ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Φυσικός τρόπος για μία stress-free καθημερινότητα και στάση ζωής;

Φυσικά και τον βρήκα και σας τον προτείνω!

Φυσικός τρόπος για μία stress-free καθημερινότητα και στάση ζωής;

Είναι μάλλον περιττές οι συστάσεις στο άγχος και τους τομείς που μας επηρεάζει, αφού ο καθένας μας αναγνωρίζει λίγο πολύ τα σημάδια και τα ερεθίσματα που λαμβάνει από τους εξωτερικούς παράγοντες που του προκαλούν στρες. Σημασία έχει να διαχειριζόμαστε τις στρεσογόνες καταστάσεις όταν αποτελούν τροχοπέδη της καλής και δημιουργικής μας διάθεσης και απόδοσης, ή όταν κοινώς, βρίσκονται πλέον εκτός ελέγχου.

Απαραίτητο συστατικό της «καλής ζωής» είναι σαφώς η σωματική άσκηση και αποτελεί θα λέγαμε πρώτης τάξεως «φυσικό φάρμακο» ενάντια στο στρες, ιδίως όταν γίνεται στη φύση. Το ίδιο ισχύει και για τη σωστή διατροφή, αλλά και τον ύπνο. Δεν είναι τυχαίο που αυτό το τρίπτυχο καταλαμβάνει περίοπτες θέσεις στα εγχειρίδια όλων των «ευτυχισμένων» ανθρώπων ή τουλάχιστον αυτών που προσπαθούν να κατακτήσουν την ευτυχία, εύχομαι όχι μάταια. Αυτές είναι οι συνήθεις και πολύτιμες συμβουλές που μας δίνουν οι ειδικοί – φυσικά σωστές δε λέω – αλλά όχι πάντα επαρκώς αποτελεσματικές, ειδικά όταν η συζήτησή μας αφορά το άγχος.

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ακολουθούσα πιστά όλα τα παραπάνω, βλέποντας κάποια διακριτά αποτελέσματα, χωρίς ωστόσο να απαλλάσσομαι απολύτως από το αδικαιολόγητο άγχος ή τον κρύο ιδρώτα που με λούζει κάθε φορά που βλέπω email ή τον κόμπο στο στομάχι όταν συνειδητοποιώ ότι δε θα προλάβω την προθεσμία (κάτι που συμβαίνει καθημερινά παγκοσμίως, αλλά αδυνατώ να το δεχτώ για τον εαυτό μου). Αντιδράσεις αναπόφευκτα αλληλένδετες με το γνωστό «μπλοκάρισμα» του μυαλού, που όχι μόνο δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα, αλλά υστερεί και της απαραίτητης συγκέντρωσης, λογικής σκέψης και μνήμης.

Όντας ένα άτομο που δε λειτουργεί πάντα με καθαρό μυαλό υπό πίεση, και προχωρώντας σε μία σειρά από επανειλημμένα λάθη, βρέθηκα μπροστά σε δύο επιλογές. Η πρώτη ήταν να αφεθώ στη ροή των καταστάσεων και να μην κάνω απολύτως τίποτα – το γνωστό απόφθεγμα ότι αυτός που δεν κάνει λάθη είναι αυτός που δεν κάνει τίποτα – και η δεύτερη ήταν να αναλάβω δράση. Και επειδή το “go with the flow” δεν είναι το motto ζωής μου, αποφάσισα να αναζητήσω τον ιδανικό για μένα δρόμο προς την ηρεμία και την απόδοση, ακόμα και όταν βρίσκομαι υπό πίεση.

Πώς να προστατέψω το μυαλό μου από το άγχος φυσικά και άμεσα;

Μία καλή μου φίλη, με την οποία βρισκόμαστε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο – και άρα καταλαβαίνει τι περνάω καθημερινά – μου πρότεινε το συμπλήρωμα διατροφής BrainUP StressDOWN το οποίο, όπως μου είπε, την έκανε να δει τα πράγματα «με άλλο μάτι»! Μία επίσκεψη στο φαρμακείο κρίθηκε κάτι παραπάνω από απαραίτητη, και κάπως έτσι μπήκα στη φιλοσοφία αυτού του συμπληρώματος διατροφής. Τι είναι όμως το BrainUP StressDOWN; Ένα συμπλήρωμα διατροφής με τα απαραίτητα συστατικά που υποστηρίζουν τη βέλτιστη λειτουργία του εγκεφάλου, καταπολεμώντας τον νούμερο 1 παράγοντα που τη διαταράσσει – το άγχος!

Τα κατευναστικά για το νευρικό μας σύστημα φωσφολιπίδια, απαραίτητα και για τη δόμηση των εγκεφαλικών μας κυττάρων, είναι τα βασικά συστατικά του συμπληρώματος διατροφής BrainUP StressDOWN της εταιρείας Leriva. Μια φόρμουλα κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, σχεδιασμένη με τρόπο τέτοιο ώστε να εξασφαλίζει διπλή δράση. Αφενός, συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των κυτταρικών μεμβρανών, η οποία συνδέεται με τις γνωστικές λειτουργίες του εγκεφάλου, όπως είναι η συγκέντρωση, η λογική σκέψη και η μνήμη. Αφετέρου, διατηρεί την κορτιζόλη – την ορμόνη του άγχους – σε φυσιολογικά επίπεδα, ώστε να αποδίδουμε τα μέγιστα σε περιόδους με χρόνιο ή περιστασιακό στρες, όπως είναι οι εξετάσεις, οι συνεντεύξεις, οι ομιλίες, ή ακόμα και το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο που βιώνουμε εμείς οι γυναίκες λίγες μέρες πριν την έμμηνο ρύση.

Το BrainUP StressDOWN έχει αναπτυχθεί, δοκιμαστεί και, φυσικά, αποδειχθεί πως συμβάλλει στην καταπολέμηση του άγχους, η οποία συνδέεται στενά με την υγεία του εγκεφάλου, διατηρώντας μια ισορροπημένη συναισθηματική κατάσταση μπροστά σε ότι φαντάζει μεγαλύτερο από ό,τι πραγματικά είναι. Μέσω της δυνατότητάς του να τροφοδοτεί τα νευρικά μας κύτταρα ώστε να παραμείνουν υγιή και λειτουργικά, διατηρεί τη γνώση και τη συγκέντρωση, καταπολεμώντας τους περισπασμούς από εξωγενείς παράγοντες.

Το BrainUP StressDOWN δεν παρουσιάζει γνωστές ανεπιθύμητες ενέργειες και δεν αλληλεπιδρά με φάρμακα. Δε λειτουργεί διεγερτικά ή ηρεμιστικά, πράγμα που σημαίνει πως δε με επηρεάζει στην καθημερινότητά μου, παρά δρα αποκλειστικά κατά του στρες και υπέρ της γνωστικής λειτουργίας, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση και της διάθεσης.

Με λίγα λόγια, οι μέρες μου έχουν γίνει καλύτερες, τα βράδια κοιμάμαι περισσότερο και πιο ποιοτικά, έχοντας καταφέρει πια να ελέγξω την πίεση της καθημερινότητας. Οι προθεσμίες έχουν πάψει πια να μου δημιουργούν εκείνο τον πονοκέφαλο, ενώ έχω μάθει να λειτουργώ υπό πίεση με τον πιο ψύχραιμο και άμεσα αποτελεσματικό τρόπο, με τη βοήθεια του BrainUP StressDOWN!

Φυσικός τρόπος για μία stress-free καθημερινότητα και στάση ζωής;

Στα φαρμακεία από τη Leriva Pharma. Αρ. Γνωστοποίησης στον ΕΟΦ: 61426/10-6-2020

Read Next

12 Αυγ 2022

Θέατρο με πανσέληνο σε τρία ατμοσφαιρικά ανοιχτά θέατρα

Είναι εμπειρία να παρακολουθείς παράσταση κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι στην Επίδαυρο, το Λαύριο ή τη Σαλαμίνα. Η περίσταση είναι ιδανική για εκδρομή, οργανωθείτε….

11 Αυγ 2022

Pandora, ένα τραγούδι βγαλμένο μέσα από τη ζωή

Ένας Χιλιανός και δύο Ελληνίδες υπογράφουν τo τόσο επίκαιρο -δυστυχώς- Pandora που αξίζει να ακούγεται παντού και πάντα.

Περισσότερα από

Life

10 Αυγ 2022

Το W Costa Navarino υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες

Το νέο ξενοδοχείο δίνει βήμα στη δημιουργικότητα, τη διαφορετικότητα και την ελευθερία της έκφρασης.

09 Αυγ 2022

Βενετία Κυρίου: "Τελικά, το να είσαι γυναίκα είναι μια καθημερινή πρόκληση"

Η Βενετία Κυρίου είναι μια σύγχρονη δυναμική γυναίκα, CEO της εταιρείας Happy People και ξέρει από αληθινές προκλήσεις.

08 Αυγ 2022

Γράφουν ιστορία οι μικρές της Εθνικής πόλο νεανίδων: Νίκησαν την Ουγγαρία στον ημιτελικό και διεκδικούν χρυσό στον τελικό [Βίντεο]

Οι αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας πόλο των νεανίδων προκρίθηκαν στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο Βελιγράδι και θα διεκδικήσουν το χρυσό στον τελικό.

06 Αυγ 2022

Γίνε pescetarian για μία μέρα: Αυτό είναι το πλάνο διατροφής

Δοκίμασε τη διατροφή που βασίζεται στο ψάρι με αυτό το ενδεικτικό ημερήσιο διατροφικό πλάνο της ειδικού

04 Αυγ 2022

Κουμπάρος ο Παύλος Μαρινάκης μαζί με τη σύζυγό του

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης πάντρεψε έναν καλό του φίλο!

03 Αυγ 2022

Friends: Οι 12 διάσημοι guest stars που πέρασαν από την πιο αγαπημένη σειρά της τηλεόρασης

Και μας έκαναν να πέσουμε κάτω από τα γέλια. Τους θυμάστε;

03 Αυγ 2022

Εντυπώσεις από την πρώτη βραδιά λειτουργίας του Cine Πολεμικό Μουσείο

Παρακολουθήσαμε από κοντά εν δράσει το νέο θερινό σινεμά της Αθήνας και μοιραζόμαστε καρέ και τις σκέψεις μας.

02 Αυγ 2022

Θαλάσσια σπορ: Τι μπορείς να κάνεις στη θάλασσα και πόσες θερμίδες θα κάψεις

Υπάρχουν πολλοί και καλοκαιρινοί τρόποι για να κάψεις θερμίδες και να παραμείνεις fit αυτό το καλοκαίρι.

01 Αυγ 2022

Kraken Beach Bar. Ο νέος σου καλοκαιρινός προορισμός για μουσικές, cocktails, surf και φαγητό

Το Kraken Beach Bar φέρνει το νησί σε σένα πριν καν αναχωρήσεις γι΄αυτό.

01 Αυγ 2022

Ποια τραγούδια ακούει και ποια βιβλία θα διαβάσει ο Ομπάμα το καλοκαίρι;

Κάθε χρόνο ο Ομπάμα ανακοινώνει την καλοκαιρινή του λίστα. Τώρα μπορείτε να γίνεται music και book buddies.