ότι όταν ξεκίνησε το σχολείο έπρεπε να εγκατασταθώ στη Βαρκελώνη και να είμαι εκεί για αυτόν και για τον Ζεράρ και αργότερα για τον Σάσα επίσης. Ως ποδοσφαιριστής ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο και να κερδίσει τίτλους και έπρεπε να τον στηρίξω. Θέλω να πω, ένας από τους δυο μας έπρεπε να κάνει μια θυσία, σωστά; Είτε θα διακόψει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και θα μετακομίσει μαζί μου στις ΗΠΑ, όπου είναι η καριέρα μου, είτε θα έπρεπε να το κάνω αυτό" επισήμανε χαρακτηριστικά, δίνοντας καταληκτικά την χαριστική βολή:

"Και έτσι, ένας από τους δύο έπρεπε να κάνει αυτή την προσπάθεια και αυτή τη θυσία. Και το έκανα εγώ. Έβαλα την καριέρα μου στη δεύτερη ταχύτητα και ήρθα στην Ισπανία, για να τον στηρίξω για να παίξει ποδόσφαιρο και να κερδίσει τίτλους. Και ήταν μια θυσία αγάπης. Χάρη σε αυτό, τα παιδιά μου μπόρεσαν να έχουν μια παρούσα μαμά και έχω αυτόν τον εκπληκτικό δεσμό μαζί τους που είναι άθραυστος. Ξέρεις, αυτό είναι. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω".

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.