ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι μυστήριοι θάνατοι του Χόλιγουντ: Από την κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον μέχρι τoν Πρινς και την τραγουδίστρια των Cranberries

Δεν εξιχνιάζονται όλες οι δολοφονίες, ούτε και βρίσκονται πάντα τα αίτια θάνατου. Το Χόλιγουντ έχει να αφηγηθεί πολλές ιστορίες και όχι στην οθόνη.

Το Χόλιγουντ βρίθει μυστήριων θανάτων. Όπως για παράδειγμα του Prince που άφησε πίσω του αναπάντητα ερωτήματα για το τραγικό του τέλος. Ακόμα δεν έχει διελευκανθεί πώς βρέθηκαν στην κατοχή του οι οπιοειδείς ουσίες που τον οδήγησαν στον θάνατο. Μετά από έρευνες που διήρκησαν δύο χρόνια έγινε σαφές πως ο τραγουδιστής νόμιζε ότι έπαιρνε ένα κοινό παυσίπονο, όταν χωρίς να τον γνωρίζει ότι τα χάπια είχαν αλλάξει και περιείχαν τη θανατηφόρο ουσία φαιντανύλη. Ωστόσο, οι αρχές δεν γνωρίζουν πώς συνέβη αυτό.

Κι ενώ υπάρχουν πολλοί τέτοιοι θάνατοι στον κόσμο του θεάματος, κάποιοι σοκάρουν περισσότερο το κοινό. Ας δούμε μερικές τέτοιες υποθέσεις.

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράαουν το 2015

Η κόρη της διάσημης Γουίτνεϊ Χιούστον πέθανε τον Ιούλιο του 2015, ήταν μόλις 22 ετών. Ο θάνατός της συνέβη έξι μήνες μετά τον θάνατο της μητέρας της, στο σπίτι της Μπόμπι, στην Τζόρτζια. Χρειάστηκε ένας χρόνος για να επιβεβαιωθεί πως ο θάνατός της οφείλεται σε ναρκωτικές ουσίες και σε πνιγμό. Ωστόσο ποτέ δεν μπόρεσε να πει κανείς αν επρόκειτο για ατύχημα ή για αυτοκτονία, αν και η οικογένειά της φωτογράφιζε τον σύντροφο που είχε εκείνη την περίοδο μολονότι δεν τού ασκήθηκε δίωξη.

Ντολόρες Ο' Ρίορτναν, 2018

Η τραγουδίστρια του Ιρλανδικού ροκ συγκροτήματος The Cranberries πέθανε αναπάντεχα τον Ιανουάριο του 2018, στα 46 της μόλις χρόνια, στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου του Λονδίνου, όπου βρισκόταν γιατί ηχογραφούσε νέο υλικό σε στούντιο. Ο θάνατος της καταχωρήθηκε ως αγνώστων αιτιών.

Tupac Shakur, 1996

O σταρ της hip-hop επέβαινε σε αυτοκίνητο πηγαίνοντας σε ένα κλαμπ στο Λας Βέγκας όπου είχε παράσταση το βράδυ της 7ης Σεπτεμβρίου του 1996. Όταν ξαφνικά έπεσε νεκρός από τέσσερις σφαίρες. Ήταν μόλις 25 ετών τότε και η υπόθεση δολοφονίας του δεν εξιχνιάστηκε ποτέ.

Νάταλι Γουντ, 1981

Πρόκειται για μία από τις πλέον πολύκροτες και μυστήριες υποθέσεις. Στις 19 Νοεμβρίου του 1981 η Γουντ, που υπήρξε παιδί- θαύμα και κατόπιν ηθοποιός- υποψήφια για Όσκαρ, εξαφανίστηκε από το γιοτ της υπό περίεργες συνθήκες. Αργότερα βρέθηκε το πτώμα της με μία νυχτικιά, ένα κόκκινο τζάκετ και μπλε κάλτσες να επιπλέει στον ωκεανό, σχετικά κοντά στο γιοτ.

Τότε, θεωρήθηκε ατύχημα, όμως ο Σερίφης της περιφέρειας του Λος Άντζελες άνοιξε ξανά την υπόθεση το 2011. Η αιτιολογία άλλαξε σε "πνιγμό και σε άλλους ακαθόριστους παράγοντες". Τριάντα- έξι χρόνια μετά τον θάνατό της ο τότε σύζυγός της Ρόμπερτ Βάγκνερ θεωρήθηκε ύποπτος, χωρίς ωστόσο να τού ασκηθεί δίωξη, ούτε σε εκείνον ούτε σε κάποιον άλλο. Ο θάνατός της παραμένει ένα από τα μεγάλα μυστήρια του Χόλιγουντ.

Μέριλιν Μονρόε, 1962

Η τραγική υπόθεση της πιο σέξι γυναίκας του κόσμου θα παραμείνει πάντα ένα ανεξήγητο αγκάθι στους κύκλους του Χόλυγουντ. Η Μέριλιν πέθανε στα 36 της χρόνια. Βρέθηκε νεκρή στις 5 Αυγούστου του 1962, στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, από υπερβολική δόση βαρβατουρικών.

Η επίσης αιτιολογία ήταν η αυτοκτονία, πως έπεσε σε κώμα, αφού πήρε υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών. Οι φαν της όμως δεν πίστεψαν ποτέ αυτή την εκδοχή και οι θεωρίες συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν ακόμα και στις μέρες μας. Επικρατέστερη είναι η θεωρία πως ήταν δάκτυλος της πανίσχυρης οικογένειας των Κέννεντυ αφού η ηθοποιός υποτίθεται ότι είχε ερωτική σχέση και με τον Πρόεδρο αλλά και τον αδερφό του, Ρόμπερτ Κέννεντυ. Ωστόσο, οι θεωρίες αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ επίσημα, με τις αρχές να επιμένουν στην εκδοχή πως ο θάνατος οφειλόταν στην υπερβολική δόση χαπιών.

Μπομπ Κρέιν (πρωταγωνιστής του Hogan’s Heroes), 1978

Σάλο είχε προκαλέσει ο θάνατος του ηθοποιού που πρωταγωνιστούσε στην κωμική τηλεοπτική σειρά Hogan’s Heroes. Ο Κρέιν βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην ηλικία των 49, με εμφανή σημάδια βίας στο σώμα τους και ένα ηλεκτρικό καλώδιο γύρω από τον λαιμό του. Η Αστυνομία ανακάλυψε πως είχε κινηματογραφήσει βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου και πως ίσως τον είχαν χτυπήσει με το τρίποδο. Υποστηρίχθηκε πως ίσως ο φίλος του Τζον Κάρπεντερ να ήταν ο υπαίτιος, αλλά δεν υπήρχαν ίχνη DNA του στη σκηνή του εγκλήματος. Ο γιος του, Ρόμπερτ Κέιν έγραψε ένα βιβλίο σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του.

Ελίζαμπεθ Σορτ, γνωστή ως Μαύρη Ντάλια, 1947

Ένα από τα πλέον αποτρόπαια εγκλήματα που έχει ζήσει και πάλι το Λος Άντζελες. Η 22χρονη Ελίζαμπεθ Σορτ βρέθηκε νεκρή σε ένα σοκάκι. Γυμνή και με το σώμα της κομμένο στα δύο, όπως και το πρόσωπό της. Μια ταλαντούχα και ανερχόμενη ηθοποιός με το καλλιτεχνικό όνομα Μαύρη Ντάλια. Η δολοφονία της παραμένει ανεξιχνίαστη μέχρι σήμερα.

Read Next

26 Απρ 2024

Σοφία Μπους: "Είμαι queer και επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να ανασάνω"

Μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, η Σοφία Μπους έκανε coming out και μίλησε για τη σχέση της με την Άσλιν Χάρις.

26 Απρ 2024

Σκοτ Ντίσικ: Το Ozempic, η δραματική απώλεια κιλών και η κραυγή απόγνωσης για βοήθεια

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Σκοτ Ντίσικ - του σταρ απο το Keeping Up with the Kardashians-λόγω της δραματικής απώλειας βάρους με τη χρήση του Ozempic.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Τζέιν Φόντα: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της 86χρονης ηθοποιού με την 21χρονη εγγονή της Βίβα Βαντίμ

Η Τζέιν Φόντα με την εγγονή της, στα βραβεία TIME Earth Awards Gala στη Νέα Υόρκη.

26 Απρ 2024

Η 57χρονη Σάλμα Χάγιεκ σε άγνωστες φωτογραφίες από το γάμο της με τον μεγιστάνα Φρανσουά-Ανρί Πινό

H Σάλμα Χάγιεκ και ο Φρανσουά Ανρί Πινό συμπλήρωσαν 15 χρόνια γάμου. Η εξωτική Μεξικανή ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

26 Απρ 2024

Για safari η Αμαλία Κωστοπούλου με τον σύντροφό της με τα παπούτσια της σεζόν

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσίευσε η Αμαλία.

26 Απρ 2024

Κρίστι Τέρλινγκτον: Ποζάρει (σχεδόν) τόπλες στα 55 της και είναι άψογη

"Αισθάνομαι τυχερή που έχω την επιλογή να κάνω το μοντέλο. Ακόμα βιοπορίζομαι από αυτήν την δουλειά"

26 Απρ 2024

Ένα θαύμα στα Μετέωρα: Ο "εργένης των Μετεώρων" βρήκε ταίρι

Ο ασπροπάρης (είδος γύπα) γυρνούσε για χρόνια μόνος στη φωλιά του, φέτος η τύχη του άλλαξε!

26 Απρ 2024

Ράιαν Γκόσλινγκ – Έμιλι Μπλαντ: Εντυπωσιακοί σε ειδική προβολή του "The Fall Guy" στο Λονδίνο

"The Fall Guy" θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Μαΐου

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Άνιστον ετοιμάζει το ριμέικ της θρυλικής ταινίας "9 to 5"

Η πρωτότυπη ταινία του 1980 είχε πρωταγωνίστριες τις Jane Fonda, Lily Tomlin και Dolly Parton.