ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Τζορτζ Κλούνεϊ με έσωσε από την απόλυτη μοναξιά"

Η χολιγουντιανή σταρ και ο γοητευτικός ηθοποιός έδωσαν μια απολαυστική συνέντευξη ενόψει της κυκλοφορίας της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστούν "Ticket to Paradise".

Δύο δεκαετίες μετά την εμβληματική συνάντηση στην κωμική περιπέτεια "Η συμμορία των Έντεκα", η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Τζορτζ Κλούνεϊ ενώνουν τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους σε μια ακόμα απολαυστική ρομαντική κομεντί. Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας "Ticket to Paradise" στην μεγάλη οθόνη, οι δύο πρωταγωνιστές μίλησαν για την "άψογη" συνεργασία τους, παραχωρώντας μια μοναδική συνέντευξη στους New York Times. Οι δύο ηθοποιοί και πολύ καλοί φίλοι βρέθηκαν να συζητούν για την περίοδο των γυρισμάτων, μοιράζοντας στο κοινό λεπτομέρειες από την καθημερινότητά τους στη νήσο Χάμιλτον των Βερμούδων.

A post shared by United Cinemas Bayfair (@unitedcinemasbayfair)

Ήταν η θεία Τζούτζου για τα παιδιά μου

Τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας ξεκίνησαν την περίοδο της καραντίνας, με τους ηθοποιούς να παραδέχονται πως επρόκειτο να εργαστούν κάτω από ασυνήθιστες συνθήκες. Μάλιστα, η Ρόμπερτς επίλεξε να ταξιδέψει ολομόναχη στο νησί του Ωκεανού με αποτέλεσμα να μείνει μόνη της σε ένα σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ ο Κλούνεϊ αποφάσισε να έχει στο πλευρό του την σύζυγό του, Αμάλ και τα δύο τους παιδιά. "Ξεκινήσαμε στο νησί Χάμιλτον, όπου η Τζούλια είχε το σπίτι της κάτω ακριβώς από το δικό μου με την Αμάλ και τα παιδιά" ανέφερε αρχικά ο γοητευτικός ηθοποιός. "Το εξωτικό αυτό νησί είναι γεμάτο με άγρια πουλιά και έβγαινα νωρίς το πρωί στο μπαλκόνι και φώναζα ‘’κρα-κρα’’ και η Τζούλια έβγαινε στο δικό της και μου απαντούσε ‘’κρα-κρα’’. Αυτό ήταν το σύνθημα μας για να πάμε στο σπίτι της με ένα φλιτζάνι καφέ" εξήγησε, προσθέτοντάς στην συνέχεια "Ήταν η θεία Τζούτζου για τα παιδιά μου".

Χωρίς να χάσει την αφορμή, η 54χρονη σταρ σχολίασε αμέσως "οι Κλούνεϊ με έσωσαν από την πλήρη μοναξιά και την απόγνωση. Ήμασταν σε μια φούσκα και είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχω μείνει μακριά από την οικογένειά μου. Δεν νομίζω ότι έχω περάσει τόσο πολύ χρόνο μόνη μου από τότε που ήμουν 25 ετών". Η Τζούλια Ρόμπερτς παραδέχτηκε πως το να βρεθεί τόσο καιρό μακριά από την οικογένεια της ήταν υπερβολικά δύσκολο, αναφέροντας πως η μοναδική ελπίδα σωτηρίας ήταν τα "μπισκότα σοκολάτας". "Όταν έφτασαν στην Αυστραλία, όλοι ήταν σε καραντίνα και την 11η ημέρα ήμουν κάπως ‘’ποια είμαι;’’, ‘’που είμαι’’, ‘’τι είναι αυτό το δωμάτιο από το οποίο δεν επιτρέπεται να φύγω;’’. Είναι αστείο, δεν τα είχα προβλέψει όλα αυτά" δήλωσε χαρακτηριστικά, με τον Κλούνεϊ να παρεμβαίνει λέγοντας "Για αυτό εφηύραν το αλκοόλ", "ή τα μπισκότα σοκολάτας" απάντησε περιπαικτικά η Ρόμπερτς.

Όσο για την πρώτη τους συνάντηση στα γυρίσματα της ταινίας "Η συμμορία των Έντεκα", η Τζούλια είπε πως πριν καν συναντηθούν, ο κόσμος πίστευε πως είναι πολύ καλοί φίλοι. "Το αστείο με τη γνωριμία με τον Τζορτζ ήταν ότι στον Τύπο, οι άνθρωποι μας είχαν ήδη χαρακτηρίσει ως φιλαράκια. Είχα διαβάσει ότι πήγαινε σε πάρτι και σκέφτηκα: "Λοιπόν, πρέπει να συναντήσω αυτόν τον τύπο κάποια στιγμή γιατί φαίνεται να περνά καλά’’" ανέφερε χιουμοριστικά.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Ιαν 2026

Felipe & Letizia της Ισπανίας | Για ποιον λόγο αποχωρούν αιφνιδιαστικά από την Αθήνα

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας βρίσκονται στην Αθήνα, όπου έχει επιβεβαιωθεί ότι αλλάζουν το πρόγραμμά τους μετά τα τραγικά γεγονότα στην πατρίδα τους.

19 Ιαν 2026

Marie Chantal | Γιατί δεν συνόδευσε τον Παύλο Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη στη Μητρόπολη Αθηνών;

Τι πραγματικά συμβαίνει με την επιχειρηματία και ποιος ο λόγος της "εξαφάνισης" της.

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2026

Χρυσή Βαρδινογιάννη – Nina Flohr | Συνόδευσαν την οικογένεια Ντε Γκρες στο "τελευταίο αντίο" στην Ειρήνη

Η διακριτική παρουσία των συζύγων του Νικόλαου και Φίλιππου Ντε Γκρες στο πλευρό της Άννας Μαρίας.

19 Ιαν 2026

Κηδεία Ειρήνης | Πρώτη επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα για τη διάδοχο του ισπανικού θρόνου

To βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας βασιλιάς Felipe και βασίλισσα Letizia, με τις κόρες τους πριγκίπισσα Leonor και Infanta Sofia στην Αθήνα.

19 Ιαν 2026

Η κίνηση του Παύλου Ντε Γκρες στη Σοφία της Ισπανίας στη Μητρόπολη Αθηνών

Η χειρονομία του γιου της Άννας Μαρίας στην αγαπημένη του θεία, βασίλισσα Σοφία, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

19 Ιαν 2026

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Η Δήμητρα Ματσούκα με athleisure look σε δημόσια εμφάνιση

Η Δήμητρα Ματσούκα σε μια ανατρεπτική εμφάνιση στην κοπή της πίτας της "Κόμισσας της Φάμπρικας".

19 Ιαν 2026

Το τελευταίο αντίο στην Ειρήνη | Οι αφίξεις στη Μητρόπολη Αθηνών

Σήμερα Δευτέρα 19 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στην πριγκίπισσα Ειρήνη.

19 Ιαν 2026

"Ήταν πραγματικά κακιά": Η αποκάλυψη για τη Celine Dion από πρώην συνεργάτη της

Η άγνωστη αντιπαλότητα ανάμεσα στη Celine Dion και τη Lara Fabian.

19 Ιαν 2026

Ελένη Βουλγαράκη | Το πλούσιο brunch που απόλαυσε σε spot της Λισαβόνας

Η Ελένη Βουλγαράκη μοιράζεται το λαχταριστό πρωινό που επέλεξε στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

19 Ιαν 2026

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση επέστρεψε στο instagram | H οικογενειακή έξοδος σε αγαπημένο της στέκι

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση απολαμβάνει το αγαπημένο της γλυκό με το αγόρι της.

18 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Το αγαπημένο της πρωινό είναι η υγιεινή επιλογή που θέλεις για το ξεκίνημα της ημέρας σου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει την τέλεια υγιεινή πρόταση για το πρωινό μας γεύμα.

16 Ιαν 2026

Στα μπλε η Ιωάννα Μαλέσκου | Η εμφάνιση σε κοσμικό event

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε νέα δημόσια εμφάνιση με κομψό σύνολο.