ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Θέλεις να φας πιάτα βραβευμένα με αστέρια Michelin; Κλείσε εισιτήριο στην Air France

Δύο βραβευμένοι σεφ με αστέρια Michelin υπογράφουν τα νέα μενού στη La premiere και business class της Air France.

Θέλεις να φας πιάτα βραβευμένα με αστέρια Michelin; Κλείσε εισιτήριο στην Air France

Κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, οι επιβάτες της Air France θα μπορούν να απολαμβάνουν νέα πιάτα που υπογράφονται από τον Régis Marcon στην κατηγορία θέσης La Première class και από τον Guy Martin στην Business class, στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων με αναχώρηση από το Παρίσι.

Θέλεις να φας πιάτα βραβευμένα με αστέρια Michelin; Κλείσε εισιτήριο στην Air France
RÉGIS MARCON, ένας τριάστερος σεφ στην LA PREMIÈRE

RÉGIS MARCON, ένας τριάστερος σεφ στην LA PREMIÈRE

Με στόχο να συνεχίσει να εκπλήσσει τους επιβάτες της Air France στην La Première με την εφευρετική gourmet κουζίνα του, ο Régis Marcon υπογράφει δύο νέα ορεκτικά και επτά κυρίως πιάτα για τους επόμενους τρεις μήνες. Πρόκειται για μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες φτιαγμένες με τα καλύτερα γαλλικά προϊόντα. Επιλέγοντας τον τριάστερο αυτό σεφ, η Air France θέλει να προβάλει ακόμη περισσότερο το ρόλο της ως πρεσβευτή της φίνας γαλλικής κουζίνας διεθνώς. Ο Régis Marcon προσφέρει στους πελάτες της La Première designer suites αυθεντική κουζίνα, ενισχυμένη με προϊόντα της εποχής.

Δύο νέα ορεκτικά

Τερίνα κοτόπουλου, τον Οκτώβριο και Δεκέμβριο

Τερίνα πάπιας και άγριων μανιταριών τον Νοέμβριο

Επτά νέα ζεστά κυρίως πιάτα

Τον Οκτώβριο:

Μοσχάρι με μανιτάρια μορχέλλες και gratin πατάτας

Χτένια, ψητός αστακός και λαχανικά julienne

Τον Νοέμβριο:

Φιλέτο χριστόψαρου σε λευκή σάλτσα με λουίζα, κανθαρέλλες και σπανάκι

Μοσχαρίσιο κότσι

Κοτόπουλο με μαύρες μορχέλλες

Τον Δεκέμβριο:

Μπουγιαμπέσα με γατόψαρο και γαρίδες

Πάπια pâté en croûte

Ο GUY MARTIN, Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΣΕΦ ΤΟΥ LE GRAND VÉFOUR ΣΤΗΝ BUSINESS CLASS


Ο GUY MARTIN, Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΣΕΦ ΤΟΥ LE GRAND VÉFOUR ΣΤΗΝ BUSINESS CLASS

Με στόχο να εκπλήξει τους επιβάτες και επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά το ρόλο της ως πρεσβευτή της γαλλικής κουζίνας, η Air France εμπιστεύεται το μενού της Business Class για τους επόμενους τρεις μήνες στον Guy Martin, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin. Με αναχώρηση από το Παρίσι και κατά τη διάρκεια των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων και ορισμένων μεσαίων αποστάσεων*, ο σεφ προσκαλεί τους επιβάτες να ανακαλύψουν την ποικιλία των έξι πιάτων, που είναι εμπνευσμένα από διεθνείς γεύσεις και ανανεώνονται κάθε δύο εβδομάδες:

Μπακαλιάρος, ρύζι μπασμάτι με κουρκουμά, πουρές κολοκυθιού με κάσιους, σάλτσα καρύδας αρωματισμένη με πιπέρι Espelette

Μοσχάρι με τηγανητά άγρια μανιτάρια, αγκινάρα πουρέ και βιολογικά παντζάρια με σάλτσα φραγκοστάφυλου

Τηγανητές γαρίδες, μπρόκολο με τζίντζερ, πουρές κολοκύθας με σάλτσα οστρακοειδών και μαϊντανού

Ζυμαρικά orecchiette με καλάμάρι και ρόκα, ντομάτα αρωματισμένη με κόλιανδρο

Ψητό στήθος φραγκόκοτας, πουρές καροίτου και κάρδαμου, ριζότο οργανικής κόκκινης κινόα με χυμό κράνμπερι

Μοσχάρι με πιπέρι Maniguette, πέννες με οργανικό καλαμπόκι, λαχανικά και κρεμμυδάκια baby

GOURMET ΜΕΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥΣ ΣΕΦ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜICHELIN

Για την εξυπηρέτηση στις σουίτες της La Première, η Air France συνεργάζεται με το Servair Culinary Studio, υπό την προεδρία του Joël Robuchon. Κατά τη διάρκεια του έτους, Γάλλοι σεφ βραβευμένοι με αστέρια Michelin αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν νέες γαστρονομικές απολαύσεις για το μενού της La Première. Ο Joël Robuchon, ο Michel Roth, ο Régis Marcon και ο Guy Martin διαδέχονται ο ένας τον άλλο με στόχο να προσφέρουν την καλύτερη γαστρονομική εμπειρία στον αέρα. Τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, οι γαλλικές φίρμες κύρους, ο σεβασμός στην εποχικότητα και στις λεπτές γεύσεις, η ισορροπία στα πιάτα που προτείνονται και η σταθερή ποιότητα, είναι μερικές μόνο από τις αρχές που έχουν θέσει οι σεφ ως πρεσβευτές της εκλεκτής γαλλικής κουζίνας και ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Air France.


ΠΙΑΤΑ “A LA CARTE” ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΝΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Με τις "A la Carte" επιλογές που είναι διαθέσιμες σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της εταιρίας** με αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle, οι επιβάτες της La Première και της Business Class μπορούν να απολαύσουν περισσότερη ελευθερία στα φαγητό τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, παραγγέλνοντας πριν την πραγματοποίηση της πτήσης τους ένα από τα έξι πιάτα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση:

Κουζίνα Thai

Παραδοσιακό Κινέζικο

Γεύσεις της Ινδίας

Απολαυστικές γεύσεις Ιαπωνίας

Γεύση Κορέας

Καλάθι θαλασσινών


Οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για το μενού της επιλογής τους κατά το διάστημα από 90 ημέρες έως και 24 ώρες πριν την αναχώρηση. Μπορούν να το επιλέξουν όταν κάνουν την αγορά του εισιτηρίου τους ή μέσω του www.airfrance.gr, στο «Manage your bookings», στα εκδοτήρια της Air France και στο τηλεφωνικό κέντρο ή όταν κάνουν ηλεκτρονικό check online ή από το κινητό τους.


Read Next

05 Σεπ 2025

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη 'Βουγονία' του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης κέρδισε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις μιας απαιτητικής Μπιενάλε. Συγκεντρώσαμε ό,τι ξέρουμε για τη νέα του ταινία, που καταφθάνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου.

05 Σεπ 2025

Η παράσταση των συνεχόμενων sold out επιστρέφει για 10η χρονιά στο Studio Μαυρομιχάλη

Μια ασφυκτικά καφκική ανάκριση λαμβάνει χώρα από τις 10 Οκτωβρίου 2025.

Περισσότερα από

Life

05 Σεπ 2025

Τα άχαστα της πόλης για τις επόμενες εβδομάδες

Με τον Σεπτέμβρη να σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν, η πόλη γεμίζει ξανά με πολιτιστικές προτάσεις που αγκαλιάζουν κάθε μορφή τέχνης - από μουσική και θέατρο μέχρι κινηματογράφο και εικαστικά.

04 Σεπ 2025

Greece Race for the Cure® 2025: Οι εγγραφές άνοιξαν!

Στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού…κάθε βήμα μετράει! ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ από τον καρκίνο του μαστού!

04 Σεπ 2025

Φτιάξε σπιτική πραλίνα φουντουκιού με μόλις 4 υλικά

Απόλαυσε βελούδινη πραλίνα φουντουκιού στο σπίτι εύκολα, γρήγορα και χωρίς περιττά υλικά!

04 Σεπ 2025

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

04 Σεπ 2025

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

04 Σεπ 2025

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

03 Σεπ 2025

Kiosko Mercado Tapas: Μια φιέστα για όλο τον Σεπτέμβριο στο 'Walk In Athens'

Στο δημοφιλές σποτ της οδού Μαυρομιχάλη παίζουν guest chefs, ωραία κρασιά και αλεγρία.

03 Σεπ 2025

Στη Λάρισα υπάρχει ένα φεστιβάλ που δε θέλει να μοιάσει σε κανένα άλλο

Λίγο πριν φτιάξουμε βαλίτσες για τη θεσσαλική πρωτεύουσα, μιλάμε με τον Μέλανδρο Γκανά για όλα όσα θα δούμε φέτος στο πολυθεματικό LA Comics Festival.

03 Σεπ 2025

Η νέα φουρνιά των αθηναϊκών μπαρ

Άνοιξαν τους τελευταίους μήνες, με μπάρες, ποτά και μουσικές που έχουν κάτι να πουν.