ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: "Είναι πολύ επώδυνο να μιλάει κάποιος με αυτό τον τρόπο για σένα"

Η πρώτη δημόσια αναφορά στην κόντρα της με την Κιμ Κατράλ.

καρι μπραντσο

Στο μακρινό Χόλιγουντ οι κόντρες μεταξύ των επωνύμων δεν έχουν τελειωμό. Κάποιοι λογόφεραν δημόσια και έκτοτε δεν ξαναμίλησαν, άλλοι πετούσαν καρφιά όμως εμφανίζονταν on camera πάντοτε "αγαπημένοι", ενώ υπάρχουν και εκείνοι που αντάλλαξαν πικρόχολα σχόλια με αφορμή τρίτους. Κάπου ανάμεσα σε αυτές τις κλασσικές και κιτρινωπές διαμάχες, χωρίς αμφιβολία, εντάσσεται και η περίπτωση των Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κιμ Κατράλ, η οποία, ωστόσο, ξεχωρίζει από τις άλλες για έναν πολύ απλό λόγο: όλο αυτό το διάστημα, μόνο η μια πλευρά είχε τοποθετηθεί δημόσια για την μεταξύ τους διαφωνία. Και αυτή δεν ήταν άλλη από την Κιμ Κατράλ.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: "Είναι πολύ επώδυνο να μιλάει κάποιος με αυτό τον τρόπο για σένα"

Το πλήρωμα του χρόνου, ωστόσο, φαίνεται πως έφτασε με την τηλεοπτική Κάρι Μπράτσο να παίρνει θέση για την υποτιθέμενη κόντρα που δημιουργήθηκε το 2017 με την συμπρωταγωνίστρια της στο "Sex And The City". Μέχρι πρότινος, η Αμερικανίδα ηθοποιός δήλωνε απλώς ουδέτερη στις "κατηγορίες" της Κατράλ, σχολιάζοντας μόνο την απόφαση της να μην εμφανιστεί ξανά σε οποιοδήποτε remake της νεοϋορκέζικης ιστορίας. Αυτή τη φορά όμως, μιλώντας στο podcast του Scott Feinberg εξέφρασε ανοιχτά την άποψη της, αλλά και τα συναισθήματα που της προκάλεσε η εν λόγω ρήξη. "Ήμασταν ( εκείνη, η Κρίστιν Ντέιβις και η Σίνθια Νίξον) απογοητευμένες; Σίγουρα ναι, αλλά έγινε" ανέφερε αρχικά. "Υπήρχαν πολλές συζητήσεις για το πώς ένιωθε για τη σειρά. Ήταν πολύ επώδυνο. Δεν έχει μιλήσει ποτέ κανένας άλλος έτσι για εμένα. Έχω περάσει πολλά χρόνια δουλεύοντας σκληρά για να είμαι πάντα αξιοπρεπής με όλους στο πλατό, να φροντίζω τους ανθρώπους, να είμαι υπεύθυνη απέναντι τόσο στους εργοδότες μου όσο και στους ανθρώπους που νιώθω ότι είμαι υπεύθυνη ως παραγωγός" πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δεν έχει μιλήσει ποτέ κανένας άλλος έτσι για εμένα. Έχω περάσει πολλά χρόνια δουλεύοντας σκληρά για να είμαι πάντα αξιοπρεπής με όλους στο πλατό,

Σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για την απουσία της από την spin off σειρά "And Just Like That", η Πάρκερ εξήγησε πως ήταν επιθυμία της Κατράλ να μην συμμετέχει και απλώς οι συντελεστές την σεβάστηκαν. "Δεν την καλέσαμε διότι αυτή ήταν η επιθυμία της. Κατέστησε σαφές ότι ήταν κάτι που δεν ήθελε και δεν αισθανόταν άνετα με εμάς. Και έτσι δεν μας πέρασε από το μυαλό. Ξέραμε τι ήθελε να κάνει ο Μάικλ Πάτρικ Κινγκ (δημιουργός της σειράς) και νομίζω χειρίστηκε πολύ καλά το θέμα" είπε μεταξύ άλλων. Στο τέλος, η 57χρονη σταρ δήλωσε πως ό,τι συνέβη με την συμπρωταγωνίστρια της δεν ήταν ούτε καβγάς, ούτε και διαφωνία καθώς ο τσακωμός στην δική τους περίπτωση είναι μονόπλευρος.

Σαρα τζεσικα Παρκερ

"Δεν υπήρξε καμία δημόσια διαφωνία ή συνομιλίες ή ισχυρισμοί από εμένα ή οποιονδήποτε για λογαριασμό μου. Δεν θα το έκανα. Δεν είναι ο τρόπος που θα το έκανα. Εύχομαι, λοιπόν, να σταματήσουν να το αποκαλούν καυγά επειδή δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Μιλά μόνο ένα άτομο. Και δεν πρόκειται να της πω ότι κάνει λάθος, όποτε όλο αυτό είναι κάπως οδυνηρό για εμένα" κατέληξε.

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

26 Ιουλ 2024

Αρετή Κετιμέ: Πώς είναι σήμερα το κορίτσι-θαύμα που πριν από 20 χρόνια μάγεψε τον κόσμο στην "Αθήνα 2004";

Πριν από 20 χρόνια μία 15χρονη και το σαντούρι της μεσουρανούσαν στην ελληνική μουσική σκηνή.

26 Ιουλ 2024

Κόλαφος η απάντηση της ΕΣΗΕΑ στην Ακρίτα για την επίθεση στην Παναγοπούλου: "Οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε"

"Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media" αναφέρει η ανακοίνωση.

Περισσότερα από

News

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Φρενίτιδα με τη Σελίν Ντιόν- Ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει και πώς την αποθεώνει ο κόσμος

Η μεγάλη ντίβα ανταποδίδει την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος και εκθειάζει το Παρίσι στο Instagram της.

26 Ιουλ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: To λαμπερό πάρτι της Louis Vuitton- Όλοι οι διάσημοι καλεσμένοι

Πλήθος αστέρων παρευρέθηκαν στο πάρτυ που παρέθεσε ο γαλλικός οίκος λίγο πριν την τελετή έναρξης των Αγώνων στο Παρίσι.

26 Ιουλ 2024

"Μη στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου. Σε σας το λέω, έχετε ένα μόνιμο στρίψιμο του στόματος. Είναι εκνευριστικό να το βλέπω"

Ο Παύλος Πολάκης για άλλη μια φορά "παραδίδει μαθήματα ευγένειας", τα οποία προφανώς και διδάχτηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ. Και αποχώρησε αμετανόητος και προφανώς ατιμώρητος.

26 Ιουλ 2024

Μαρία Μενούνος: Χειροκροτεί την κόρη της, Αθηνά, την ώρα που κάνει τα πρώτα της βήματα

Η Μαρία Μενούνος φαίνεται ενθουσιασμένη καθώς η Αθηνά μεγαλώνει.

26 Ιουλ 2024

Παρίσι 2024: Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι στο δείπνο Μακρόν στο Λούβρο

Καλεσμένοι ήταν αρχηγοί κρατών, βασιλείς, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και αθλητικών φορέων και φυσικά ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

26 Ιουλ 2024

Δώρα Τσαμπάζη προς Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη: "Απόψε θα ζήσετε ίσως την κορυφαία στιγμή της καριέρα σας"

Η Δώρα Τσαμπάζη θυμάται σε ανάρτηση της τη στιγμή που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης κράτησε ψηλά την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

26 Ιουλ 2024

Η Βασιλική Τρουφάκου στο χωριό με τον δύο μηνών γιο της

Βιώνει την απόλυτη ευτυχία η Βασιλική Τρουφάκου.

26 Ιουλ 2024

Lady Gaga: Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα με τις πρόβες της στον Σηκουάνα

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

26 Ιουλ 2024

20 χρόνια πριν- Η Ναόμι Κάμπελ αναπολεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας

Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.