ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το τζίντζερ 100% αποτελεσματικό εναντίον του καρκίνου. Το φάρμακο της Φύσης

Μελέτες έχουν δείξει ότι η δράση του είναι ακόμη πιο αποτελεσματική από αυτήν πολλών φαρμάκων που χρησιμοποιούνται στις θεραπείες για τον καρκίνο.

Το τζίντζερ 100% αποτελεσματικό εναντίον του καρκίνου. Το φάρμακο της Φύσης

Έχει παρόμοια δράση με το μπαχαρικό -κοντινό συγγενή του- τον κουρκουμά, ο οποίος έχει μια ισχυρή επίδραση κατά του καρκίνου, αλλά και το τζίντζερ είναι επίσης γνωστό για την απίστευτη ικανότητά του να συρρικνώνει όγκους.

Αξιοσημείωτο είναι πως μελέτες έχουν δείξει ότι η δράση του είναι ακόμη πιο αποτελεσματική από αυτήν πολλών φαρμάκων που χρησιμοποιούνται στις θεραπείες για τον καρκίνο, οι οποίες μέχρι τώρα αποδεικνύονται εντελώς αναποτελεσματικές ή έχουν και αρνητικά αποτελέσματα επιταχύνοντας τον θάνατο ασθενών που έχουν διαγνωστεί με όγκο.

Το τζίντζερ συνήθως καταναλώνεται σε μικρές δόσεις, μπορείτε να το προσθέσετε στα φαγητά σας ή να το καταναλώσετε σε διάφορα ροφήματα. Οι φαρμακευτικές ιδιότητες του τζίντζερ ξεπερνούν κατά πολύ ακόμα και προηγμένες φαρμακευτικές εφευρέσεις.

Στο Georgia State University πραγματοποίησαν μια μελέτη, στην οποία τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το εκχύλισμα του τζίντζερ μπορεί να συρρικνώσει πραγματικά το μέγεθος του όγκου τουπροστάτη στο εκπληκτικό 56% στους ποντικούς.

Εν τω μεταξύ, το τζίντζερ δεν έχει καμία παρενέργεια και οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν αιώνες τώρα, από την αρχαιότητα. Έτσι σε αντίθεση με τη δράση των φαρμάκων, ολόκληρο το εκχύλισμα του τζίντζερ έχει δείξει πως είναι σε θέση να συρρικνώνει σημαντικά τους καρκινικούς όγκους.

Οι αντικαρκινικές του ιδιότητες έτσι, περνάνε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον ρόλο αυτού του καρυκεύματος, πέραν της δράσης του στην μείωση των φλεγμονών και την υψηλή περιεκτικότητά του σε ωφέλιμα αντιοξειδωτικά.

Ας πάμε πίσω στο θέμα των φαρμάκων για τον καρκίνο. Είναι πιθανό ότι αυτό το απλό μπαχαρικό μπορεί να ξεπεράσει πραγματικά τις προηγμένες φαρμακευτικές λύσεις που οι γιατροί συχνά θεωρούν ως την «μόνη επιλογή» για τους ασθενείς που διαγιγνώσκονται με καρκίνο;

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την θεραπεία του καρκίνου εμφανίζουν συχνά σοβαρή αναποτελεσματικότητα στην μόνιμη συρρίκνωση των όγκων, πράγμα που υποτίθεται ότι είναι ο κύριος σκοπός τους, αντίθετα στην πραγματικότητα ευνοούν το μεγάλωμα των καρκινικών όγκων, με αποτέλεσμα οι ασθενείς να πεθαίνουν και μάλιστα νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, αυτά τα φάρμακα που προέκυψαν ως υπεύθυνα για καρκινικές «μεταστάσεις», που σημαίνει πως οι όγκοι επανήλθαν μεγαλύτεροι και πιο ισχυροί από ότι αρχικά ήταν. Αυτό που είναι ακόμη χειρότερο είναι πως η μεταστατική φάση, μετά την λήψη αυτών των φαρμάκων, φαίνεται να είναι ακόμη πιο επιθετική από ότι πριν.

Το τζίντζερ 100% αποτελεσματικό εναντίον του καρκίνου. Το φάρμακο της Φύσης
Φωτο: Shutterstock

Οι επιστήμονες από το Beth Israel Deaconess Medical Center στη Βοστώνη εξήγησαν ότι τα φάρμακα κατά του καρκίνου των ασφαλιστικών ταμείων, είναι ελάχιστα χειρότερα από μία καταδίκη σε θάνατο για πολλούς από τους ασθενείς που παλεύουν με τον καρκίνο.

«Οι χειρισμοί που χρησιμοποιούμε ενάντια στους όγκους, ενδέχεται ακούσια να αυξήσουν τον αριθμό τους και να τους κάνουν πιο μεταστατικούς, το οποίο και είναι αυτό που εντέλει σκοτώνει τους ασθενείς», δήλωσε ο συγγραφέας της μελέτης, ο Δρ Raghu Kalluri.

Και φυσικά δεν είναι ανάγκη να αναφέρουμε ότι αυτά είναι τα ίδια φάρμακα που γενικά οι «αξιωματούχοι» της υγείας θεωρούν ότι είναι η μόνη επιστημονικά αποδεδειγμένη λύση.

Εν τω μεταξύ, το τζίντζερ δεν έχει καμία παρενέργεια και οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν αιώνες τώρα, από την αρχαιότητα. Έτσι σε αντίθεση με τη δράση των φαρμάκων, ολόκληρο το εκχύλισμα του τζίντζερ έχει δείξει πως είναι σε θέση να συρρικνώνει σημαντικά τους καρκινικούς όγκους και πραγματικά βοήθησε τους ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη, να αποφύγουν τον θάνατο.

Υπάρχουν 17 ακόμη μελέτες που έδωσαν τα ίδια αποτελέσματα όσον αφορά τα οφέλη του αντικαρκινικού τζίντζερ, και υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η πιπερόριζα έχει επίσης θετική επίδραση σε περισσότερες από 101 ασθένειες.

Περισσότερα εδώ

Read Next

30 Απρ 2024

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

30 Απρ 2024

"Fashion Innovation Award" για τα HUAWEI FreeClip στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Η Huawei στηρίζει την δημιουργικότητα των νέων σχεδιαστών στα New Designers Awards στο 34ο Athens Fashion Week

Περισσότερα από

Life

30 Απρ 2024

Πασχαλινές αγορές και διασκέδαση. O ιδανικός προορισμός για όλες τις νονές - και τους μικρούς μας φίλους

Ένα μέρος που η νονά απολαμβάνει τα ψώνια της και τα βαφτιστήρια ατελείωτο παιχνίδι.

29 Απρ 2024

Δίψα για Πάσχα με τους αγαπημένους; Δίψα για Βίκος Cola 1+1

Η καλύτερη συντροφιά στο γιορτινό τραπέζείναι η Bίκος Cola που έρχεται κι αυτό το Πάσχα με την προσφορά 1 + 1.

28 Απρ 2024

Ημερομηνία γέννησης και αστρολογία: Τι αποκαλύπτει η μέρα που γεννηθήκαμε για την τύχη μας;

Ποια είναι η επίδραση της ημερομηνίας γέννησης στη ζωή και την τύχη μας;

28 Απρ 2024

Πάσχα στην Ελλάδα: Προορισμοί, έθιμα, ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σχεδιάσετε τα καλύτερα ταξίδια

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού. Φτιάξαμε τον μόνο οδηγό που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε τα Πασχαλινά ταξίδια σας στην Ελλάδα.

26 Απρ 2024

Το λαχανικό που δεν τρως και μειώνει την αρτηριακή πίεση

Αυτό το ιδιαίτερο λαχανικό είναι της εποχής, μειώνει τα συμπτώματα την αρτηριακή πίεση και είναι πεντανόστιμο.

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.