ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η στιγμή που η Κάμερον Ντίαζ έγινε κατά λάθος drug dealer

Η ηθοποιός μίλησε για ένα αλλόκοτο περιστατικό που συνέβη στις αρχές της καριέρας της.

Λίγο πριν το ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη, η Κάμερον Ντίαζ έβγαζε τα προς το ζην με διάφορους τρόπους, οι οποίες περιορίζονταν κυρίως στον καλλιτεχνικό κόσμο. Η χολιγουντιανή σταρ πριν ανακαλύψει το πάθος της για την υποκριτική, εργαζόταν ως φωτομοντέλο αφού το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της ταίριαζε άψογα με τις απαιτήσεις εκείνης της εποχής, όπου τα περιοδικά και οι κατάλογοι ενδυμάτων κατακλύζονταν από ψηλόλιγνες και καλλίγραμμες σιλουέτες. Τα ξανθά μαλλιά αλλά και τα γαλανά της μάτια ήταν ένα ακόμα βασικό πλεονέκτημα για να συνεχίσει να εργάζεται στην βιομηχανία της μόδας. Έχοντας κερδίσει μια κάποια σημαντική εμπειρία αλλά και μερικά χρήματα αποφασίζει να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ και να αναζητήσει την τύχη της ως μοντέλο στην Πόλη του Φωτός και καρδιά των fashion events, το Παρίσι.

Παρά λίγο να γινόταν drug dealer καθώς σχεδίαζε να ταξιδέψει από την Ευρώπη στο Μαρόκο.

Την εποχή εκείνη, μόλις λίγα χρόνια πριν την κυκλοφορία της εμπορικής επιτυχίας "The mask" όπου και πρωταγωνιστούσε, η Αμερικανίδα ηθοποιός βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα αλλόκοτο συμβάν που όμως εξομολογήθηκε δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ στην ζωή της. Μιλώντας στο podcast "Second Life", με αφορμή την συμμετοχή της στην επερχόμενη κωμωδία του Netflix "Back in Action", η 49χρονη πολυβραβευμένη καλλιτέχνιδα ανέφερε πως παρά λίγο να γινόταν drug dealer καθώς σχεδίαζε να ταξιδέψει από την Ευρώπη στο Μαρόκο. Όλα ξεκίνησαν όταν η ηθοποιός δυσκολευόταν αρκετά να βρει δουλειά στο Παρίσι και αναγκάστηκε να αναζητήσει νέους ορίζοντες. Στην αναζήτηση της αυτή βρέθηκε αντιμέτωπη με μια "εκπληκτική" ευκαιρία, η οποία ωστόσο βρισκόταν στη Βόρειο Αφρική. Αφού ετοιμάστηκε για το ταξίδι της, οι υπεύθυνοι που επρόκειτο να την στείλουν εκεί, της ζήτησαν να μεταφέρει μαζί της στο αεροπλάνο μια "κλειδωμένη βαλίτσα", η οποία θα περιείχε τα "κοστούμια της".

"Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του '90 και μου έδωσαν μια κλειδωμένη βαλίτσα που είχε μέσα τα "κοστούμια” μου" ανέφερα αρχικά η ηθοποιός, προσθέτοντας με σιγουριά στην συνέχεια "Νομίζω ότι ήμουν ένα μουλάρι που μετέφερε ναρκωτικά στο Μαρόκο, ορκίζομαι στον Θεό". Η ίδια άρχισε να συνειδητοποιεί τι ακριβώς συμβαίνει καθώς μετέβαινε στο αεροδρόμιο του Παρισιού και γεμάτη περιέργεια σκεφτόταν τι μπορεί να περιέχει η χειραποσκευή που κουβαλούσε. "Το ότι ήμουν ένα ξανθό κορίτσι, με γαλάζια μάτια ήταν από μόνο του επικίνδυνο στο Μαρόκο. Ακόμα ήταν δεκαετία του '90, φορούσα σκισμένα τζιν και μπότες με τα μαλλιά μου κάτω, κάτι τέτοιο για το Μαρόκο ήταν φοβερό" επισήμανε μεταξύ άλλων. Αφότου έφτασε στο αεροδρόμιο, αποφάσισε να παραδώσει την βαλίτσα στην ασφάλεια λέγοντας πως "το αντικείμενο αυτό δεν ήταν δικό της και ούτε γνώριζε ποιανού ήταν".

"Όλα γίνονται για καλό" κατέληξε η ηθοποιός τονίζοντας πως αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία συνεργασία που πραγματοποίησε στο Παρίσι ως μοντέλο, αναχωρώντας λίγους μήνες αργότερα για την γειτονιά των αστέρων, όπου και τελικά κατάφερε να ανακηρυχθεί "βασίλισσα των Rom-coms".

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.