ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

To παριζιάνο loft της Hilary Swank είναι το σπίτι που θα ήθελες να έχεις

Ένα σπίτι από αυτά που δεν βλέπουμε κάθε μέρα.

To παριζιάνο loft της Hilary Swank είναι το σπίτι που θα ήθελες να έχεις

Mία δυνατότητα που έχουν οι διάσημοι σε σχέση με εμάς τους απλούς, καθημερινούς ανθρώπους είναι η οικονομική άνεση να αποκτήσουν τα σπίτια των ονείρων τους. Σπίτια εντυπωσιακά, σπίτια μεγαλειώδη, σπίτια περιττά πολλών τετραγωνικών μέτρων. Σπίτια με τεράστιες πισίνες. Σπίτια με υπερπολυτελή μπάνια και επαγγελματικές αίθουσες γυμναστηρίων. Σπίτια με μαρμάρινες κουζίνες και playrooms.

Πόσες φορές όμως βλέπουμε ένα «διάσημο» σπίτι το οποίο χαρακτηρίζεται πραγματικά από απαράμιλο στιλ και καλλιτχνική κομψότητα, τόσο που θα μπορούσε να έχει βγει μέσα από τις σελίδες κάποιας γκαλερί μοντέρνας τέχνης;

Η Hilary Swank μόλις απέκτησε ένα από αυτά αφού η αγάπη της ηθοποιού για το Παρίσι μεταφράστηκε στην αγορά ενός πανέμορφο loft στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας. Ενός loft που παρά την αρχιτεκτονική του υπεροχή ξεχωρίζει ακόμα περισσότερα από την συγκλονιστική διακόσμηση και το υψηλού γούστο της ιδιοκτήτριας.

Θα μαγευτείς.

Read Next

19 Ιαν 2026

Τα Thessaloniki Walking Tours κατεβαίνουν στην Αθήνα

Ένα τετραήμερο πρόγραμμα με περιπάτους και επισκέψεις σε μνημεία και χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος θα λάβει χώρα από τις 12 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

19 Ιαν 2026

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Η τελευταία σεζόν του Queer Eye, μία πολυσυζητημένη πρεμιέρα και άλλα.

Περισσότερα από

Life

19 Ιαν 2026

"Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ" ξανά στον Σταυρό του Νότου

Η Stand-Up παράσταση "ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ" επιστρέφει γεμάτη χιούμορ, αυτοσχεδιασμούς και καυστικό πολιτικό σχολιασμό. Παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη με διαφορετικούς καλεσμένους.

19 Ιαν 2026

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

19 Ιαν 2026

Ο Γιάννης Οικονομίδης και το βιβλίο-ορόσημο της ζωής του

Καλεσμένος της Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), ο δημοφιλής σκηνοθέτης συζητά την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου το εμβληματικό βιβλίο του Ernesto Sabato, "Περί ηρώων και τάφων".

19 Ιαν 2026

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου μάς φέρνει και φέτος στην Κλαυθμώνος

Η διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών έχει ελεύθερη είσοδο και πληθώρα βιβλίων με προσφορές από 1 ευρώ.

19 Ιαν 2026

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

19 Ιαν 2026

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

19 Ιαν 2026

Βασίλης Μπισμπίκης και "Άνθρωποι και ποντίκια" συνεχίζουν: Νέες ημερομηνίες λόγω sold out

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, ξεκινάει σήμερα η προπώληση για τις παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και ποντίκια" στο Cartel.

19 Ιαν 2026

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

19 Ιαν 2026

Νέα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το Ελληνικό με την Αργυρούπολη

Τα δρομολόγια συνδέονται άμεσα με τους σταθμούς του μετρό, ενώ εξυπηρετούν την μετακίνηση με 5 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.