ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

To μυστικό για μεγαλύτερη απόλαυση στη σεξουαλική σου ζωή

Περισσότερη ευχαρίστηση στο σεξ σημαίνει ανεβασμένη διάθεση και αυτοπεποίθηση παντού!

To μυστικό για μεγαλύτερη απόλαυση στη σεξουαλική σου ζωή

Η σύγχρονη γυναίκα είναι χειραφετημένη και δυναμική, ο ρόλος της είναι πολυδιάστατος. Σε αντίθεση με παλιότερες εποχές, οι προσωπικές της επιθυμίες δεν μπαίνουν πλέον σε δεύτερη μοίρα, αλλά είναι έτοιμη να ενημερωθεί και να διεκδικήσει το καλύτερο για τον εαυτό της σε όλους τους τομείς.

Όσον αφορά τη σεξουαλική της ζωή, είναι ένα σημαντικό κομμάτι, όπου διεκδικεί την ευχαρίστηση στο μάξιμουμ. Γιατί το σεξ είναι απόλαυση. Και αυτό που το κάνει πιο απολαυστικό είναι το VALIAGYN HYDRO! Μπες στο κόλπο κι εσύ για να μάθεις ό,τι πιο σύγχρονο έχει να σου προσφέρει η τεχνολογία για την βελτίωση της γυναικείας σεξουαλικής λειτουργίας. Tο VALIAGYN HYDRO είναι κολπικό ενυδατικό υπόθετο που αυξάνει την εφύγρανση και την ελαστικότητα του γυναικείου κόλπου, ενώ προσφέρει φυσική αναγέννηση. Για σένα που θέλεις πάντα να ανανεώνεις το ερωτικό ενδιαφέρον στη σχέση σου, ώστε να την κρατάς ζωντανή. Νιώσε μεγαλύτερη άνεση και ευχαρίστηση. Ανεβάζοντας τη δική σου διάθεση, ανεβάζεις και τον σύντροφό σου. Η καλύτερη ερωτική επαφή μπορεί να ενδυναμώσει τη σχέση σας!

Tο VALIAGYN HYDRO είναι κολπικό ενυδατικό υπόθετο που αυξάνει την εφύγρανση και την ελαστικότητα του γυναικείου κόλπου, ενώ προσφέρει φυσική αναγέννηση. Για σένα που θέλεις πάντα να ανανεώνεις το ερωτικό ενδιαφέρον στη σχέση σου, ώστε να την κρατάς ζωντανή. Νιώσε μεγαλύτερη άνεση και ευχαρίστηση. Ανεβάζοντας τη δική σου διάθεση, ανεβάζεις και το σύντροφό σου. Η καλύτερη ερωτική επαφή μπορεί να ενδυναμώσει τη σχέση σας!

Το VALIAGYN HYDRO περιέχει υαλουρονικό βραδείας αποδέσμευσης που προσφέρει συνεχή ενυδάτωση για 3 μέρες. Υπάρχει λοιπόν κάτι που μπορεί να απογειώσει την απόδραση με τον σύντροφό σου για ένα ξεχωριστό τριήμερο ή έστω Σαββατοκύριακο! Και με απόλυτα ασφαλή τρόπο, καθώς το VALIAGYN HYDRO είναι το μόνο με κλινικές μελέτες και μάλιστα σε κάποια από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, όπως το MEMORIAL HOSPITAL των Ηνωμένων Πολιτειών. Στις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα του MEMORIAL HOSPITAL, παρατηρήθηκε σημαντική βελτίωση στη σεξουαλική τους λειτουργία, ενίσχυση της ερωτικής επιθυμίας, ενώ αυξήθηκε και η αυτοπεποίθησή τους για τη μελλοντική τους ερωτική δραστηριότητα. Η ασφάλειά του είναι αποδεδειγμένη και από τη μακρόχρονη κυκλοφορία του σε Ευρώπη και Αμερική, όπου οι γυναίκες το εμπιστεύτηκαν για την άνεση που προσφέρει και για τη βελτίωση της ερωτικής τους ζωής.

To μυστικό για μεγαλύτερη απόλαυση στη σεξουαλική σου ζωή

Το VALIAGYN HYDRO διαθέτει υαλουρονικό νέας τεχνολογίας, το HYDEAL-D. Παρασκευάζεται από τη Νο1 παραγωγό υαλουρονικού στην Ευρώπη, τη Fidia Pharmaceuticals Spa και έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα απλά υαλουρονικά, τα οποία δεν παραμένουν για πολλή ώρα στον κόλπο. Κι αυτό γιατί υδρολύονται από κολπικά ένζυμα, όπως η υαλουρονιδάση. Το HYDEAL-D είναι ανθεκτικό στην υαλουρονιδάση, προσκολλάται άριστα στο κολπικό βλεννογόνο και το ενυδατώνει ομοιόμορφα και συνολικά, σε αντίθεση με τα απλά υαλουρονικά.

Αξιοποίησε κι εσύ ότι νεότερο μπορεί να σου προσφέρει η τεχνολογία, με ασφάλεια, για να χαρείς την ερωτική σου ζωή στο έπακρο! Με το VALIAGYN HYDRO, μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου, απολαμβάνοντας αξέχαστες προσωπικές στιγμές!

Read Next

26 Απρ 2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

25 Απρ 2024

Το ψυχολογικό προφίλ ενός βιαστή

Γιατί ένας άνθρωπος να καταλήγει σε αυτή την βίαιη πράξη; Ζητήσαμε μια ανάλυση από τον ψυχίατρο Αριστοτέλη Βάθη.

Περισσότερα από

Life

25 Απρ 2024

Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 25/4

Η Ζεντάγια, οι Unboxholics κι η Αγγελική Παπούλια προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

25 Απρ 2024

Μείωσε τα συμπτώματα της αφρικανικής σκόνης, χωρίς αντισταμινικά!

Πάρε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτείς από την επίδραση της αφρικανκής σκόνης με 4 φυσικούς τρόπους.

24 Απρ 2024

Φύση, ηρεμία και γεύσεις που ταξιδεύουν: Μία "όαση" στα βόρεια προάστια έχει γίνει το αγαπημένο spot των Αθηναίων

Ακόμη και ένας απλός καφές, προσφέρει μεγαλύτερη απόλαυση όταν είσαι "μακριά" από την πόλη.

24 Απρ 2024

Δίαιτα της νηστείας: Χάστε έως 5 κιλά σε 40 ημέρες

Η νηστεία είναι μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε το βάρος μας, αλλά και να κάνουμε μια σωστή αποτοξίνωση

24 Απρ 2024

7 στάσεις στην Τρώων, έναν "από τους πιο cool δρόμους του κόσμου"

Το Time Out ξεχωρίζει τη δημοφιλή οδό των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

24 Απρ 2024

Από την Καλιφόρνια στον Όλυμπο: Εκπαιδεύοντας νέους στη δράση για το κλίμα και μια πιο ανθεκτική κοινωνία

Για τον Larry Notheis η προστασία του πλανήτη είναι ένα είδος μαραθωνίου, γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια μέσω προγραμμάτων όπως αυτό που προωθεί το California Conservation Corps

24 Απρ 2024

Έχεις άγχος; 6 τροφές που θα σε ηρεμήσουν αμέσως

Αυτές είναι οι 6 τροφές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος.

23 Απρ 2024

Δείτε την ημερίδα Women Who Dare "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση"

Δείτε εδώ το βίντεο από την ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.

23 Απρ 2024

Βράβευση για τα προϊόντα blu της Imperial Brands Hellas από τον θεσμό "Προϊόν της Χρονιάς 2024"

Το βραβείο "Προϊόν της Χρονιάς" είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος θεσμός

23 Απρ 2024

H ημερίδα του Womantoc "Οι Γυναίκες που Αλλάζουν τον Κόσμο. Η Ανατροπή είναι Γυναικεία Υπόθεση" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δήλωσε συμμετοχή στην ημερίδα του Harper’s Bazaar Greece και του WomanToc με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και επιστημονικό χώρο.