ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τζέιν Φόντα: "Έχω κάνει ένα λίφτινγκ προσώπου όμως δεν είμαι περήφανη για αυτό"

Η χολιγουντιανή σταρ σε μια ειλικρινή συνέντευξη μιλάει ανοιχτά για την ηλικία και το γήρας.

Η Τζέιν Φόντα δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για την ηλικία της αλλά και για όσες αλλαγές έχουν φέρει στην ζωή της τόσο το πέρασμα του χρόνου, όσο και το γήρας. Η καταξιωμένη ηθοποιός βαδίζοντας στην ένατη δεκαετία της ζωής της αισθάνεται απόλυτα ενεργητική και νέα, χωρίς να την απασχολεί ιδιαίτερα ο "μεγάλος" αριθμός της ηλικίας της. Μάλιστα, με αφορμή την καινούργια καμπάνια της αλυσίδας ρούχων H&M "Move", όπου αποτελεί κεντρικό πρόσωπο, η χολιγουντιανή σταρ παραχώρησε μια ειλικρινή συνέντευξη στην αμερικανική Vogue, εξηγώντας γιατί δεν αισθάνεται περήφανη για το λίφτινγκ προσώπου που δοκίμασε σε μικρότερη ηλικία.

Επειδή είσαι σε μια συγκεκριμένη ηλικία δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις τη ζωή, τη διασκέδαση, το να έχεις σύντροφο, να κάνεις νέους φίλους ή ό,τι άλλο θέλεις

"Είμαι σχεδόν 85 ετών, αλλά δεν φαίνομαι τόσο μεγάλη" δήλωσε αρχικά, αποκαλύπτοντας στην συνέχεια ότι επιθυμεί να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους ανθρώπους, οι οποίοι φοβούνται που μεγαλώνουν, καθώς όπως παραδέχεται δεν έχει εγκαταλείψει καμία από τις αγαπημένες συνήθειες που είχε όντας μικρότερη ηλικιακά. "Οπότε το να κάνω τους νέους ανθρώπους να σταματήσουν να φοβούνται ότι θα γεράσουν, να τους βοηθήσω να συνειδητοποιήσουν ότι απλώς επειδή είσαι σε μια συγκεκριμένη ηλικία δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις τη ζωή, τη διασκέδαση, το να έχεις σύντροφο, να κάνεις νέους φίλους ή ό,τι άλλο θέλεις" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όπως εξήγησε, η οικονομική άνεση που διαθέτει την βοήθησαν σε ένα βαθμό να αποκτήσει την νεανική όψη που διαθέτει, ωστόσο πλέον η φιλοσοφία της γύρω από την ομορφιά αλλά και τις αισθητικές επεμβάσεις έχει αλλάξει ριζικά, αποφεύγοντας τις ακραίες και "εθίστηκες" λύσεις. "Ναι, λέω στον εαυτό μου έχεις λεφτά. Μπορείς να πληρώσεις γυμναστή. Μπορείς να πληρώσεις πλαστική χειρουργική. Μπορείς να πληρώσεις περιποίηση προσώπου. Μπορείς να στηρίξεις οικονομικά να συνεχίσεις να φαίνεσαι νέα. Αυτό είναι αλήθεια. Τα χρήματα βοηθούν. Τα καλά γονίδια και πολλά χρήματα, όπως είπε κάποιος κάποτε.

Έκανα λίφτινγκ προσώπου και σταμάτησα γιατί δεν θέλω να δείχνω παραμορφωμένη. Δεν είμαι περήφανη για το γεγονός ότι έκανα

Αλλά καθώς το λέω αυτό, σκέφτομαι ότι όλοι γνωρίζουμε πολλές γυναίκες που είναι πλούσιες και έχουν κάνει όλων των ειδών τα λίφτινγκ και δείχνουν αποκρουστικές. Έκανα λίφτινγκ προσώπου και σταμάτησα γιατί δεν θέλω να δείχνω παραμορφωμένη. Δεν είμαι περήφανη για το γεγονός ότι έκανα ένα", καταλήγοντας ότι δεν θα επέτρεπε στον εαυτό της να προχωρήσει ξανά σε ανάλογη θεραπεία "τώρα, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το ξανακάνω, αν θα το έκανα. Αλλά το έκανα. Το παραδέχομαι και μετά λέω, εντάξει, μπορεί να εθιστείς. Μην συνεχίσεις να κάνεις. Πολλές γυναίκες, δεν ξέρω, είναι εθισμένες σε αυτό".

Αποκαλύπτοντας ορισμένα μυστικά ομορφιάς και μακροζωίας, η Τζέιν Φόντα παραδέχτηκε πως πλέον δεν αφιερώνει ιδιαίτερο χρόνο στον καλλωπισμό, όσο στην φροντίδα της ψυχικής και σωματικής υγείας της. "Φροντίζω να παραμένω ενυδατωμένη, κοιμάμαι καλά, κινούμαι και αποφεύγω τον ήλιο. Συν ότι έχω καλούς φίλους που με κάνουν να γελάω πολύ. Το γέλιο είναι επίσης ένας πολύ καλός σύμμαχος σε όλο αυτό" επισήμανε.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Ιουλ 2024

Αρετή Κετιμέ: Πώς είναι σήμερα το κορίτσι-θαύμα που πριν από 20 χρόνια μάγεψε τον κόσμο στην "Αθήνα 2004";

Πριν από 20 χρόνια μία 15χρονη και το σαντούρι της μεσουρανούσαν στην ελληνική μουσική σκηνή.

26 Ιουλ 2024

Κόλαφος η απάντηση της ΕΣΗΕΑ στην Ακρίτα για την επίθεση στην Παναγοπούλου: "Οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε"

"Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media" αναφέρει η ανακοίνωση.

Περισσότερα από

News

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φρενίτιδα με τη Σελίν Ντιόν- Ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει και πώς την αποθεώνει ο κόσμος

Η μεγάλη ντίβα ανταποδίδει την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος και εκθειάζει το Παρίσι στο Instagram της.

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: To λαμπερό πάρτι της Louis Vuitton- Όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι

Πλήθος αστέρων παρευρέθηκαν στο πάρτυ που παρέθεσε ο γαλλικός οίκος λίγο πριν την τελετή έναρξης των Αγώνων στο Παρίσι.

26 Ιουλ 2024

"Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο στρίψιμο του στόματος. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω"

Ο Παύλος Πολάκης για άλλη μια φορά "παραδίδει μαθήματα ευγένειας", τα οποία προφανώς και διδάχτηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ. Και αποχώρησε αμετανόητος και προφανώς ατιμώρητος.

26 Ιουλ 2024

Μαρία Μενούνος: Χειροκροτεί την κόρη της, Αθηνά, την ώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα

Η Μαρία Μενούνος φαίνεται ενθουσιασμένη καθώς η Αθηνά μεγαλώνει.

26 Ιουλ 2024

Παρίσι 2024: Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο δείπνο Μακρόν στο Λούβρο

Καλεσμένοι ήταν αρχηγοί κρατών, βασιλείς, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων και φυσικά ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

26 Ιουλ 2024

Δώρα Τσαμπάζη προς Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη: "Απόψε θα ζήσετε ίσως την κορυφαία στιγμή της καριέρα σας"

Η Δώρα Τσαμπάζη θυμάται σε ανάρτηση της τη στιγμή που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

26 Ιουλ 2024

Η Βασιλική Τρουφάκου στο χωριό με τον δύο μηνών γιο της

Βιώνει την απόλυτη ευτυχία η Βασιλική Τρουφάκου.

26 Ιουλ 2024

Lady Gaga: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα με τις πρόβες της στον Σηκουάνα

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

26 Ιουλ 2024

20 χρόνια πριν- Η Ναόμι Κάμπελ αναπολεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας

Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.