ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Έτοιμη να πουλήσει αισθησιακές φωτογραφίες στο OnlyFans δηλώνει η κόρη του Τσάρλι Σιν

Η 18χρόνη νεαρή ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την εγγραφή της στην εφαρμογή, με τον πατέρα της να κατηγορεί έμμεσα την μητέρα της για το εν λόγω κατόρθωμα.

Ένα οικογενειακό δράμα, θα έλεγε κανείς, πως βιώνει τις τελευταίες μέρες ο ταλαντούχος ηθοποιός Τσάρλι Σιν. Ο χολιγουντιανός σταρ βρέθηκε αντιμέτωπος με μια κάπως προκλητική απόφαση της 18χρόνης κόρη του να πουλήσει αισθησιακές φωτογραφίες της σε διαδικτυακή εφαρμογή, γνωστοποιώντας τα νέα μέσω των social media της. Η νεαρή Σάμι Σιν αποφάσισε να εγγραφεί στην πλατφόρμα δημιουργίας και κοινοποίησης περιεχομένου OnlyFans, η οποία είναι ευρύτατα γνωστή για τις υπηρεσίες πορνό που παρέχει στους χρήστες, χωρίς ωστόσο να αποκλείει και την φιλοξενία άλλους είδους υλικού από μουσικούς, personal trainers κ.α, με αντάλλαγμα την χρηματική πληρωμή.

Δεν εγκρίνω την απόφασή της, αλλά μιας και δεν είμαι σε θέση να το αποτρέψω, την συμβούλεψα να μείνει αξιοπρεπής

Η Σάμι δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία όλο υποσχέσεις, έκανε τα αποκαλυπτήρια στους θαυμαστές της. Τα νέα, ωστόσο, δεν ήταν καθόλου ευχάριστα για τον πατέρα της, ο οποίος όχι μόνο σχολίασε την απόφαση της κόρης του δημόσια, αλλά κατηγόρησε εμμέσως την μητέρα και πρώην σύζυγό του, Ντένις Ρίτσαρντς, για την κατάσταση αυτή. "Αυτό δεν προέκυψε κάτω από την δική μου στέγη. Είναι 18 χρονών και τώρα μένει με τη μητέρα της" ανέφερε αρχικά στο αμερικανικό περιοδικό Us Weekly, προσθέτοντας στη συνέχεια "Δεν εγκρίνω την απόφασή της, αλλά μιας και δεν είμαι σε θέση να το αποτρέψω, την συμβούλεψα να μείνει αξιοπρεπής και δημιουργική αλλά και να μην θυσιάσει την ακεραιότητά της".

Από την πλευρά της η 51χρονη ηθοποιός και πρώην μοντέλο σε μια προσπάθεια να "αθωώσει" τον εαυτό της εξήγησε πως η κόρη της είναι αρκετά ώριμη ώστε να λαμβάνει τις δικές της αποφάσεις. "Το μόνο που μπορώ να κάνω ως γονέας είναι να την καθοδηγώ και να εμπιστευτώ την κρίση της. Λαμβάνει τις δικές της αποφάσεις" δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο Τσάρλι Σιν και η Ντένις Ρίτσαρντς υπήρξαν παντρεμένοι από το 2002 έως το 2006 και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά. Ο εθισμός, όμως του ηθοποιού στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά οδήγησαν στον τερματισμό του γάμου τους, πριν ακόμα γεννηθεί η μικρότερη τους κόρη, Λόλα.

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.

26 Απρ 2024