ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Κάν'το όπως η μαμά": Η Λούρδη Λεόν πρωταγωνιστεί σε καμπάνια φορώντας κορμάκι που θυμίζει εκείνο της Madonna

Στα βήματα της μαμάς της η Λούρδη που τώρα πρωταγωνιστεί σε αισθησιακή καμπάνια του οίκου Mugler.

Τα κατάφερε και πάλι. Η Λούρδη Λεόν είναι το νέο πρόσωπο καμπάνιας του οίκου Mugler. Το μοντέλο, 25 ετών σήμερα, ανάρτησε το βίντεο της καμπάνιας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

To κορμάκι που φοράει στο βίντεο, στο χρώμα του δέρματος, παραπέμπει ευθέως στο iconic κορμάκι Gaultier που φορούσε η Μadonna στην περιοδεία της Blonde Αmbition το 1990, μία υπερπαραγωγή με σκηνικό που κόστιζε 2 εκ. δολάρια τότε. Ήταν λοιπόν στην πρώτη της συναυλία της περιοδείας, στην Ιαπωνία που ενώ ερμήνευε το τραγούδι Express Yourself τόσο εκείνη όσο και οι χορευτές άνοιξαν τα μπουφάν τους για να αποκαλύψουν το κοστούμι που έκρυβαν. Και τότε αποκαλύφθηκε το iconic κορμάκι του Gaultier ο οποίος είχε επιμεληθεί όλη την γκαρνταρόμπα της περιοδείας, κατόπιν αιτήματος της Madonna.

Μάλιστα, του είχε στείλει ιδιόχειρη επιστολή τονίζοντας το πόσο θαυμάζει τη δουλειά του. Και εκείνος, μολονότι μόλις ετοιμαζόταν για την παρουσίαση της επόμενης κολεξιόν του, δέχτηκε. Και έτσι γεννήθηκε μια κορυφαία στιγμή της Μόδας. "Στη Μαντόνα αρέσουν τα ρούχα μου γιατί συνδυάζουν το θηλυκό με το αρσενικό στοιχείο" είχε δηλώσει τότε ο ίδιος σε συνέντευξή του. Ο Gaultier είχε παρουσιάσει το ένδυμα σε συλλογή του το 1987, πριν γίνει διάσημο τρία χρόνια μετά. Aν και το πρώτο- πρώτο μοντέλο στο οποίο δοκιμάστηκε το κορσέ, ήταν το παιδικό αρκουδάκι του σχεδιαστή. Ο ίδιος είχε δει παρόμοια εσώρουχα της αγαπημένης του γιαγιάς, αφού την εποχή εκείνη τα σουτιένα είχαν σχεδόν κωνικό σχήμα.

Στο βίντεο τώρα της Λούρδης τη βλέπουμε να χορεύει αργά και αισθησιακά πάνω στην οροφή ενός αυτοκινήτου, σε ένα στούντιο που παραπέμπει σε δρόμο της Νέας Υόρκης. Η καλλονή με το υπέροχα γυμνασμένο σώμα αφήνει τώρα να φανεί. Ας μην ξεχνάμε πως η Λούρδη υπήρξε και χορεύτρια επομένως κάνει τις κινήσεις της χορογραφίας, όπως όταν ορθώνει το πόδι της στο κεφάλι της εντυπωσιακά, να φαίνονται παιχνιδάκι.

Μάλιστα ευχαρίστησε τον οίκο για τη συνεργασία στα γαλλικά και στα Ισπανικά σημειώνοντας πως ήταν ένα "τρελό ταξίδι".

Ακολουθήστε το womantoc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.