ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Φυσικός τρόπος για μία stress-free καθημερινότητα και στάση ζωής;

Φυσικός τρόπος για μία stress-free καθημερινότητα και στάση ζωής;

Είναι μάλλον περιττές οι συστάσεις στο άγχος και τους τομείς που μας επηρεάζει, αφού ο καθένας μας αναγνωρίζει λίγο πολύ τα σημάδια και τα ερεθίσματα που λαμβάνει από τους εξωτερικούς παράγοντες που του προκαλούν στρες. Σημασία έχει να διαχειριζόμαστε τις στρεσογόνες καταστάσεις όταν αποτελούν τροχοπέδη της καλής και δημιουργικής μας διάθεσης και απόδοσης, ή όταν κοινώς, βρίσκονται πλέον εκτός ελέγχου.

Απαραίτητο συστατικό της «καλής ζωής» είναι σαφώς η σωματική άσκηση και αποτελεί θα λέγαμε πρώτης τάξεως «φυσικό φάρμακο» ενάντια στο στρες, ιδίως όταν γίνεται στη φύση. Το ίδιο ισχύει και για τη σωστή διατροφή, αλλά και τον ύπνο. Δεν είναι τυχαίο που αυτό το τρίπτυχο καταλαμβάνει περίοπτες θέσεις στα εγχειρίδια όλων των «ευτυχισμένων» ανθρώπων ή τουλάχιστον αυτών που προσπαθούν να κατακτήσουν την ευτυχία, εύχομαι όχι μάταια. Αυτές είναι οι συνήθεις και πολύτιμες συμβουλές που μας δίνουν οι ειδικοί – φυσικά σωστές δε λέω – αλλά όχι πάντα επαρκώς αποτελεσματικές, ειδικά όταν η συζήτησή μας αφορά το άγχος.

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ακολουθούσα πιστά όλα τα παραπάνω, βλέποντας κάποια διακριτά αποτελέσματα, χωρίς ωστόσο να απαλλάσσομαι απολύτως από το αδικαιολόγητο άγχος ή τον κρύο ιδρώτα που με λούζει κάθε φορά που βλέπω email ή τον κόμπο στο στομάχι όταν συνειδητοποιώ ότι δε θα προλάβω την προθεσμία (κάτι που συμβαίνει καθημερινά παγκοσμίως, αλλά αδυνατώ να το δεχτώ για τον εαυτό μου). Αντιδράσεις αναπόφευκτα αλληλένδετες με το γνωστό «μπλοκάρισμα» του μυαλού, που όχι μόνο δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα, αλλά υστερεί και της απαραίτητης συγκέντρωσης, λογικής σκέψης και μνήμης.

Όντας ένα άτομο που δε λειτουργεί πάντα με καθαρό μυαλό υπό πίεση, και προχωρώντας σε μία σειρά από επανειλημμένα λάθη, βρέθηκα μπροστά σε δύο επιλογές. Η πρώτη ήταν να αφεθώ στη ροή των καταστάσεων και να μην κάνω απολύτως τίποτα – το γνωστό απόφθεγμα ότι αυτός που δεν κάνει λάθη είναι αυτός που δεν κάνει τίποτα – και η δεύτερη ήταν να αναλάβω δράση. Και επειδή το “go with the flow” δεν είναι το motto ζωής μου, αποφάσισα να αναζητήσω τον ιδανικό για μένα δρόμο προς την ηρεμία και την απόδοση, ακόμα και όταν βρίσκομαι υπό πίεση.

Πώς να προστατέψω το μυαλό μου από το άγχος φυσικά και άμεσα;

Μία καλή μου φίλη, με την οποία βρισκόμαστε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο – και άρα καταλαβαίνει τι περνάω καθημερινά – μου πρότεινε το συμπλήρωμα διατροφής BrainUP StressDOWN το οποίο, όπως μου είπε, την έκανε να δει τα πράγματα «με άλλο μάτι»! Μία επίσκεψη στο φαρμακείο κρίθηκε κάτι παραπάνω από απαραίτητη, και κάπως έτσι μπήκα στη φιλοσοφία αυτού του συμπληρώματος διατροφής. Τι είναι όμως το BrainUP StressDOWN; Ένα συμπλήρωμα διατροφής με τα απαραίτητα συστατικά που υποστηρίζουν τη βέλτιστη λειτουργία του εγκεφάλου, καταπολεμώντας τον νούμερο 1 παράγοντα που τη διαταράσσει – το άγχος!

Τα κατευναστικά για το νευρικό μας σύστημα φωσφολιπίδια, απαραίτητα και για τη δόμηση των εγκεφαλικών μας κυττάρων, είναι τα βασικά συστατικά του συμπληρώματος διατροφής BrainUP StressDOWN της εταιρείας Leriva. Μια φόρμουλα κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, σχεδιασμένη με τρόπο τέτοιο ώστε να εξασφαλίζει διπλή δράση. Αφενός, συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των κυτταρικών μεμβρανών, η οποία συνδέεται με τις γνωστικές λειτουργίες του εγκεφάλου, όπως είναι η συγκέντρωση, η λογική σκέψη και η μνήμη. Αφετέρου, διατηρεί την κορτιζόλη – την ορμόνη του άγχους – σε φυσιολογικά επίπεδα, ώστε να αποδίδουμε τα μέγιστα σε περιόδους με χρόνιο ή περιστασιακό στρες, όπως είναι οι εξετάσεις, οι συνεντεύξεις, οι ομιλίες, ή ακόμα και το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο που βιώνουμε εμείς οι γυναίκες λίγες μέρες πριν την έμμηνο ρύση.

Το BrainUP StressDOWN έχει αναπτυχθεί, δοκιμαστεί και, φυσικά, αποδειχθεί πως συμβάλλει στην καταπολέμηση του άγχους, η οποία συνδέεται στενά με την υγεία του εγκεφάλου, διατηρώντας μια ισορροπημένη συναισθηματική κατάσταση μπροστά σε ότι φαντάζει μεγαλύτερο από ό,τι πραγματικά είναι. Μέσω της δυνατότητάς του να τροφοδοτεί τα νευρικά μας κύτταρα ώστε να παραμείνουν υγιή και λειτουργικά, διατηρεί τη γνώση και τη συγκέντρωση, καταπολεμώντας τους περισπασμούς από εξωγενείς παράγοντες.

Το BrainUP StressDOWN δεν παρουσιάζει γνωστές ανεπιθύμητες ενέργειες και δεν αλληλεπιδρά με φάρμακα. Δε λειτουργεί διεγερτικά ή ηρεμιστικά, πράγμα που σημαίνει πως δε με επηρεάζει στην καθημερινότητά μου, παρά δρα αποκλειστικά κατά του στρες και υπέρ της γνωστικής λειτουργίας, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση και της διάθεσης.

Με λίγα λόγια, οι μέρες μου έχουν γίνει καλύτερες, τα βράδια κοιμάμαι περισσότερο και πιο ποιοτικά, έχοντας καταφέρει πια να ελέγξω την πίεση της καθημερινότητας. Οι προθεσμίες έχουν πάψει πια να μου δημιουργούν εκείνο τον πονοκέφαλο, ενώ έχω μάθει να λειτουργώ υπό πίεση με τον πιο ψύχραιμο και άμεσα αποτελεσματικό τρόπο, με τη βοήθεια του BrainUP StressDOWN!

Φυσικός τρόπος για μία stress-free καθημερινότητα και στάση ζωής;

Στα φαρμακεία από τη Leriva Pharma. Αρ. Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ: 61426/10-6-2020

Read Next

26 Μαϊ 2022

Oι 4 πιο συχνές wellness ερωτήσεις βρίσκουν -επιτέλους- απάντηση

Στο νέο βίντεο #BeautyStarsFest, η Κλειώ Στασινού απαντά σε τέσσερις ερωτήσεις τη γυμναστική και τη υγιεινή διατροφή, που σίγουρα έχεις αναρωτηθεί κι εσύ.

26 Μαϊ 2022

Love your body: Πώς θα βελτιώσεις τη σχέση σου με το σώμα σου

7 τρόποι που θα σε κάνουν να αγαπήσεις τον εαυτό σου, όπως ακριβώς είναι.

Περισσότερα από

Life

26 Μαϊ 2022

Όταν ο Πρίγκιπας Κάρολος έπαιζε θέατρο

Ο Πρίγκιπας Κάρολος δεν διέφερε από τους συμμαθητές τους όταν φοιτούσε σε ιδιωτικό σχολείο στη Σκωτία.

26 Μαϊ 2022

Η αρτηριακή υπέρταση αφορά και τις γυναίκες: Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε

Σήμερα ένας στους τρεις ενήλικες πάσχει από υπέρταση.

26 Μαϊ 2022

Πράσινες πολιτιστικές Διαδρομές στα μουσεία της Αθήνας

Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο και το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο συμμετέχουν και φέτος στην επικοινωνιακή δράση "Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές".

26 Μαϊ 2022

Η Lapin House γιορτάζει 45 χρόνια

H εταιρία δημιούργησε ένα επετειακό limited edition φουλάρι.

24 Μαϊ 2022
24 Μαϊ 2022

Τα ωραιότερα δώρα γάμου από τα Studio Kosta Boda Illum για να προσφέρουμε κάτι που σίγουρα θα εκτιμηθεί

Δώρα γάμου. Οι ωραιότερες προτάσεις από το κατάστημα που εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια

23 Μαϊ 2022

Το ντελίβερι παγωμένης μπύρας κάνει θραύση στη Βραζιλία

Ποιος δεν θα ήθελε να τού παραδοθεί στο σπίτι μια εξάδα παγωμένες μπύρες ακριβώς τη στιγμή που έχουν τελειώσει;

23 Μαϊ 2022

Ήξερες ότι μία στις τρεις μπουκιές φαγητού προέρχεται από τις μέλισσες;

Η Nestlé συμβάλλει στην προστασία των μελισσών, στηρίζοντας για ακόμη μία χρονιά τη δράση του The Bee Camp!

23 Μαϊ 2022

LG OLED Gallery TV: Η Τέχνη συναντά την τεχνολογία στην έκθεση "Non-Returns" του Σωτήρη Δανέζη

Ο Σωτήρης Δανέζης "επιστρέφει" στις περιοχές του πλανήτη που σημαδεύτηκαν από πολέμους και ανθρωπιστικές κρίσεις, για να παρουσιάσει τις μοναδικές ιστορίες του, αυτή τη φορά μέσα από φωτογραφικά έργα, προσωπικά αντικείμενα και έξι transmedia dοcs, τα οποία προβάλλονται σε οθόνες 65’’ LG OLED TV.