ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΓΙΑΣ
-85γρ. φρέσκια μαγιά
-100γρ. χλιαρό νερό
-1 κ.σ. ζάχαρη
-100γρ. αλεύρι "Κούλα" ή αλεύρι για τσουρέκια
ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
-320γρ. ζάχαρη
-300γρ. φυσικός χυμός πορτοκάλι
-150γρ. ηλιέλαιο
-ξύσμα από μισό πορτοκάλι
-1 φακελάκι μαχλέπι
-1 βανιλίνη
-830γρ. αλεύρι "Κούλα" ή αλεύρι για τσουρέκια
-το μείγμα μαγιάς
ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ
-1 κ.γ. μέλι
- 2 κ.γ. νερό
-σουσάμι
Δείτε το αναλυτικό βίντεο:
Πηγή: Pastry Designs