ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Τζέιν Φόντα, στα 84 ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται η σεξουαλική της ζωή

Η Τζέιν Φόντα ποτέ δεν αυτολογοκρίθηκε όσον αφορά τη σεξουαλική της ζωή. Ούτε αυτή τη φορά.

"Όταν μεγαλώνεις δεν σκέφεσαι: "Ξέρω τι θέλω. Λες απλώς "δώσε μου αυτό που θέλω"", είπε η ηθοποιός σε πρόσφατη ραδιοφωνική της συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό παραγωγό Άντι Κοέν.

Όταν ρωτήθηκε πώς θα "χαρακτήριζε" τη σεξουαλική της αυτήν την εποχή η Φόντα απάντησε ότι αυτόν τον καιρό είναι απλά "σόλο". Ωστόσο, η σταρ του "Grace & Frankie" εκμυστηρεύτηκε αρκετά, όσον αφορά το πόσο ερωτική και σέξυ ένιωθε καθώς μεγάλωνε.

"Νομίζω ότι έγινα καλύτερη με τα χρόνια", ομολόγησε. "Οι γυναίκες, γενικά γίνονται καλύτερες καθώς μεγαλώνουν επειδή δεν φοβούνται να πουν στο σύντροφό τους τι είναι αυτό που χρειάζονται. Ξέρετε, χάνουμε πάρα πολύ χρόνο επειδή φοβόμαστε να ζητήσουμε από τον άλλον πράγματα που θα μας έκαναν χαρούμενες στοι σεξ. Για παράδειγμα να του λέγαμε, "κρατήσου λίγο", ή "προτιμώ λίγο πιο αριστερά".

"Όταν μεγαλώνεις δεν σκέφεσαι: "Ξέρω τι θέλω. Λες απλώς "δώσε μου αυτό που θέλω", κατέληξε η ηθοποιός.

Η Τζέιν Φόντα -- η οποία έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει τρεις φορές -- έχει μοιραστεί τις σκέψεις της για την οικειότητα τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλική της ζωή ή την έλλειψή της.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Harper's Bazaar, η ακτιβίστρια παραδέχτηκε ότι, εκείνη την εποχή, θα την ενδιέφερεμόνο το σεξ με κάποιον πολύ νεότερο.

"Έχω συμβιβαστεί κάπως με αυτό. Δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση, μια σεξουαλική σχέση, μόνιμη ξανά. Δεν έχω αυτή την επιθυμία."

Και πρόσθεσε: "Αν έχω φαντασιώσεις; Ναι, συχνά φαντασιώνομαι ότι συναντώ έναν καθηγητή ή έναν ερευνητή, κάποιον σημαντικό άντρα που είναι πραγματικά ικανός να αγαπήσει μια γυναίκα, έτσι ώστε να δοκιμάσω τον εαυτό μου και να δω αν θα μπορούσα να ζήσω πλάι του. Νομίζω ότι ίσως τώρα θα μπορούσα, αλλά μάλλον θα προτιμούσα έναν νεότερο άντρα".

Το Σεπτέμβριο η Τζέιν Φόντα μίλησε στους New York Times σχετικά με τους διάσημους άντρες της ζωής της, όπως τον Μάρλον Μπράντο και τον Μάρβιν Γκέι. Όταν, δε, είχε ερωτηθεί για την εμπειρία της δίπλα στον Μπράντο με τον οποίο συμπρωταγωνίστησε στο The Chase είχε πει "απογοητευτική..." Ωστόσο παραδέχτηκε ότι ο, βραβευμένος με ΄Οσκαρ, Μάρλον Μπράντο υπήρξε ένας "σπουδαίος ηθοποιός".

Η Τζέιν Φόντα παντρεύτηκε τον Ρότζερ Βαντίμ το 1965 αποκτώντας μια κόρη, την Βανέσσα Βαντίμ. Το 1973 παντρεύτηκε τον Τομ Χάιντεν κι έμεινε παντρεμένη μαζί του για 17 χρόνια. Οι δυο είναι γονείς του, 47χρονου σήμερα, Τρόι Γκάριτι. Το 1991 παντρεύτηκε τον Τεντ Τέρνερ κι οι δυο τους χώρισαν το 2001.

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.