Η υποψηφιότητα της Νατάσας Παζαΐτη σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού πήρε τη δεύτερη θέση, σύμφωνα με το RPNtv.gr.

Η φωτογραφία της Νατάσας Παζαΐτη

Στο διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό, για τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού «Pink Glove Photo Competition», ως μοναδική ελληνική υποψηφιότητα συμμετείχε η Νατάσα Παζαΐτη με μία συμβολική φωτογραφία, που φέρει την ονομασία «helping hand»: «Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ομορφιά είναι συνυφασμένη με την υγεία. Τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού θα την κερδίσουμε μαζί».

Η Pink Glove είναι μια διεθνής οργάνωση, η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σύμβολό της είναι το ροζ χειρουργικό γάντι. Μέλη της οι εξειδικευμένοι στη νόσο γιατροί και νοσηλευτές.

Πέρυσι ως μέσο για την προώθηση του μηνύματος επιστρατεύτηκε ο χορός (pink glove dance). Φέτος τη σκυτάλη πήρε η φωτογραφία.
Η Νατάσα Καραμανλή-Παζαΐτη έλαβε μέρος για δεύτερη φορά στην εκστρατεία «pink glove», ως η μόνη ελληνική συμμετοχή.

Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης είχε και έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Η δημοφιλέστερη φωτογραφία πρόκειται να γίνει εξώφυλλο στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook, ενώ θα δημοσιευθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα σε όλον τον κόσμο.

Η δημοφιλέστερη φωτογραφία πρόκειται να γίνει εξώφυλλο στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook, ενώ θα δημοσιευθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Μεγάλη νικήτρια είναι η Clínica Bofill με την παρακάτω φωτογραφία

TAGS