ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Ο Elvis ζει"

Ονομάζεται Όστιν Μπάτλερ και η ταινία στην οποία πρωταξωνιστεί ως Έλβις έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες στο Φεστιβάλ των Καννών

Ο 30χρονος ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ, είναι ο πρωταγωνιστής της πολυαναμενόμενης ταινίας του σκηνοθέτη Μπαζ Λούρµαν για τη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ. Η ταινία "Elvis" πέρασε από σαράντα κύματα λόγω κορονοϊού, αλλά επιτέλους πήρε το δρόμο της για τις αίθουσες και έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες στο Φεστιβάλ των Καννών. Η ταινία-αφιέρωμα στον "Βασιλιά" Έλβις Πρίσλεϊ είναι μία παραγωγή υψηλού προϋπολογισμού, στην οποία συμμετέχει και ο Τομ Χανκς... εντελώς αγνώριστος. Ο Τοµ Χανκς υποδύεται τον Τοµ Πάρκερ, τον αμφιλεγόμενο ατζέντη που ανακάλυψε τον βασιλιά του ροκ εντ ρολ και "έχτισε" την καριέρα του. Ο νεαρός Όστιν Μπάτλερ πέτυχε να επικρατήσει των Χάρι Στάιλς, Άνσελ Έλγκορτ, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον και Μάιλς Τέλερ σε µια επικών διαστάσεων σειρά δοκιµαστικών, που πήραν µεγάλη έκταση στα µέσα ενηµέρωσης. Το ενδιαφέρον για το ποιος είναι ικανός να ερµηνεύσει το νούµερο 1 µουσικό είδωλο του 20ού αιώνα ήταν ούτως ή άλλως µεγάλο εδώ και µια πενταετία, από τότε που ο Μπαζ Λούρµαν πρωτοανακοίνωσε τη φιλόδοξη πρόθεσή του να εστιάσει στα έργα και τις ηµέρες του Έλβις. Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο Λούρµαν υπογράφει και το σενάριο µαζί µε τον Κρεγκ Πιρς, συνεργάτη του στο "Moulin Rouge!" και τον "Υπέροχο Γκάτσµπι".

Η σκληρή προετοιμασία

Για να μετουσιωθεί σε Έλβις ο νεαρός ηθοποιός κυριολεκτικά εξαφανίστηκε από την ζωή του:"Στην ουσία έβαλα τη ζωή μου σε παύση για δύο χρονιά και απλά απορρόφησα ό,τι μπορούσα", δήλωσε ο ηθοποιός προσθέτοντας πως η έρευνα για τον ρόλο κατέληξε σε εθισμό. "Χώρισα τη ζωή του σε χρονικές περιόδους όπου μπορούσα να ακούσω τις διαφορές στο πώς η φωνή του άλλαξε μέσα στα χρόνια και πώς οι κινήσεις του άλλαξαν και πέρασα δύο χρόνια, μελετώντας, προσπαθώντας να βρω την ανθρωπιά του όσο καλύτερα μπορούσα μέσα από αυτό", είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε, ο ίδιος ήθελε να πάει πίσω από το μύθο, το είδωλο που όλοι γνωρίζουμε για να βρει την ανθρώπινη φύση του που ήταν βαθύτερη απ' όλα αυτά. "Η ικανότητα να μπορώ να εξερευνήσω αυτό ήταν απλά η χαρά της ζωής μου", δήλωσε για το αποτέλεσμα, παρά τη "σκληρή" προετοιμασία.

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.