ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μοντέλα άνω των 50 ετών: η λίστα με τις χρυσές μούσες της Μόδας

Αυτές είναι οι γυναίκες με το wow factor!

Μοντέλα άνω των 50 ετών

Υπέροχες και άνω των 50 ετών, οι γυναίκες που φιγουράρουν σε αυτή τη λίστα διαθέτουν ομορφιά, γοητεία, αυτοπεποίθηση και κυρίως επιτεύγματα. Αποδεικνύουν με δυο λόγια πως η ηλικία είναι μύθος και κυρίως πως με την πάροδο του χρόνου οι γυναίκες απελευθερώνονται και μπορούν επιτέλους να είναι απλώς ο εαυτός τους. Πάμε να τις δούμε;

1. Πωλίνα Πορίζκοβα, 57 ετών

Η καλλονή από την Τσεχοσλοβακία αποδεικνύει με τον λογαριασμό της στο Instagram πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Μάλιστα πόζαρε ημίγυμνη για την καλοκαιρινή καμπάνια της εταιρίας La Ligne. Επίσης είναι από τις υποστηρίκτριες του #sexyhasnoexpirationdate και δεν διστάζει να αναρτά γυμνές φωτογραφίες της στα κοινωνικά δίκτυα.

2. Κρίστι Τέρλινγκτον, 53 ετών

Μοντέλο και ιδρύτρια του Every Mother Counts συνεχίζει την πορεία της στα 53 της έτη. Τώρα πόζαρε με τη μητέρα, την αδερφή της και την κόρη της για τη φθινοπωρινή κολεξιόν της αθλητικής εταιρίας Athleta.

3. Σερ, 75 ετών

Η υπέροχη show-woman, προχωρά ακάθεκτη στα 75 της έτη. Οι τελευταίες της δουλειές περιλαμβάνουν ένα συμβόλαιο με την MAC Cosmetics, αλλά και με την UGG για την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συλλογή της. Μυστικό της; Να μένει πιστή στον εαυτό της και σε όσα νιώθει. "Πέρασα μια ζωή με τους ανθρώπους είτε να με λατρεύουν είτε να με μισούν. Προφανώς θέλω να με αγαπούν, αλλά τελικά είπα δεν βαριέσαι".

4. Πάτι Σμιθ, 74 ετών

Μοντέλα άνω των 50 ετών: η λίστα με τις χρυσές μούσες της Μόδας

Η μητέρα της πανκ συνεργάζεται με την εταιρία Rimowa που εμπορεύεται βαλίτσες και τσάντες. Πρωταγωνιστεί μάλιστα σε καμπάνια της δίπλα στη Ριάννα, τον Τζέιμς ΛεΜπρον και τον Ρότζερ Φέντερεν. Εξάλλου είναι το απόλυτο icon.

5. Τζέιν Φόντα, 82 ετών

Το μοντέλο- ηθοποιός- ακτιβίστρια πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Gucci "Off the Grid” με την οποία προωθεί προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς ανακυκλώνονται και βασίζονται σε οργανικές πρώτες ύλες.

6. JLo, 50 ετών

Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το golden girl. Τώρα χρίστηκε μία από τους ελάχιστους πρεσβευτές της εταιρίας Coach. Μάλιστα σε μία από τις καμπάνιες στις οποίες συμμετείχε φόρεσε μια μπλούζα με τη φωτογραφία της Μπάρμπρα Στρέιζαντ, που είναι το είδωλό της.

7. Σαρλότ Ράμπλινγκ, 73

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε μαζί με τον σχεδιαστή Marc Jacobs για τον οίκο Givenchy. Μάλιστα στην καμπάνια εκείνη φοράει σύνολο με πιο "αρρενωπά" στοιχεία και εκείνος με πιο "θηλυκά".

8. Ίρις Άπφελ, 97 ετών

Με τη δική της ματιά και τρέλα: Tο H&M συνεργάζεται με τη Άϊρις Άπφελ σε μία νέα συλλογή

Το απόλυτο fashion icon έκλεισε την πρώτη της δουλειά ως μοντέλο στα 97 της χρόνια. Το ανατρεπρικό και avant gard στιλ της οδήγησε διάσημους οίκους να θέλουν να γίνει το δικό τους πρόσωπο. Ανάμεσα σε αυτούς η MAC, HSN, Le Bon Marche, Kate Spade, Alexis Bittar. "Είμαι κατενθουσιασμένη" δήλωσε το μοντέλο "δεν είχα μέχρι τώρα σοβαρό αντζέντη".

9. Φέι Ντάναγουεϊ, 77 ετών

Μία από τις ωραιότερες και πλέον ταλαντούχες γυναίκες στην ιστορία του κινηματογράφου η Ντάναγουεϊ έγινε το πρόσωπο της Gucci για την καμπάνια της τσάντας Sylvie. Στα πλαίσια της καμπάνιας την είδαμε να παίζει τένις, να ψωνίζει και να κινείται με αμάξι που οδηγούσε σωφέρ.

10. Τίπι Χέντρεν, 88


Η διάσημη ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στα "Πουλιά" του Χίτσκοκ (μαμά της Μέλανι Γκρίφιθ και γιαγιά της Ντακότα Τζόνσον) πρωταγωνίστησε κι εκείνη σε καμπάνια κοσμημάτων του οίκου Gucci.

11. Τζέιν Σίμουρ, 67 ετών

Μπορεί να είναι μια γυναίκα τόσο λαμπερή; Μπορεί. Η Τζέιν μάλιστα πόζαρε για το Playboy και δήλωσε πως αισθάνεται πολύ πιο σέξι τώρα απ’ όσο αισθανόταν μικρή.

12. Μέι Μασκ, 69 ετών

Mέι Μασκ: 10 πράγματα που δεν ξέραμε για τη μητέρα του Έλον Μασκ

Μία ακόμα καλλονή και μητέρα του enfant terrible (και πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο) Έλον Μασκ. Η ίδια, πρόσωπο του Cover Girl, δήλωσε πως η επιτυχία ήρθε όταν άφησε τα μαλλιά της φυσικά, στις αποχρώσεις του γκρι.

13. Ιζαμπέλα Ροσελίνι, 65 ετών

Ο οίκος Sies Marjan ζήτησε από διάσημες οικογένειες ή ζευγάρια να φωτογραφηθούν μαζί για την καμπάνια του το 2017. Ανάμεσα σε όσους συμμετείχαν ήταν και η Ιζαμπέλα Ροσελίνι με τον γιο της Ρομπέρτο- φωτογράφο και μοντέλο.

14. Βανέσα Ρέντγκρεϊβ, 79 ετών

Η θρυλική ηθοποιός πόζαρε για καμπάνια του Gucci το 2017 αποτίοντας φόρο τιμής στην πατρίδα της, τη Βρετανία.

15. Σούζαν Σάραντον, 69 ετών

H Σούζαν Σαράντον περιγράφει το τελευταίο της τηλεφώνημα με τον Ντέιβιντ Μπόουι πριν πεθάνει

Το απόλυτο θηλυκό που έγινε σύμβολο φεμινισμού με την ταινία "Θέλμα και Λουίζ" ενέπνευσε τον σχεδιαστή Marc Jacobs ιδίως μέσω του ρόλου της στο Rocky Horror Picture Show.Επίσης έγινε το πρόσωπο της L’ Oreal για σειρά περιποίησης προσώπου.

16. Σίσσυ Σπέισεκ, 66 ετών

Η ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε καμπάνια και πάλι του Marc Jacobs καθώς "δίνει ζωή σε όλους τους χαρακτήρες που υποδύεται".

17. Μπέττυ Μίντλερ, 70 ετών

Η υπέροχη κυρία Μ συμμετέχει σε καμπάνια του Marc Jacobs ευχαριστώντας τον μάλιστα γιατί "είδε αυτό που πραγματικά είμαι", όπως τουίταρε η ίδια.

18. Τζόνι Μίτσελ

Η θρυλική τραγουδίστρια με τη ζεστή, σπαρακτική φωνή συμμετείχε σε καμπάνια του Hedi Slimane (YSL) που συνηθίζει να συνεργάζεται με μουσικούς.

19. Χέλεν Μίρεν, 69 ετών

Η πανέμορφη ηθοποιός- κι εξαιρετικά ταλαντούχα- συνεργάζεται με τη L’ Oreal UK για την ανάδειξη της Age Perfect σειράς της.

20. Τίλντα Σουίντον, 54 ετών

Η Μούσα που ονειρεύεται κάθε σχεδιαστής. Χαμαιλέοντας; Ανδρόγυνη μορφή; Όπως και αν προσπαθήσει να περιγράψει κανείς την ασύλληπτη γοητεία της το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι αντικείμενο πόθου στον χώρο της μόδας. Πρόσφατα έγινε εκπρόσωπος και της εταιρίας καλλυντικών Nars.

Ακολουθήστε το womantoc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα της Athens Fashion Week

Η 24χρονη που έγινε γνωστή από το My Style Rocks, περπάτησε στην πασαρέλα της Kathy Heyndels.

26 Απρ 2024

Συλλεκτικό βίντεο: Η (μελαχρινή) Βίκυ Χατζηβασιλείου λέει στη Βουγιουκλάκη ότι τη θαύμαζε... η πρόγιαγιά της!

Η Αλίκη σε κέφια, ένα πρωινό του Μαρτίου το 1994, στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα".

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Σοφία Μπους: "Είμαι queer και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να ανασάνω"

Μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η Σοφία Μπους έκανε coming out και μίλησε για τη σχέση της με την Άσλιν Χάρις.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.