ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τιτανομαχία: Ο οίκος Dior ζητά 100.000 ευρώ από τον οίκο Valentino με αφορμή το σόου στην Piazza di Spagna

Η επίδειξη της haute couture συλλογής Valentino λατρεύτηκε από αρκετούς, αλλά όχι από τον οίκο Dior.

Όσο κι αν το εγχείρημα του Pierpaolo Piccioli να παρουσιάσει την haute couture συλλογή του οίκου Valentino στη Σκαλινάτα της Ρώμης, όπου συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος - πέρα από τους διάσημους καλεσμένους- δέχθηκε μεγάλη αποδοχή, ο οίκος Dior δεν είδε καθόλου θετικά την εξέλιξη. Σύμφωνα με το WWD, ο Dior ζήτησε από τον οίκο Valentino την αποζημίωση των 100.000 ευρώ, ένα ποσό που πρέπει να καταθέσει μέσα σε 15 ημέρες.

Ο λόγος για τον οποίο ο Retail Manager του Dior στην Ιταλία προχώρησε στην αποστολή μιας επιστολής προς το ιταλικό brand ήταν επειδή, εξαιτίας του event, παρεμποδίστηκε η είσοδος προς τα καταστήματα της περιοχής -ανάμεσά τους και η μπουτίκ του γαλλικού οίκου-, με αποτέλεσμα την ημέρα εκείνη να μην εισέλθει κανένας πελάτης.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Read Next

Περισσότερα από

News

10 Σεπ 2025

Jamie Lee Curtis | Η σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Christopher Guest στο κόκκινο χαλί

To ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 1984 και σε λίγους μήνες θα γιορτάσει την 41η επέτειο γάμου του.

10 Σεπ 2025

Julia Roberts | Η red carpet συνάντηση με την ανιψιά της, Emma Roberts, μετά από 13 χρόνια

Η στιλάτη εμφάνιση των δύο γυναικών στο κόκκινο χαλί.

10 Σεπ 2025

Πώς ο σύντροφος της Jennifer Aniston, Jim Curtis έκλεψε την παράστση στην πρεμιέρα του "The Morning Show"

Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα του 4ου κύκλου της επιτυχημένης σειράς στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Νέα Υόρκη.

10 Σεπ 2025

Η Μαρίζα Φασιανού σε εγκαίνια έκθεσης στην Ύδρα | Η σπάνια εμφάνιση

Η γκαλερίστα, γυναίκα της ζωής του Αλέκου Φασιανού, παραβρέθηκε σε εγκαίνεια έκθεσης ζωγραφικών έργων και κεραμικών στην Ύδρα.

10 Σεπ 2025

Μίνως Μάτσας: "Παίρνω τους βέβηλους ρυθμούς του Μάρκου, τις θεϊκές μελωδίες του Τσιτσάνη και τα βάζω στο δικό μου μουσικό σύμπαν"

Με αφορμή τη συναυλία "Τα Ρεμπέτικα II + Fado, Tango & Blues" ο Μίνως Μάτσας συζητά στο "α" για τη δύναμη του ρεμπέτικου και τις μουσικές συγγένειες που ενώνουν διαφορετικούς λαούς.

10 Σεπ 2025

Η κρίσιμη συμβουλή που είχε δώσει ο πρίγκιπας Φίλιππος στην Kate Middleton

H Kate Middleton είχε μια ξεχωριστή σχέση με τον σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ.

10 Σεπ 2025

Γιούλικα Σκαφιδά | Η τρυφερή ανάρτηση με τον γιο της και την Ευδοκία Ρουμελιώτη

Ο μικρός Άγγελος - Γεράσιμος σε παιχνίδια με τη νονά του.

10 Σεπ 2025

Ο Leonardo DiCaprio προχωρά σε μία σημαντική αλλαγή

Η απόφαση που πήρε ο Χολιγουντιανός σταρ.

10 Σεπ 2025

"Προσπαθώντας να κρατήσω κάθε σταγόνα από το μητρικό γάλα"

Το σχόλιο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αναφορικά με τη μητρότητα.