ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Ομάδα" Τζολί: τα 6 παιδιά της Αντζελίνας Τζολί μεγάλωσαν τόσο πολύ

Μάντοξ, Παξ, Ζαχάρα, Σάιλο και τα δίδυμα Νοξ και Βίβιεν -όλοι στην εφηβεία ή μετά είναι πολύ "κουλ τύποι" όπως έχει δηλώσει η μαμά τους.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ μπορεί να χώρισαν το 2016 με αρκετές εντάσεις, ωστόσο δημιούργησαν μία μεγάλη οικογένεια για την οποία είναι πολύ περήφανοι. Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά, τον Μάντοξ 20 ετών, τον Παξ 18, τη Ζαχάρα 17, τη Σάιλο 16, ενώ μοιράζονται και τα δίδυμα Νοξ και Βίβιεν, 13 ετών. Fun fact; Κανένα από τα παιδιά δεν έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ. Όταν ήταν μικρά ταξίδευαν ανά τον κόσμος με τους γονείς τους.

Όσο ήταν μικρά ο φωτογραφικός φακός τα αποθανάτιζε συχνά στο Λος Άντζελες ή σε ταξίδια με τους γονείς τους. Καθώς μεγαλώνουν οι εμφανίσεις τους είναι λιγότερες, αν και συνοδεύουν συχνά τη μαμά τους σε απονομές βραβείων και πρεμιέρες. Κανένα όμως δεν έχει λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ίδια τους χαρακτήρισε "κουλ τύπους" σε συνέντευξή της και δήλωσε πως είναι μια "φοβερή ομάδα" και πως η ίδια αισθάνεται πολύ τυχερή.

Από τότε που χώρισε αναγκάστηκε, όπως λέει η ίδια, να κάνει κάποιους συμβιβασμούς, ώστε να βρίσκεται κοντά στα παιδιά της. "Λατρεύω να σκηνοθετώ, όμως οι αλλαγές στην οικογενειακή μου ζωή το κατέστησαν αδύνατο για μερικά χρόνια" είπε η Τζολί στο Entertainment Weekly. "Έπρεπε να βρω πιο μικρές δουλειές ώστε να είμαι στο σπίτι περισσότερο- γι' αυτό και επέστρεψα στην υποκριτική, με κάποιες δουλειές".

"Κάποια χρόνια είναι πολύ σημαντικά, πρέπει να είσαι σπίτι. Είναι μια εποχή για την οικογένειά μας που έπρεπε να είμαι στο σπίτι- όμως αυτά είναι τα χρόνια που γίνονται ενήλικες. Είμαι πολύ χαρούμενη να είμαι εκεί και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ".

Μάντοξ

Είναι το πρώτο παιδί της Τζολί. Τον υιοθέτησε το 2002 από ορφανοτροφείο στην Καμπότζη όταν ήταν ακόμα μωρό, 7 μηνών. Αρχικά θα τον υιοθετούσε μαζί με τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον, ωστόσο το ζευγάρι χώρισε. Το 2006 τον υιοθέτησε ο Μπραντ Πιτ. "Ο Μάντοη ήταν το πρώτο παιδί που κράτησα στην αγκαλιά μου. Με έκανε γυναίκα" έχει πει. Ο Μάντοξ έχει δουλέψει σε ταινίες και με τους δύο του γονείς.

Ζαχάρα (στη φωτογραφία)

Η Αντζελίνα την υιοθέτησε από την Αιθιοπία όταν ήταν έξι μηνών, την οποία υιοθέτησε και πάλι ο Πιτ. Το όνομά της σημαίνει "φωτεινή", ενώ το μεσαίο της όνομα είναι Μάρλεϊ, προς τιμή του Μπομπ Μάρλεϊ. Αγαπάει πολύ τη μόδα και έχει ακολουθήσει τη μητέρα της σε φιλανθρωπικά ταξίδια. Έχει κάνει έναν μικρό ρόλο (φωνή) στο animation Kung Fu Panda 3.

Σάιλο (στη φωτογραφία πάνω μαζί με τη Ζαχάρα)

Το όνομά της θα πει "ειρηνική". Γεννήθηκε στις 27 Μαϊου του 2006 και όταν το ζευγάρι πήγε στη Ναμίμπια για τη γέννα. Πούλησαν την πρώτη φωτογραφία του παιδιού στο People έναντι 7 εκ. δολαρίων, ποσό που δώρισαν στη Unicef. Της άρεσε να ντύνεται με αγορίστικα ρούχα όταν ήταν μικρή και έχει κάνει έναν μικρό ρόλο στο Malificent.

Παξ

Ο Παξ υιοθετήθηκε το 2007 όταν ήταν τριών ετών, από το Βιετνάμ. Τον υιοθέτησε μόνη της καθώς ο νόμος του Βιετνάμ δεν επέτρεπαν σε ζευγάρια που δεν ήταν σε γάμο να υιοθετήσουν μαζί παιδί. Ο Μπραντ τον υιοθέτησε το 2008. Ο Παξ όπως και ο Μάντοξ έχει δουλέψει σε παραγωγή ταινίας της μητέρας του- ήταν ο φωτογράφος των παρασκηνίων. Θέλει να γίνει ηθοποιός. Επίσης του αρέσει η μουσική.

Τα δίδυμα: Νοξ και Βίβιεν

Γεννήθηκαν στη Γαλλία τον Ιούλιου του 2008. Και πάλι η πρώτη τους φωτογραφία πωλήθηκε αυτή τη φορά στο Hello για 14 εκ. δολάρια, όπως λέγεται, ποσό που πήγε στο Ίδρυμα Τζολί- Πιτ. Το μεσαίο όνομα του Νοξ (Λεόν) είναι το όνομα του παππού του Μπραντ, ενώ το μεσαίο όνομα της Βίβιεν (Μαρσελίν) είναι το όνομα της μητέρας της Αντζελίνας.

Ακολουθήστε το womantoc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.