ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: "Είναι πολύ επώδυνο να μιλάει κάποιος με αυτό τον τρόπο για σένα"

Η πρώτη δημόσια αναφορά στην κόντρα της με την Κιμ Κατράλ.

καρι μπραντσο

Στο μακρινό Χόλιγουντ οι κόντρες μεταξύ των επωνύμων δεν έχουν τελειωμό. Κάποιοι λογόφεραν δημόσια και έκτοτε δεν ξαναμίλησαν, άλλοι πετούσαν καρφιά όμως εμφανίζονταν on camera πάντοτε "αγαπημένοι", ενώ υπάρχουν και εκείνοι που αντάλλαξαν πικρόχολα σχόλια με αφορμή τρίτους. Κάπου ανάμεσα σε αυτές τις κλασσικές και κιτρινωπές διαμάχες, χωρίς αμφιβολία, εντάσσεται και η περίπτωση των Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κιμ Κατράλ, η οποία, ωστόσο, ξεχωρίζει από τις άλλες για έναν πολύ απλό λόγο: όλο αυτό το διάστημα, μόνο η μια πλευρά είχε τοποθετηθεί δημόσια για την μεταξύ τους διαφωνία. Και αυτή δεν ήταν άλλη από την Κιμ Κατράλ.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: "Είναι πολύ επώδυνο να μιλάει κάποιος με αυτό τον τρόπο για σένα"

Το πλήρωμα του χρόνου, ωστόσο, φαίνεται πως έφτασε με την τηλεοπτική Κάρι Μπράτσο να παίρνει θέση για την υποτιθέμενη κόντρα που δημιουργήθηκε το 2017 με την συμπρωταγωνίστρια της στο "Sex And The City". Μέχρι πρότινος, η Αμερικανίδα ηθοποιός δήλωνε απλώς ουδέτερη στις "κατηγορίες" της Κατράλ, σχολιάζοντας μόνο την απόφαση της να μην εμφανιστεί ξανά σε οποιοδήποτε remake της νεοϋορκέζικης ιστορίας. Αυτή τη φορά όμως, μιλώντας στο podcast του Scott Feinberg εξέφρασε ανοιχτά την άποψη της, αλλά και τα συναισθήματα που της προκάλεσε η εν λόγω ρήξη. "Ήμασταν ( εκείνη, η Κρίστιν Ντέιβις και η Σίνθια Νίξον) απογοητευμένες; Σίγουρα ναι, αλλά έγινε" ανέφερε αρχικά. "Υπήρχαν πολλές συζητήσεις για το πώς ένιωθε για τη σειρά. Ήταν πολύ επώδυνο. Δεν έχει μιλήσει ποτέ κανένας άλλος έτσι για εμένα. Έχω περάσει πολλά χρόνια δουλεύοντας σκληρά για να είμαι πάντα αξιοπρεπής με όλους στο πλατό, να φροντίζω τους ανθρώπους, να είμαι υπεύθυνη απέναντι τόσο στους εργοδότες μου όσο και στους ανθρώπους που νιώθω ότι είμαι υπεύθυνη ως παραγωγός" πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δεν έχει μιλήσει ποτέ κανένας άλλος έτσι για εμένα. Έχω περάσει πολλά χρόνια δουλεύοντας σκληρά για να είμαι πάντα αξιοπρεπής με όλους στο πλατό,

Σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για την απουσία της από την spin off σειρά "And Just Like That", η Πάρκερ εξήγησε πως ήταν επιθυμία της Κατράλ να μην συμμετέχει και απλώς οι συντελεστές την σεβάστηκαν. "Δεν την καλέσαμε διότι αυτή ήταν η επιθυμία της. Κατέστησε σαφές ότι ήταν κάτι που δεν ήθελε και δεν αισθανόταν άνετα με εμάς. Και έτσι δεν μας πέρασε από το μυαλό. Ξέραμε τι ήθελε να κάνει ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ (δημιουργός της σειράς) και νομίζω χειρίστηκε πολύ καλά το θέμα" είπε μεταξύ άλλων. Στο τέλος, η 57χρονη σταρ δήλωσε πως ό,τι συνέβη με την συμπρωταγωνίστρια της δεν ήταν ούτε καβγάς, ούτε και διαφωνία καθώς ο τσακωμός στην δική τους περίπτωση είναι μονόπλευρος.

Σαρα τζεσικα Παρκερ

"Δεν υπήρξε καμία δημόσια διαφωνία ή συνομιλίες ή ισχυρισμοί από εμένα ή οποιονδήποτε για λογαριασμό μου. Δεν θα το έκανα. Δεν είναι ο τρόπος που θα το έκανα. Εύχομαι, λοιπόν, να σταματήσουν να το αποκαλούν καυγά επειδή δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Μιλά μόνο ένα άτομο. Και δεν πρόκειται να της πω ότι κάνει λάθος, όποτε όλο αυτό είναι κάπως οδυνηρό για εμένα" κατέληξε.

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.