ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ράντι Ζούκερμπεργκ: Η αδερφή του Mr Facebook και η παράλληλη πορεία τους

Η Ράντι Ζούκερμπεργκ είναι η άγνωστη αδερφ΄ξ του Μαρκ!

Η Ράντι Ζούκερμπεργκ είναι η άγνωστη σ' εμάς αδερφή του Μαρκ και δεν θα μπορούσε παρά να είναι και εκείνη επιχειρηματίας. Είναι επίσης επενδύτρια, συγγραφέας και ιδρύτρια της Zuckerberg Media, ένα πόρταλ για τον κόσμο της τεχνολογίας που έχει ως στόχο την εκπαίδευση και την ενημέρωση. Μάλιστα, λίγοι γνωρίζουν πως η Ράντι ήταν ο ιθύνων νους πίσω του Facebook live!

Και δεν σταματάει εδώ. Τώρα, παρουσιάζει μια εβδομαδιαία εκπομπή για την τεχνολογία που λέγεται "Randi Zuckerberg Means Busines", ενώ η τηλεοπτική της σειρά DOT έχει ως πρωταγωνίστρια ένα πονηρό και δυνατό κορίτσι που χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να κάνει ακόμα εντονότερες τις καθημερινές της περιπέτειες, σειρά που είναι διαθέσιμη στο συνδρομητικό κανάλι Hulu και στο NBC/Universal Kids. Ενώ παράλληλα έχει ιδρύσει το Dot Complicated, ένα lifestyle website.

Μόλις αποφοίτητσε από το Harvard εργάστηκε σε διαφημιστική εταιρία Ogilvy & Mather, που όπως έχει δηλώσει η ίδια ήταν η "τέλεια δουλειά". Αναπόφευκτα όμως επιστρατεύτηκε στη Facebook ως εκπρόσωπός της και διευθύντρια ανάπτυξης στον τομέα του μάρκετινγκ. Ενας από τους λόγους ήταν και η εκπροσώπηση των γυναικών στον τομέα της τεχνολογίας, ένα ζήτημα που την απασχολεί πολύ. "Πάντα ένιωθα παράξενα με τους ρόλους των φύλων στην Silicon Valley. Μου άρεσε αυτό που έκανα στη Facebook. Αλλά μισούσα να είμαι η μόνη γυναίκα σχεδόν σε κάθε αίθουσα για 10 συνεχόμενα χρόνια", έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της.

Κι ένα ριάλιτι

Επιπλέον, συμμετέχει στο ριάλιτι σόου "Quit Your Day Job" που προβάλλεται από το 2016. Στη σειρά συμμετέχουν εκατομμυριούχοι επιχειρηματίες, οι οποίοι προσπαθούν να βγάλουν χρήματα από μια ομάδα τεσσάρων επενδυτών.

Γυναίκες και κρυπτονομίσματα

Μία ακόμα αποστολή της είναι η ξενάγηση των γυναικών στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Για το λόγο ένωσε τις δυνάμεις της με την OKCoin, μια startup που έχει δεσμευτεί να διαθέσει 1 εκατομμύριο δολάρια προκειμένου να προσελκύσει περισσότερες γυναίκες στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Η εταιρεία ελπίζει πως το ήμισυ του νομίσματος αυτού θα ανήκει σε γυναίκες μέχρι το 2025. Και για τον σκοπό αυτό δεν δίστασε μάλιστα να γίνει... Adele στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας για τα κρυπτονομίσματα.

Φόρεσε λοιπόν γούνινο γιακά κι ερμήνευσε την επιτυχία Hello: "Γεια, εγώ είμαι. Θα ήθελες να μάθεις πώς να ανταλλάζεις κρυπτονομίσματα;" ακούγεται να τραγουδά. Και βέβαια δεν παρέλειψε να ζητήσεις συγγνώμη για την ερμηνεία της από τη διάσημη τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το womantoc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.