ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τις μητέρες-ηρωίδες της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων τίμησε η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

«Είστε πραγματικές ηρωίδες, φύλακες-άγγελοι στο προσκεφάλι των παιδιών σας και εγώ υποκλίνομαι μπροστά σας».

Τις μητέρες-ηρωίδες της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων τίμησε η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Μητέρες ηρωίδες της ζωής, μητέρες σύμβολα αγάπης και προσφοράς που ξεπερνά κάθε δυσκολία και εμπόδιο. Αυτές τις μητέρες, τις μητέρες της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων, τίμησε η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Με δάκρυα στα μάτια και την καρδιά της γεμάτη αγάπη η κυρία Βαρδινογιάννη συνομίλησε μέσω skype με τέσσερις μητέρες παιδιών με καρκίνο για να τους ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» για τη Γιορτή της Μητέρας, μα πάνω από όλα για να τους δώσει δύναμη και κουράγιο για τον δύσκολο αγώνα που δίνουν.

Παρά το γεγονός πως οι συνθήκες δεν της επέτρεψαν να βρεθεί στο πλευρό τους και να γίνουν όλες μαζί μια αγκαλιά, η αγάπη βρίσκει πάντα τον τρόπο. Οι αποστάσεις εκμηδενίστηκαν και η φωνή της κυρίας Βαρδινογιάννη έγινε βάλσαμο στην ψυχή των τεσσάρων γυναικών.

«Είστε πραγματικές ηρωίδες, φύλακες-άγγελοι στο προσκεφάλι των παιδιών σας και εγώ υποκλίνομαι μπροστά σας. Θα είμαι πάντα δίπλα σας σε ό, τι και αν χρειαστείτε» με αυτά τα λόγια βγαλμένα μέσα από την ψυχή της, η κυρία Βαρδινογιάννη μίλησε στις τέσσερις μητέρες.

Η Χαρά, μητέρα του 2,5 ετών Παναγιώτη, η Έρη, μητέρα του 8χρόνου Χρήστου, η Φωτεινή, μητέρα του 14χρόνου Γιώργου, και η Αναστασία Βαρδουλάκη, μητέρα του 12χρόνου Κωνσταντίνου και Πρόεδρος του Συλλόγου «ΠΙΣΤΗ», δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με την κυρία Βαρδινογιάννη.

Τις μητέρες-ηρωίδες της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων τίμησε η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
Με δάκρυα στα μάτια και την καρδιά της γεμάτη αγάπη η κυρία Βαρδινογιάννη συνομίλησε μέσω skype με τέσσερις μητέρες παιδιών με καρκίνο για να τους ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» για τη Γιορτή της Μητέρας.

«Είστε η μητέρα όλων μας». Με αυτά τα λόγια καρδιάς εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στην κυρία Βαρδινογιάννη η Έρη, η Φωτεινή, η Xαρά και η Αναστασία, τέσσερις γενναίες μητέρες που στέκονται με υπομονή και δύναμη δίπλα στα παιδιά τους που δίνουν έναν μεγάλο αγώνα με τον καρκίνο εδώ και μερικά χρόνια.

Ευχαριστώντας και οι τέσσερις από καρδιάς την Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την τεράστια στήριξη της, συγκινήθηκαν ακούγοντας την να τους δίνει μέσω skype τόσο κουράγιο και να τους στέλνει την αμέριστη στήριξη της.

Φωτεινή-μητέρα Γιώργου: Είστε πάντα κοντά μας και αισθανόμαστε την βοήθεια σας είτε είστε, είτε δεν είστε εδώ. Να είστε σίγουρη! Το ξέρουμε όλοι και στο Νοσοκομείο και στον Ξενώνα και για αυτό συνεχίζουμε με την ελπίδα μας τον αγώνα μας, με την πίστη μας, με ότι έχουμε! Τα παιδιά μας αντέχουνε πολλά! Κι εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή, αντέχουμε μαζί τους. Σας αγαπάμε όλοι πολύ!

Χαρά - μητέρα Παναγιώτη: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Και σε εσάς αξίζουν όλα αυτά! Πραγματικά, προσπαθούσα να μην συγκινηθώ σήμερα, για να σας μιλήσω πιο άνετα, αλλά με συγκινήσατε από την αρχή με τα λόγια σας, από την αρχή που μπήκα και σας άκουσα να μιλάτε. Για την αγάπη που απλόχερα χαρίζετε μέσα από το Νοσοκομείο, για όλες τις οικογένειες, για όλους εμάς η στήριξη είναι μεγάλη και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Κάθε μέρα έχουμε αγωνία, λαμβάνουμε όμως αγάπη, θαλπωρή και ζεστασιά για να συνεχίσουμε! Κι αυτό πηγάζει από εσάς! Ευχαριστούμε πολύ!

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

02 Μαϊ 2024

Ταμάρα ντε Λεμπίτσκα: Η φιλήδονη, δύσκολη και ταλαντούχα καλλιτέχνις του μεσοπολέμου που άλλαξε την τέχνη

Εκθέσεις, ένα μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ και τιμές-ρεκόρ σε δημοπρασίες φέρνουν στο προσκήνιο μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη καλλιτεχνική επιρροή στις αρχές του 20ού αιώνα.

01 Μαϊ 2024

37 χρόνια πριν: Όταν η Δήμητρα Γαλάνη πόζαρε για αντρικό περιοδικό - Η τολμηρή φωτογράφιση

Το μακρινό 1987 η Δήμητρα Γαλάνη είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του μηνιαίου αντρικού περιοδικού Playboy.

Περισσότερα από

Stories

01 Μαϊ 2024

Οριάνα Φαλάτσι-Αλέκος Παναγούλης: Εκείνη έβλεπε μπροστά της έναν ήρωα. Εκείνος μια δυναμική και ασυμβίβαστη γυναίκα

Ένας έρωτας-δυναμίτης ένωσε την ασυμβίβαστη δημοσιογράφο και τον ήρωα της αντίστασης. Εκείνος την Πρωτομαγιά του 1976 βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εκείνη δεν τον ξεπέρασε ποτέ.

01 Μαϊ 2024

Γιάννης Ρίτσος: "Γιέ μου, σπλάχνο των σπλάχνων μου, καρδούλα της καρδιάς μου"

Η τραγική ιστορία πίσω από τον Επιτάφιο του Γιάννη Ρίτσου. Ένα από τα πιο γνωστά έργα του ποιητή που γεννήθηκε σαν σήμερα.

29 Απρ 2024

Κωνσταντίνος Καβάφης:"Σημασία έχουν αυτά που δεν ζήσαμε. Οι έρωτες οι ανεκπλήρωτοι, όλα τα "σ' αγαπώ" που τσιγκουνευτήκαμε"

Τον κατέκριναν, τον χλεύασαν σε μεγάλο βαθμό, τον παρώδησαν και πολλοί προσπάθησαν να αποδείξουν πως όσα έγραφε "δεν συνιστούσαν ποίηση". Έκαναν τεράστιο λάθος.

29 Απρ 2024

"Μόνο γιατί μ' αγάπησες": Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτικά ποιήματα της Μαρίας Πολυδούρη

H ποιήτρια που πέθανε σαν σήμερα απο φυματίωση ήταν πολύ νέα, αλλά πρόλαβε να αφήσει ένα αξιόλογο ποιητικό έργο και ύμνησε τον εξαγνισμό μέσω του έρωτα.

29 Απρ 2024

Τάκης Μόσχος, ο "Αργύρης της "Γλυκιάς Συμμορίας": Σύμβολο του ασυμβίβαστου κινηματογραφικού ήρωα

Μια ματιά στη διαδρομή του "Αργύρη" της "Γλυκιάς Συμμορίας" που δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τις ουσίες.

28 Απρ 2024

Πενέλοπε Κρουζ- Χαβιέ Μπαρδέμ: υπάρχει λόγος που κράτησαν τον δεσμό τους κρυφό

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέλοπε Κρουζ που γεννήθηκε σαν σήμερα γνωρίστηκαν πολύ πριν κάνουν δεσμό.

28 Απρ 2024

Νοσοκόμα αποκαλύπτει τι συνέβη στο πρόσωπο της όταν σταμάτησε μετά από 20 χρόνια να κάνει μπότοξ

Κατάφερε να "παγώσει" τον χρόνο, ώσπου ήρθε η στιγμή να κάνει αποχή.

28 Απρ 2024

Ναταλία Γερμανού-19 χρόνια πριν: H αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision το 2005

Η Ναταλία Γερμανού με την Έλενα Παπαρίζου και τον Χρήστο Δάντη.