ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μητέρα που παρότρυνε την κόρη της να χτυπήσει αντίπαλο παίκτη σε αγώνα μπάσκετ καλείται να πληρώσει πρόστιμο 9.000

Όπως επίσης και να απολογηθεί γραπτώς για την ακραία συμπεριφορά της.

Τις πράξεις βίας και φανατισμού στα γήπεδα προσπαθούν με κάθε τρόπο να περιορίσουν οι αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών, έπειτα από αλλεπάλληλα ακραία περιστατικά που σημειώνονται κατά καιρούς. Αυτή την φορά, η επιβολή ποινών ήταν αναπόφευκτη καθώς σε περιστατικό που σημειώθηκε σε αγώνα μπάσκετ μεταξύ εφήβων, εμπλέκονταν ανήλικα παιδιά. Συγκεκριμένα, νεαρή κοπέλα χτύπησε παίκτρια της αντίπαλης ομάδας έπειτα από παρότρυνση της μητέρας της, η οποία βρισκόταν στις κερκίδες και παρακολουθούσε το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Δεκέμβριο η 44χρόνη Latira Shonty Hunt κατηγορήθηκε σε βαθμό πλημμελήματος για "παρότρυνση ανηλίκου σε παραβατική συμπεριφορά", αφού φώναξε στην κόρη της, σύμφωνα με μαρτυρίες, "καλύτερα να χτυπήσει την αντίπαλο" για μια κίνηση παρεμπόδισης που της έκανε κατά την διάρκεια του αγώνα. Η "απρόκλητη επίθεση" σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ για νέους που έπαιζε η κόρη της Hunt στις 7 Νοεμβρίου του περασμένου έτους στις αθλητικές εγκαταστάσεις MAPS στο Garden Grove της κομητείας Orange, ανέφεραν οι εισαγγελείς.

Οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν για την γυναίκα να εισέλθει σε πρόγραμμα διαχείρισης θυμού, να απολογηθεί γραπτώς τόσο στην οικογένεια του θύματος, όσο και στις δύο ομάδες μπάσκετ, ενώ για τα επόμενα δύο χρόνια να μην πλησίασα ξανά το θύμα. Μεταξύ άλλων, η ποινή της απερίσκεπτης μητέρας περιελάμβανε επίσης πρόστιμο ύψους 9 χιλιάδων δολαρίων ως αποζημίωση στο θύμα της επίθεσης. Σε δήλωσε του ο εισαγγελέας της κομητείας, Todd Spitzer, ξεκαθάρισε πως η ακραία πράξη της μητέρας είναι καταδικαστέα στον χώρο του αθλητισμού.

"Ο αθλητισμός για νέους παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της πειθαρχίας, της ομαδικής εργασίας και της ευγενούς άμιλλας. Ένας ενήλικας που κατευθύνει ένα παιδί να ασκήσει βία εναντίον ενός άλλου παιδιού στο γήπεδο μπάσκετ είναι καταδικαστέο. Δίνοντας εντολή στην κόρη της να εμπλακεί σε βία, δεν είναι μόνο υπεύθυνη για τον τραυματισμό ενός αθώου παιδιού, αλλά μεταμόρφωσε το δικό της παιδί σε κάποιον που είναι πρόθυμος να βλάψει ένα άλλο παιδί" επισήμανε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Σοφία Μπους: "Είμαι queer και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να ανασάνω"

Μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η Σοφία Μπους έκανε coming out και μίλησε για τη σχέση της με την Άσλιν Χάρις.

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.