ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Άστον Κούτσερ: Δηλώνει "τυχερός που είναι ζωντανός" έπειτα από την σπάνια ασθένεια με την οποία διεγνώσθη

Ο χολιγουντιανός σταρ αποκάλυψε πως χρειάστηκε έναν ολόκληρο χρόνο για να αναρρώσει πλήρως από την σπάνιας μορφής αγγειίτιδα.

Πολλές φορές θεωρείται δεδομένο να γνωρίζει το ευρύ κοινό προσωπικές πτυχές της ζωής των χολιγουντιανών αστέρων, αφού τόσο οι ίδιοι, όσο και ο περίγυρος τους αποκαλύπτουν γεγονότα και εμπειρίες από την καθημερινότητά τους. Στην "αποκάλυψη" αυτή συχνά συμβάλλουν και τα tabloids, τα οποία παρεισφρέουν στην ιδιωτική ζωή των επωνύμων ακόμα και όταν αυτό δεν είναι απολύτως επιθυμητό. O Άστον Κούτσερ, ωστόσο, κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το σοβαρό πρόβλημα υγείας που υπέστη πριν από περίπου δύο χρόνια, μιλώντας ανοιχτά για την κατάσταση αυτή εφόσον πλέον έχει αναρρώσει πλήρως.

Ο 44χρονος ηθοποιός ανέφερε στο νέο επεισόδιο του "Running Wild With Bear Grylls: The Challenge" από το National Geographic, ότι υπέστη μια πολύ σοβαρή αυτοάνοση κρίση, η οποία του στέρησε την όραση, την ακοή αλλά και την δυνατότητα να περπατάει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως εξήγησε χαρακτηριστικά διεγνώσθη με μια σπάνιας μορφής αγγειίτιδας και χρειάστηκε σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο για να αναρρώσει και να γίνει ξανά πλήρως λειτουργικός στην καθημερινότητά του.

Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός

"Πριν από δύο χρόνια είχα μια περίεργη και εξαιρετικά σπάνια μορφή αγγειίτιδας, η οποία "χάλασε" την ακοή, την όραση και την γενικότερη ισορροπία μου. Δεν το εκτιμάς πραγματικά μέχρι να φύγει. Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν "δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να περπατήσω ξανά’’" περιέγραψε, δηλώνοντας στην συνέχεια "τυχερός" που κατάφερε να επιζήσει. "Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός" τόνισε χαρακτηριστικά.

Η δυσάρεστη και επικίνδυνη εμπειρία στην οποία επιβλήθηκε άθελα του, υπήρξε σταθμός στην φιλοσοφία ζωής που είχε υιοθετήσει, αναθεωρώντας πολλές καταστάσεις. "Τη στιγμή που αρχίζεις να βλέπεις τα εμπόδια σου ως πράγματα που είναι φτιαγμένα για σένα, για να σου προσφέρουν αυτό που χρειάζεσαι, τότε η ζωή αρχίζει να είναι διασκεδαστική, σωστά; Ξεκινάς να σερφάρεις πάνω στα προβλήματά σου αντί να ζεις κάτω από αυτά" ανέφερε στο τέλος.

Ακολουθήστε το womantoc στο instagram

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024