ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

What The Food: Μια ενδιαφέρουσα πρόταση delivery στα Νότια (έρχεται από τα Εξάρχεια)

Το χορταστικό project του Warehouse στα Εξάρχεια πάει στα νότια με νόστιμα, πληθωρικά, ζουμερά burger, αξιοπρεπείς πίτσες και ζυμαρικά.

What The Food: Μια ενδιαφέρουσα πρόταση delivery στα Νότια (έρχεται από τα Εξάρχεια)

«Έχουμε καινούργιο delivery να δοκιμάσουμε, έλα» μου είπε ο κολλητός από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου. Βλέπετε αυτή είναι τελευταία η νέα μας μανία: να δοκιμάζουμε τα φαγητά των μαγαζιών που κάνουν παράδοση κατ’ οίκον, που ολοένα και πληθαίνουν καθώς το lockdown καλά κρατεί. Χωρίς να ρωτήσω πολλά δέχθηκα την πρό(σ)κληση του. Αυτή τη φορά στο μικροσκόπιο έμπαινε το καινούργιο project του Warehouse, What The Food. Η ονομασία του κάνει λογοπαίγνιο με την γνωστή αμερικάνικη έκφραση «What the fuck» .

What The Food: Μια ενδιαφέρουσα πρόταση delivery στα Νότια (έρχεται από τα Εξάρχεια)
Αυτή τη φορά στο μικροσκόπιο έμπαινε το καινούργιο project του Warehouse, What The Food. Η ονομασία του κάνει λογοπαίγνιο με την γνωστή αμερικάνικη έκφραση «What the fuck» .

«Έχουμε καινούργιο delivery να δοκιμάσουμε, έλα» μου είπε ο κολλητός από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου.

Το What The Food ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες και βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το ΚΠΙΣΝ στη Καλλιθέα.

Το What The Food ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες και βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το ΚΠΙΣΝ στη Καλλιθέα. To menu του περιλαμβάνει burger, pizza, pasta, σαλάτες και μερικά γλυκά. Κοινώς, ό,τι μπορεί να μεταφερθεί με τις λιγότερες γευστικές απώλειες ως τις πόρτες των σπιτιών – αν και για τα μακαρόνια έχω μια μικρή ένσταση. Γνωρίζοντας λοιπόν την πολύ καλή δουλεία που κάνουν στο Warehouse στα Εξάρχεια δεν περίμενα να βρεθώ αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις. Όσα δοκιμάσαμε, και δεν ήταν και λίγα, ήταν καλοφτιαγμένα και είχαν μια νόστιμη «τσαχπινιά».

Γίνομαι πιο συγκεκριμένος. Δοκιμάσαμε δύο burger: το Gorgo και το Chicken. Και τα δύο είχαν μπριοσένιο ψωμάκι, αφράτο, ελαφρώς γλυκό, με σουσάμι από πάνω. Επίσης και τα δύο είχαν γενναιόδωρη γέμιση. Το Gorgo με το ζουμερό μπιφτέκι, τα μανιτάρια, τα λίγο υπερβολικά καραμελωμένα κρεμμύδια, το λάδι λευκής τρούφας αλλά και την ευχάριστα πληθωρική παρουσία της gorgonzola, με κέρδισε. Το άλλο με το παναρισμένο σε panko φιλέτο κοτόπουλο, την μαγιονέζα, το τόσο - όσο iceberg και την γλυκιά αλλά ελάχιστα καυτερή σάλτσα έπαιξε και αυτό δυνατά. Μου έκανε εντύπωση ότι το κοτόπουλο δεν κρατούσε πολύ λάδι από τηγάνισμα και ήταν πολύ τραγανό. Πατάτες από μόνα τους τα burger δεν έχουν, τις παραγγέλνει κανείς χωριστά. Πήραμε εκείνες με την παρμεζάνα και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και εξαφανίστηκαν στο λεπτό.

Φυσικά δεν μείναμε μόνο σε αυτά, ζητήσαμε και δύο πίτσες. Η πρώτη ήταν η Bufala με βουβαλίσια μοτσαρέλα, τοματίνια, φρέσκο βασιλικό και λάδι βασιλικού που του έδινε μια πολύ ενδιαφέρουσα νότα. Για δεύτερη επιλέξαμε τον συνδυασμό Nduja (πικάντικη πάστα αλλαντικών) και Salsiccia (λουκάνικο). Μια πιο έντονη και πιο καυτερή πίτσα με λάδι καπνιστής πάπρικάς (πολύ καλό) και γιαούρτι (ναι γιαούρτι) που έφερνε την ισορροπία σε κάθε μπουκιά. Αυτό που έχω να σας πω για τις πίτσες είναι ότι δεν ήταν υπερβολικά φορτωμένες, είχαν σωστά διανεμημένα τα υλικά τους όμως το ζυμάρι δεν με ευχαρίστησε απόλυτα μιας και δεν είχε πολύ υγρασία. Παρ’ όλα αυτά, σαν σύνολο έχω να πω ότι είναι αξιοπρεπέστατες.

Γνωρίζοντας λοιπόν την πολύ καλή δουλεία που κάνουν στο Warehouse στα Εξάρχεια δεν περίμενα να βρεθώ αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις.
Όσα δοκιμάσαμε, και δεν ήταν και λίγα, ήταν καλοφτιαγμένα και είχαν μια νόστιμη «τσαχπινιά».

Pasta δεν δοκιμάσαμε, την αφήσαμε για την επόμενη φορά – ναι, θα παραγγείλουμε ξανά από το WTF και ας πρέπει να τραβηχτώ πάλι μέχρι τα Νότια. Έχω βάλει ήδη από τώρα στο μάτι τα Rigatoni carbonara αλλά και τα Spaghetti aglio e olio. Δοκιμάσαμε όμως γλυκό, ένα Calzone «Big Apple». Μια νόστιμη παραλλαγή της αγαπημένης μου μηλόπιτας με τραγανά και ωραία μελωμένα κομμάτια μήλου, καρύδια και κρέμα που αναζητούσε μια ωραία κούπα καφέ - Wisecup, για παράδειγμα.

Πεισιστράτου 4, Καλλιθέα, τηλ. 2109417495 / *παραγγελίες γίνονται μέσω wolt και efood

Pasta δεν δοκιμάσαμε, την αφήσαμε για την επόμενη φορά – ναι, θα παραγγείλουμε ξανά από το WTF και ας πρέπει να τραβηχτώ πάλι μέχρι τα Νότια.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Δεκ 2025

Καταφθάνουν σύντομα τα 50 καλύτερα μπαρ (και) της Ευρώπης

Τα The World's 50 Best Bars εγκαινιάζουν τη νέα λίστα Europe’s 50 Best Bars και δίνει την ευκαιρία σε μικρότερες πόλεις να λάμψουν μέσα από τα μπαρ τους.

05 Δεκ 2025

Σύνδρομο χριστουγεννιάτικου δέντρου: Τι είναι και γιατί δεν πρέπει να αγνοείς τα συμπτώματά του;

Ένα φαινομενικά αθώο χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να κρύβει ερεθιστικούς παράγοντες που σου χαλούν τις γιορτές - δες τι πρέπει να προσέξεις.

Περισσότερα από

Life

05 Δεκ 2025

Ένα απροσδόκητο street party παίζει σήμερα στη Μητροπόλεως

Απόψε, από τις 20:00, το κέντρο φορά τα γιορτινά του και γεμίζει μουσική και ρυθμό.

05 Δεκ 2025

Οι ταινίες που θα δούμε τον Δεκέμβριο στο Netflix

Πρεμιέρες που μπαίνουν δυνατά στη γιορτινή περίοδο, μεγάλα ονόματα σε νέες παραγωγές και μια σειρά από ταινίες και ντοκιμαντέρ που κλείνουν τη χρονιά θεαματικά.

05 Δεκ 2025

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

05 Δεκ 2025

Στο 'Hotel Ερμού', για δέκατη χρονιά με την Άννα Βίσση

Η "απόλυτη Ελληνίδα σταρ" γιορτάζει 10 συνεχόμενα χρόνια στο στέκι της, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

05 Δεκ 2025

Τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Το πρώτο ΣΚ του Δεκεμβρίου φέρνει μαζί του χριστουγεννιάτικα δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις και lives, νέα εστιατόρια και μπαρ, καθώς και πολλές ακόμη αφορμές εξόδου.

05 Δεκ 2025

Στο Santa Claus Kingdom τα Χριστούγεννα γίνονται εμπειρία

Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο της Ελλάδας είναι και πάλι εδώ.

05 Δεκ 2025

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

05 Δεκ 2025

"Στα μαγικά Χριστούγεννα του Πινόκιο", ο Χρήστος Νικολάου ζωντανεύει το παιδί μέσα μας

Στη μαγική παράσταση "Τα μαγικά Χριστούγεννα του Πινόκιο", ο πρωταγωνιστής Χρήστος Νικολάου αποκαλύπτει πώς ο ρόλος έγινε προσωπικό ταξίδι επιστροφής στη φαντασία, στην παιδική αθωότητα και στη δύναμη της αγάπης που ενώνει και μεταμορφώνει.

05 Δεκ 2025

Γιατί πλημμυρίζει η Αθήνα κάθε φορά που βρέχει;

Βρέχει ξανά και οι δρόμοι της Αθήνας μετατρέπονται σε ποτάμια - πώς θα φτάσεις στη δουλειά, στο σχολείο ή στο ραντεβού σου; Ένας ειδικός μάς εξηγεί τι συμβαίνει.

04 Δεκ 2025

9 έξυπνες χρήσεις του αλατιού που πρέπει να δοκιμάσεις σήμερα

Το αλάτι δεν είναι μόνο για γεύση. Ανακάλυψε 9 καθημερινές χρήσεις που θα σε εντυπωσιάσουν.