ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το πανέμορφο σπίτι της Όπρα στη Χαβάη θα σε κάνει να ονειρεύεσαι εξωτικούς προορισμούς

Το φανταστικό σπίτι της Όπρα Γουίνφρεϊ στο εξωτικό Μάουι στο οποίο περνάει αρκετές μέρες του χρόνου, είναι χάρμα οφθαλμών χάρη στα ανοιχτά χρώματα και το φυσικό φως.

Το πανέμορφο σπίτι της Όπρα στη Χαβάη θα σε κάνει να ονειρεύεσαι εξωτικούς προορισμούς

Αδιαμφισβήτητα είναι μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο, μια γυναίκα με τεράστια επιρροή και περιουσία καθώς και μια εμβληματική \ παρουσιάστρια. Η Όπρα Γουίνφρεϊ έχοντας το επιχειρηματικό δαιμόνιο πάντα βρίσκει εξαιρετικά ακίνητα για να επενδύει την περιουσία της. Πιο συγκεκριμένα έχει ένα τεράστιο σπίτι στην Καλιφόρνια, ένα σπίτι στο New Jersey, ένα διαμέρισμα στο Σικάγο, μια βίλα στη Φλόριντα, ένα σπίτι στο Κολοράντο και αυτό το σπίτι στη Χαβάη.

Το πανέμορφο σπίτι της Όπρα στη Χαβάη θα σε κάνει να ονειρεύεσαι εξωτικούς προορισμούς
Η Όπρα έψαχνε σπίτι στο νησί Μάουι στη Χαβάη για 15 χρόνια μέχρι να βρει το ιδανικό.

Από όλα αυτά τα ακίνητα, αυτό που ξεχωρίζει είναι το φανταστικό της σπίτι στο εξωτικό Μάουι στο οποίο περνάει αρκετές μέρες του χρόνου. Η Όπρα έψαχνε σπίτι στο νησί Μάουι στη Χαβάη για 15 χρόνια μέχρι να βρει το ιδανικό. Τελικά ερωτεύτηκε ένα τεράστιο ράντζο που βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Haleakala στην περιοχή Kula του νησιού. Το σπίτι προυπήρχε και όταν η Oprah το αγόρασε το ανακαίνισε πλήρως προσθέτοντας ένα μεγάλο μπαλκόνι για να κάθεται και να απολαμβάνει την υπέροχη θέα.

Η παρουσιάστρια έχει επιλέξει απλή διακόσμηση για τη βεράντα της βάζοντας μερικές κουνιστές καρέκλες και ένα τραπέζι.

Μιλώντας για τη θέα, η βεράντα είναι ένα εντυπωσιακό σημείο του σπιτιού. Μπορεί το σπίτι να βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Haleakala αλλά η θάλασσα είναι αρκετά κοντά και φαίνεται ξεκάθαρα από το σπίτι. Η παρουσιάστρια έχει επιλέξει απλή διακόσμηση για τη βεράντα της βάζοντας μερικές κουνιστές καρέκλες και ένα τραπέζι. Στο κυρίως υπνοδωμάτιο της Όπρα υπάρχει ένα μπαλκονάκι με φανταστική θέα προς τη θάλασσα. Εκεί η γνωστή παρουσιάστρια έχει τοποθετήσει τραπεζάκι και πολυθρόνες για να απολαμβάνει τη θέα, ενώ χώρος έχει παντού λουλούδια σε όμορφες ζωηρές αποχρώσεις.

Το σαλόνι της παρουσιάστριας είναι όμορφα διακοσμημένο από τη γνωστή διακοσμήτρια Ellie Cullman. Στη διακόσμηση έχουν χρησιμοποιηθεί κυρίως παστέλ χρώματα καθώς και το ξύλο που κυριαρχεί σε πολλά σημεία του σπιτιού δίνοντάς του μια πιο εξοχική πινελιά. Σε πάρα πολλά σημεία του σαλονιού έχουν τοποθετηθεί μικρά βάζα με λουλούδια τη , ενώ ξεχωρίζουν τα άλογα που έχουν χρησιμοποιηθεί στη διακόσμηση σε 2 διαφορετικά σημεία του σαλονιού.

Στη διακόσμηση του σαλονιού έχουν χρησιμοποιηθεί κυρίως παστέλ χρώματα καθώς και το ξύλο.

Η κουζίνα είναι φωτεινή με το λευκό χρώμα κυριαρχεί σε τοίχους και ντουλάπια, ενώ έχει τοποθετήσει στο ταβάνι της κουζίνας ταπετσαρία, επιλέγοντας ένα πιο λιτό στιλ για την υπόλοιπη κουζίνα. Στη μέση της κουζίνας υπάρχει ένα μεγάλο ξύλινο ρουστίκ τραπέζι που η παρουσιάστρια το έχει γεμίσει με φρούτα και ένα μεγάλο βάζο με λουλούδια.

Πολύ φυσικό φως και λευκό χρώμα στην κουζίνα

Σε πιο αυστηρό στιλ είναι η τραπεζαρία με ένα μεγάλο vintage τραπέζι και αντίστοιχες καρέκλες. Πάνω στο τραπέζι υπάρχουν βάζα με πλούσιες ανθοδέσμες και πολυτελή κηροπήγια. Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και ένας διάσημος πίνακας «The Waterboy», του Thomas Hart Benton που φιγουράρει πάνω ακριβώς από ένα έπιπλο-αντίκα. Πρόκειται για τον αυθεντικό πίνακα που η Όπρα κατάφερε να αγοράσει και να έχει στην κατοχή της.

Σε πιο αυστηρό στιλ είναι η τραπεζαρία με ένα μεγάλο vintage τραπέζι και αντίστοιχες καρέκλες.
Ο διάσημος πίνακας «The Waterboy», του Thomas Hart Benton που φιγουράρει πάνω ακριβώς από ένα έπιπλο-αντίκα

Το σπίτι στο Μάουι διαθέτει μια τεράστια έκταση που την καλλιεργεί με όλων των ειδών τα λαχανικά και φρούτα. Μάλιστα η Όπρα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μεγάλωσα σε μια μικρή φάρμα στο Mississippi με τη γιαγιά μου η οποία καλλιεργούσε τα πάντα. Ποτέ δεν πήγαμε στην πόλη να αγοράσουμε φαγητά. Αν θέλαμε φάρμακα πηγαίναμε έξω μαζεύαμε ρίζες και φτιάχναμε τσάι για το κρυολόγημα. Τώρα στο Μάουι επέστρεψα σε αυτόν τον τρόπο ζωής. Τρώμε ό,τι προέρχεται από τον κήπο (ακόμα και κοκτέιλ φτιάχνουμε με πράγματα από τον κήπο απλά προσθέτουμε λίγη βότκα). Δεν φτιάχνουμε ακόμα τη δική μας βότκα…αλλά καλλιεργούμε πολλές πατάτες οπότε μείνετε συντονισμένοι».

Το σπίτι στο Μάουι διαθέτει μια τεράστια έκταση που την καλλιεργεί με όλων των ειδών τα λαχανικά και φρούτα.

Σύμφωνα με την Oprah αυτή η έκταση δημιουργήθηκε και για άλλους λόγους. Το Μάουι εισάγει το 90% των φαγώσιμών του. Αυτός ήταν και ο λόγος που η παρουσιάστρια μαζί με έναν φίλο της σκέφτηκαν να φτιάξουν αυτή την έκταση και να καλλιεργούν βότανα, λαχανικά και φρούτα και να τα προμηθεύουν στους κατοίκους της περιοχής.

Δείτε εικόνες από το πανέμορφο νησί Μάουι στη Χαβάη

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Μείωσε τα συμπτώματα της αφρικανικής σκόνης, χωρίς αντισταμινικά!

Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτείς από την επίδραση της αφρικανκής σκόνης με 4 φυσικούς τρόπους.

24 Απρ 2024

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που ταξιδεύουν: Μία "όαση" στα βόρεια προάστια έχει γίνει το αγαπημένο spot των Αθηναίων

Ακόμη και ένας απλός καφές, προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση όταν είσαι "μακριά" από την πόλη.

Περισσότερα από

Life

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση

24 Απρ 2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

22 Απρ 2024

Βιβλιοπάρτι στο rooftop του Βrown Acropol

Από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος και τα Brown Hotels, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και τον Περίπατο Βιβλίου.

21 Απρ 2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

21 Απρ 2024

Δίαιτα Cambridge: Η "νόστιμη" δίαιτα των υγρών και το express αδυνάτισμα

Πρόκειται για μία υγρή δίαιτα πολύ χαμηλών θερμίδων που υπόσχεται απώλεια μεγαλύτερη των 4-5 κιλών την εβδομάδα.

20 Απρ 2024

Ξεχωριστά ξενοδοχεία και εστιατόρια για Πάσχα στην Πελοπόννησο

Μια μικρογραφία της Ελλάδας με τις δικές της παραδόσεις.