ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μαρινέλλα: "Όταν η Τζωρτίνα ήταν δέκα και είχα πάρει διαζύγιο από τον Βοσκόπουλο αποφάσισα πως οι άντρες είχαν τελειώσει πια για μένα"

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της Μαρινέλλας για τον Τόλη Βοσκόπουλο με τον οποίον έμειναν παντρεμένοι για 8 χρόνια.

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Μαρινέλλα στην εφημερίδα "Καθημερινή" και την Τασούλα Επτακοίλη. Η σπουδαία ερμηνεύτρια μιλάει για το "μύθο" της και αναφέρεται σε πρόσωπα που αποτέλεσαν σταθμούς στην προσωπική της ζωή, όπως ήταν ο Στέλιος Στέλιος Καζαντζίδης.

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση της για τον Τόλη Βοσκόπουλο με τον οποίον έμειναν παντρεμένοι για 8 χρόνια, για τον οποίο είπε: "Δεν ήταν και το πιο εύκολο αγόρι".

Η Μαρινέλλα αποκάλυψε ότι παρά τα λαμπρά 65 χρόνια καριέρας που έχει κλείσει, δε νιώθει ότι είναι "μύθος". Σημειώνει δε ότι μόνο όταν τραγουδάει μπορεί να νιώσει ότι φτάνει στο κοινό της.

Δεν παρέλειψε στη συνέντευξή της να αναφερθεί και στον Στέλιο Καζαντζίδη, λέγοντας πως έφυγε νωρίς από τη ζωή μιας και δε φρόντιζε την υγεία του.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν την αγαπάει όχι μόνο για τα τραγούδια αλλά και γι’ αυτό που είναι, η μεγάλη τραγουδίστρια απάντησε:

"Μάλλον επειδή ό,τι καλό κάνεις το παίρνεις πίσω. Δεν έχω βλάψει κανέναν. Τα γκομενικά μου ήταν περιορισμένα. Είχα μόνο σοβαρές σχέσεις που κρατούσαν χρόνια. Και όταν η Τζωρτίνα ήταν 10 ετών και είχα πάρει διαζύγιο από τον Βοσκόπουλο– είχα ξεμπερδέψει για την ακρίβεια γιατί ο Τόλης δεν ήταν το πιο εύκολο αγόρι- αποφάσισα πως οι άντρες είχαν τελειώσει πια για μένα. Δεν ήθελα να δω πότε το παιδί μου κατσουφιασμένο από κάποιο αρνητικό σχόλιο που θα άκουγε για την προσωπική μου ζωή.

Ο γάμος με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Τον Δεκέμβριο του 1975, η Μαρινέλλα και ο Τόλης Βοσκόπουλος παντρεύονται στο διαμέρισμα που διατηρούσε η σπουδαία τραγουδίστρια, στην οδό Αστυδάμαντος στο Παγκράτι. Στον μυστικό γάμου του ζευγαριού, ήταν μόλις 6 καλεσμένοι, ανάμεσά τους, το ζεύγος Κατσαρού που ήταν και κουμπάροι, ο Φρέντυ Γερμανός και η αδερφή της Μαρινέλλας. Η μεγάλη ελληνική φωνή του ελληνικού πενταγράμμου είχε μόλις βγει από μία σχέση με τον Φρέντυ Σερπιέρη με τον οποίο είχαν αποκτήσει την κορούλα τους, Τζωρτζίνα.

"Στο δεύτερο γάμο μου με το Βοσκόπουλο, είχαμε μόνο έξι καλεσμένους κι εμείς, το ζευγάρι, φορέσαμε μπλού τζήν! Εγώ ένα γιλέκο και φούστα μακριά και ο Τόλης τζήν παντελόνι. Παντρεύτηκαμε στο σπίτι μου στο Παγκράτι και ήμασταν: ο παπάς φυσικά πού ήρθε εκεί, οι κουμπάροι- μας πάντρεψε ο Γιώργος Κατσαρός με τη γυναίκα του- ήταν ο Φρέντυ Γερμανός με την κοπέλα του και η Λένα η Παμέλα-που είχε τη "Νεράϊδα- μαζί με τον άντρα της", είχε δηλώσει η Μαρινέλλα σε συνέντευξη της για το γάμο της με τον Τόλη.

Η Μαρινέλλα και ο Τόλης Βοσκόπουλος έζησαν μαζί 8 χρόνια.

Read Next

03 Νοε 2025

Άριελ Κωνσταντινίδη | Άκρως ανανεωμένη στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την εγκυμοσύνη

Η Άριελ Κωνσταντινίδη έδωσε το παρών σε επίσημη θεατρική πρεμιέρα.

Περισσότερα από

News

03 Νοε 2025

Στην Ελλάδα η Isabelle Huppert με την κόρη της, Lolita Chammah

Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη η κορυφαία Γαλλίδα ηθοποιός και η 42χρονη κόρη της, στα πλαίσια του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της συμπρωτεύουσας.

03 Νοε 2025

"Το γραφείο μου σήμερα" | Πού βρέθηκε η Τατιάνα Μπλάτνικ το Σαββατοκύριακο;

Η επιχειρηματίας και socialite πέρασε τις δύο ημέρες της εβδομάδας συνδυάζοντας business & pleasure.

03 Νοε 2025

Πρίγκιπας William - Kate Middleton | Ο ανεπιθύμητος γείτονας με τον οποίο καλούνται να συνυπάρξουν στο νέο τους σπίτι

Ολοκληρώθηκε η μετακόμιση του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στην καινούρια τους κατοικία.

03 Νοε 2025

"Stranger Things" | Η Millie Bobby Brown καταγγέλει τον David Harbour για κακοποιητική συμπεριφορά

Και όλα αυτά, λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν.

03 Νοε 2025

Οι παρουσίες που ξεχώρισαν στην privé εκδήλωση προς τιμήν της Kimberly Guilfoyle

Οι κυρίες που έδωσαν το παρών στο κάλεσμα προς τιμήν της άφιξης της Kimberly Guilfoyle στη χώρα μας το βράδυ της Κυριακής 2 Νοεμβρίου.

03 Νοε 2025

Ο Richard Gere και η Alejandra Silva επέστρεψαν μόνιμα στο σπίτι τους στην Αμερική | Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

Υπενθυμίζεται ότι πριν από έναν χρόνο το ερωτευμένο ζευγάρι είχε μετακομίσει στον τόπο καταγωγής της Silva, τη Μαδρίτη.

03 Νοε 2025

Family goals για τη Σοφία Καρβέλα | Φωτογραφίζει τον Θανάση Πανουργιά αγκαλιά με τα αγόρια τους

Μια οικογενειακή φωτογραφία πατέρα και γιων μοιράστηκε η Σοφία Καρβέλα.

03 Νοε 2025

Ronan Anthony Villency | Ποιος είναι ο 19χρονος γιος της Kimberly Guilfoyle που την ακολούθησε στην Αθήνα

Ο Ronan, όπως είναι το όνομα που έχει επιλέξει να τον αποκαλούν, αποτελεί καρπό του έρωτά της Kimberly Guilfoyle με τον πρώην σύζυγό της, Eric Villency.

03 Νοε 2025

Πριγκίπισσα Salma | Η 25χρονη κόρη της Ράνιας της Ιορδανίας σε σπάνια επίσημη εμφάνιση

Μητέρα και κόρη ποζάρουν μαζί στον φακό σε μία σημαντική ημέρα.

03 Νοε 2025

Ελένη Μενεγάκη | Για ιππασία στα Ζαγοροχώρια με τον Μάκη Παντζόπουλο και τη Μαρίνα της

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε φωτογραφίες από τα πανέμορφα ορεινά τοπία της Ηπείρου.