ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το αθηναϊκό εστιατόριο με τη μοναδική θέα επέστρεψε στον γαστριμαργικό χάρτη της πόλης

Οι καλοκαιρινές βραδιές με θέα την Ακρόπολη επιστρέφουν.

Το αθηναϊκό εστιατόριο με τη μοναδική θέα επέστρεψε στον γαστριμαργικό χάρτη της πόλης

Το Point-a ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη 2 Ιουλίου και ετοιμάζει ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο με πανσέληνο. Ένα από τα πιο ωραία rooftop της πόλης επιστρέφει. Την Πέμπτη 2 Ιουλίου το Point-a ανοίγει και πάλι τις πόρτες του και μας υπόσχεται υπέροχες βραδιές, στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου Ηρώδειο με θέα τον ιερό και επιβλητικό βράχο της Ακρόπολης και το, μοναδικής αισθητικής, Μουσείο.

Στο εστιατόριο, μας περιμένει ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο με την υπογραφή των αναγνωρισμένων και ταλαντούχων σεφ Μανώλη Μαυριγιαννάκη και Μάριου Πιρπιρίδη συνεχίζοντας την μακρά εμπειρία του fine dining.

Το αθηναϊκό εστιατόριο με τη μοναδική θέα επέστρεψε στον γαστριμαργικό χάρτη της πόλης

Το bar έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τη λίστα των Signature Cocktails να συνδυάζει τα αρώματα των ελληνικών βοτάνων και τη δυναμική των εγχώριων αποσταγμάτων με αναφορές από κορυφαία μπαρ του κόσμου.

Για το καλωσόρισμα, το Point-a έχει ετοιμάσει ένα διήμερο event με δυο djs της πόλης να αναλαμβάνουν το full moon soundtrack. H Κατερίνα Παπαγεωργιάδη (aka Dudette) το Σάββατο 4 Ιουλίου και ο Κώστας Αργυρίου την Κυριακή 5 Ιουλίου, θα επιμεληθούν τις μουσικές επιλογές που σε συνδυασμό με την πανοραμική θέα της πόλης και το γεμάτο φεγγάρι, θα κηρύξουν και επίσημα την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Παρέα με υπέροχες μελωδίες και την πανσέληνο θα απολαύσουμε το signature cocktail, Herodion με αμιγώς ελληνικό χαρακτήρα όπου το METAXA 12 αστέρων έχει τον κύριο ρόλο και αναμειγνύεται με μοναδικό τρόπο με ρούμι, μέλι και αρώματα τσουρεκιού, ενώ για τους λάτρεις του κρασιού το ξινόμαυρο L’ Esprit Du Lac, και η αγαπημένη Παράγκα, στη sparkling εκδοχή της, του κτήματος Κυρ Γιάννη, θα είναι από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Οι ατμοσφαιρικές καλοκαιρινές βραδιές στο rooftop του Point-α επιστρέφουν.

Ωράριο Λειτουργίας: Τετάρτη – Κυριακή // από τις 19:30

Ροβέρτου Γκάλλι 4 | Ακρόπολη | 11742 Αθήνα | t. 210-9238991 |

facebook.com/acropolispoint

instagram.com/pointarestaurant

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

05 Σεπ 2025

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη 'Βουγονία' του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

05 Σεπ 2025

Η παράσταση των συνεχόμενων sold out επιστρέφει για 10η χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη

Μια ασφυκτικά καφκική ανάκριση λαμβάνει χώρα από τις 10 Οκτωβρίου 2025.

Περισσότερα από

Life

05 Σεπ 2025

Τα άχαστα της πόλης για τις επόμενες εβδομάδες

Με τον Σεπτέμβρη να σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν, η πόλη γεμίζει ξανά με πολιτιστικές προτάσεις που αγκαλιάζουν κάθε μορφή τέχνης - από μουσική και θέατρο μέχρι κινηματογράφο και εικαστικά.

04 Σεπ 2025

Greece Race for the Cure® 2025: Οι εγγραφές άνοιξαν!

Στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού…κάθε βήμα μετράει! ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού!

04 Σεπ 2025

Φτιάξε σπιτική πραλίνα φουντουκιού με μόλις 4 υλικά

Απόλαυσε βελούδινη πραλίνα φουντουκιού στο σπίτι εύκολα, γρήγορα και χωρίς περιττά υλικά!

04 Σεπ 2025

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

04 Σεπ 2025

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

04 Σεπ 2025

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

03 Σεπ 2025

Kiosko Mercado Tapas: Μια φιέστα για όλο τον Σεπτέμβριο στο 'Walk In Athens'

Στο δημοφιλές σποτ της οδού Μαυρομιχάλη παίζουν guest chefs, ωραία κρασιά και αλεγρία.

03 Σεπ 2025

Στη Λάρισα υπάρχει ένα φεστιβάλ που δε θέλει να μοιάσει σε κανένα άλλο

Λίγο πριν φτιάξουμε βαλίτσες για τη θεσσαλική πρωτεύουσα, μιλάμε με τον Μέλανδρο Γκανά για όλα όσα θα δούμε φέτος στο πολυθεματικό LA Comics Festival.

03 Σεπ 2025

Η νέα φουρνιά των αθηναϊκών μπαρ

Άνοιξαν τους τελευταίους μήνες, με μπάρες, ποτά και μουσικές που έχουν κάτι να πουν.