ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ντέμι Μουρ: Συστήνει τον νέο της σύντροφο στους διαδικτυακούς της φίλους

Η τρυφερή ανάρτηση με τον Ελβετό σεφ.

Ερωτευμένη (και πάλι) δηλώνει η Ντέμι Μουρ τόσο μεταξύ φίλων και γνωστών, όσο και στα social media. Η χολιγουντιανή ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στον νέο της σύντροφο, για τον οποίο μέχρι πρότινος είχε αποκαλύψει ελάχιστες λεπτομέρειες. Όπως φαίνεται, ωστόσο, το αθώο φλερτ με τον αγαπημένο της εξελίσσεται σε ρομαντικό ειδύλλιο, με την 69χρονη σταρ να μοιράζεται περισσότερες πτυχές της προσωπικής της ζωής με τους εκατομμύρια θαυμαστές της. Σε πρόσφατη ανάρτηση της, μάλιστα, η Μουρ σύστησε και επισήμως τον σύντροφό της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο Ντάνιελ Χαμ είναι διακεκριμένος σεφ με καταγωγή από την Ελβετία. Στα 46 του έχει δημιουργήσει μια λαμπρή καριέρα στον κλάδο της γαστρονομίας, αφού έχει λάβει πολλές διακρίσεις και βραβεία, κερδίζοντας το πρώτο του αστέρι Michelin σε ηλικία 24 ετών. Έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής καθώς διαθέτει αλυσίδα γκουρμέ εστιατορίων τόσο στην Νέα Υόρκη, όσο και στο Λος Αντζέλες. Η γνωριμία του με την διάσημη ηθοποιό φέρεται πως έγινε μέσω κοινών φίλων, με το ζευγάρι πλέον να πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις, χωρίς να κρύβει τον έρωτα του.

Επισημοποιώντας την σχέση τους, η Ντέμι Μουρ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών, όπου ποζάρει δίπλα στον καλό της. Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί σε μια επίσκεψη τους στους κήπους των βασιλικών ανακτόρων. Στην πρώτη βλέπουμε τις σκιές του ζευγαριού να κρατιούνται χέρι – χέρι με φόντο το παλάτι, ενώ στην δεύτερη ο Χαμ δίνει ένα τρτφερό φιλί στην αγαπημένη του. Στην τελευταία, την προσοχή κλέβει ο μικρός τετράποδος φίλος του ζευγαριού, ο οποίος ανέμελος ποζάρει μαζί του.

Η Ντέμι Μουρ δεν έχει πραγματοποιήσει οποιαδήποτε δήλωση για την προσωπική της ζωή, πτυχές τις οποίες αποκαλύπτει μέσα από τα social media της. Τελευταία μάλιστα, η ηθοποιός δημοσιεύεις αρκετές φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγό της, Μπρους Γουίλις, δείχνοντας ακόμα και με τον τρόπο αυτό την υποστήριξη της στο πρόβλημα υγείας με το οποίο βρέθηκε αντιμέτωπος. Η διάγνωση του 67χρονους αστέρα με αφασία ένωσε την οικογένεια που δημιούργησαν μαζί ακόμα περισσότερο.

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.