ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Τζορτζ Κλούνεϊ με έσωσε από την απόλυτη μοναξιά"

Η χολιγουντιανή σταρ και ο γοητευτικός ηθοποιός έδωσαν μια απολαυστική συνέντευξη ενόψει της κυκλοφορίας της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστούν "Ticket to Paradise".

Δύο δεκαετίες μετά την εμβληματική συνάντηση στην κωμική περιπέτεια "Η συμμορία των Έντεκα", η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Τζορτζ Κλούνεϊ ενώνουν τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους σε μια ακόμα απολαυστική ρομαντική κομεντί. Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας "Ticket to Paradise" στην μεγάλη οθόνη, οι δύο πρωταγωνιστές μίλησαν για την "άψογη" συνεργασία τους, παραχωρώντας μια μοναδική συνέντευξη στους New York Times. Οι δύο ηθοποιοί και πολύ καλοί φίλοι βρέθηκαν να συζητούν για την περίοδο των γυρισμάτων, μοιράζοντας στο κοινό λεπτομέρειες από την καθημερινότητά τους στη νήσο Χάμιλτον των Βερμούδων.

Ήταν η θεία Τζούτζου για τα παιδιά μου

Τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας ξεκίνησαν την περίοδο της καραντίνας, με τους ηθοποιούς να παραδέχονται πως επρόκειτο να εργαστούν κάτω από ασυνήθιστες συνθήκες. Μάλιστα, η Ρόμπερτς επίλεξε να ταξιδέψει ολομόναχη στο νησί του Ωκεανού με αποτέλεσμα να μείνει μόνη της σε ένα σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ ο Κλούνεϊ αποφάσισε να έχει στο πλευρό του την σύζυγό του, Αμάλ και τα δύο τους παιδιά. "Ξεκινήσαμε στο νησί Χάμιλτον, όπου η Τζούλια είχε το σπίτι της κάτω ακριβώς από το δικό μου με την Αμάλ και τα παιδιά" ανέφερε αρχικά ο γοητευτικός ηθοποιός. "Το εξωτικό αυτό νησί είναι γεμάτο με άγρια πουλιά και έβγαινα νωρίς το πρωί στο μπαλκόνι και φώναζα ‘’κρα-κρα’’ και η Τζούλια έβγαινε στο δικό της και μου απαντούσε ‘’κρα-κρα’’. Αυτό ήταν το σύνθημα μας για να πάμε στο σπίτι της με ένα φλιτζάνι καφέ" εξήγησε, προσθέτοντάς στην συνέχεια "Ήταν η θεία Τζούτζου για τα παιδιά μου".

Χωρίς να χάσει την αφορμή, η 54χρονη σταρ σχολίασε αμέσως "οι Κλούνεϊ με έσωσαν από την πλήρη μοναξιά και την απόγνωση. Ήμασταν σε μια φούσκα και είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχω μείνει μακριά από την οικογένειά μου. Δεν νομίζω ότι έχω περάσει τόσο πολύ χρόνο μόνη μου από τότε που ήμουν 25 ετών". Η Τζούλια Ρόμπερτς παραδέχτηκε πως το να βρεθεί τόσο καιρό μακριά από την οικογένεια της ήταν υπερβολικά δύσκολο, αναφέροντας πως η μοναδική ελπίδα σωτηρίας ήταν τα "μπισκότα σοκολάτας". "Όταν έφτασαν στην Αυστραλία, όλοι ήταν σε καραντίνα και την 11η ημέρα ήμουν κάπως ‘’ποια είμαι;’’, ‘’που είμαι’’, ‘’τι είναι αυτό το δωμάτιο από το οποίο δεν επιτρέπεται να φύγω;’’. Είναι αστείο, δεν τα είχα προβλέψει όλα αυτά" δήλωσε χαρακτηριστικά, με τον Κλούνεϊ να παρεμβαίνει λέγοντας "Για αυτό εφηύραν το αλκοόλ", "ή τα μπισκότα σοκολάτας" απάντησε περιπαικτικά η Ρόμπερτς.

Όσο για την πρώτη τους συνάντηση στα γυρίσματα της ταινίας "Η συμμορία των Έντεκα", η Τζούλια είπε πως πριν καν συναντηθούν, ο κόσμος πίστευε πως είναι πολύ καλοί φίλοι. "Το αστείο με τη γνωριμία με τον Τζορτζ ήταν ότι στον Τύπο, οι άνθρωποι μας είχαν ήδη χαρακτηρίσει ως φιλαράκια. Είχα διαβάσει ότι πήγαινε σε πάρτι και σκέφτηκα: "Λοιπόν, πρέπει να συναντήσω αυτόν τον τύπο κάποια στιγμή γιατί φαίνεται να περνά καλά’’" ανέφερε χιουμοριστικά.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Σοφία Μπους: "Είμαι queer και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να ανασάνω"

Μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η Σοφία Μπους έκανε coming out και μίλησε για τη σχέση της με την Άσλιν Χάρις.

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.