ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το απίστετυτο βίντεο με την 4χρονη πιτσιρίκα που μιλάει 7 γλώσσσες

Η Bella Denyatkina έγινε γνωστή μετά τη συμμετοχή της σε talent show της Ρωσίας καθηλώνοντας κοινό και κριτικούς μιλώντας άπταιστα 7 γλώσσες.

Το απίστετυτο βίντεο με την 4χρονη πιτσιρίκα που μιλάει 7 γλώσσσες

Μάλλον για αυτό το τετράχρονο κοριτσάκι δημιουργήθηκε ο όρος «παιδί – θαύμα». Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η μόλις τεσσάρων ετών Bella Denyatkina που έγινε γνωστή μετά τη συμμετοχή της σε talent show της Ρωσίας καθηλώνοντας κοινό και κριτικούς μιλώντας άπταιστα επτά γλώσσες μεταξύ των οποίων Κινέζικα και Αραβικά.

Η μητρική γλώσσα της Bella είναι τα ρώσικα όμως μιλάει άπταιστα γαλλικά, αραβικά, γερμανικά, αγγλικά, ισπανικά και κινέζικα.
Σχολιάζοντας το επίτευγμα της Bella ένας από τους κριτές του ρωσικού talent show «Απίστευτοι άνθρωποι» είπε: «Κατάλαβα πόσο ηλίθιος είμαι μετά που είδα την Bella.

Μιλώντας στην κάμερα του RT η μητέρα του κοριτσιού – θαύμα εξήγησε πως άρχισε να διδάσκει ρώσικα και αγγλικά στην Bella όταν ήταν δύο ετών και κατάλαβε την έφεση που έχει στη γλώσσα. Σταδιακά άρχισε να προσθέτει κι άλλες γλώσσες στο πρόγραμμά που αυτή τη στιγμή έχει φτάσει τις επτά.

Read Next

19 Ιαν 2026

Τα Thessaloniki Walking Tours κατεβαίνουν στην Αθήνα

Ένα τετραήμερο πρόγραμμα με περιπάτους και επισκέψεις σε μνημεία και χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος θα λάβει χώρα από τις 12 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.

19 Ιαν 2026

Οι τηλεοπτικές πρεμιέρες της εβδομάδας

Η τελευταία σεζόν του Queer Eye, μία πολυσυζητημένη πρεμιέρα και άλλα.

Περισσότερα από

Life

19 Ιαν 2026

"Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ" ξανά στον Σταυρό του Νότου

Η Stand-Up παράσταση "ΟΠΕΚΕΜΠΛΕ" επιστρέφει γεμάτη χιούμορ, αυτοσχεδιασμούς και καυστικό πολιτικό σχολιασμό. Παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη με διαφορετικούς καλεσμένους.

19 Ιαν 2026

Ποιος είναι ο Akylas που έκανε τους πάντες να ουρλιάζουν "Φέρτο" για τη Eurovision 2026;

Το viral "Ferto", η εκρηκτική παρουσία και η προσωπική ιστορία πίσω από το απόλυτο φαβορί για την φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό

19 Ιαν 2026

Ο Γιάννης Οικονομίδης και το βιβλίο-ορόσημο της ζωής του

Καλεσμένος της Κατερίνα Καφεντζή (Kafka), ο δημοφιλής σκηνοθέτης συζητά την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου το εμβληματικό βιβλίο του Ernesto Sabato, "Περί ηρώων και τάφων".

19 Ιαν 2026

Το 29ο Παζάρι Βιβλίου μάς φέρνει και φέτος στην Κλαυθμώνος

Η διοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών έχει ελεύθερη είσοδο και πληθώρα βιβλίων με προσφορές από 1 ευρώ.

19 Ιαν 2026

Ο Χρήστος Μάστορας τραγουδά τη "Μαργαρίτα"

Το πρώτο single από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό album του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2026.

19 Ιαν 2026

Τα νέα εστιατόρια που πολύ σύντομα έρχονται στην Αθήνα

Καινούρια χρονιά με ολόφρεσκες αφίξεις: Τα μέρη που καταφθάνουν πολύ σύντομα στην πόλη.

19 Ιαν 2026

Βασίλης Μπισμπίκης και "Άνθρωποι και ποντίκια" συνεχίζουν: Νέες ημερομηνίες λόγω sold out

Λόγω της αυξημένης ζήτησης, ξεκινάει σήμερα η προπώληση για τις παραστάσεις του έργου "Άνθρωποι και ποντίκια" στο Cartel.

19 Ιαν 2026

Δυναμική δισκογραφική επιστροφή για την Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου επιστρέφει δυναμικά με το νέο της τραγούδι "Από πού κι ως πού", σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

19 Ιαν 2026

Νέα γραμμή δημοτικής συγκοινωνίας που ενώνει το Ελληνικό με την Αργυρούπολη

Τα δρομολόγια συνδέονται άμεσα με τους σταθμούς του μετρό, ενώ εξυπηρετούν την μετακίνηση με 5 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία.